Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהדר שקניתה את השמן מנוע של "מוטוקראפט "

אם הוא סינטטי או חצי , אתה ממש לא צריך למנוע הפיאסטה - אבל שיהיה .

אייל .

לפי מה שהוא כתב, הוא רכש פילטר שמן ודלק, ולא שמן.

אני לפורד שלי הייתי קונה הכל רק של מוטוקראפט.

שים לב, הראש מנוע הוא לא מאלומיניום (לפחות בדגם שהיה לי)

לכן הפלאגים צריכים להיות מאוחדים.

כל הפילטרים, שמנים, מנורות ואפילו פקק לחץ למיכל איבוי שלהם מצוינים

פורסם

לחץ עיבוי , אתה מתכוון לפקק של השמן ? אם כן כמה זה עלה לך ?

בכל מקרה לגביי השמן , מצאתי קישור על אחד ששם 10/40 לאחר שהיה לו באוטו 20/50 , ה10/40 גרם לבעיות ,הינה הקישור....

http://209.85.135.104/search?q=cache:2B8b_ykTOPIJ:www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php%3Ft%3D1170+%D7%A9%D7%9E%D7%9F+20/50+%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99&hl=iw&ct=clnk&cd=7&gl=il

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

לכן הפלאגים צריכים להיות מאוחדים.

למה אתה מתכוון?

מה זה פלאגים מאוחדים?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
לחץ עיבוי , אתה מתכוון לפקק של השמן ? אם כן כמה זה עלה לך ?

בכל מקרה לגביי השמן , מצאתי קישור על אחד ששם 10/40 לאחר שהיה לו באוטו 20/50 , ה10/40 גרם לבעיות ,הינה הקישור....

http://209.85.135.104/search?q=cache:2B8b_ykTOPIJ:www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php%3Ft%3D1170+%D7%A9%D7%9E%D7%9F+20/50+%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99&hl=iw&ct=clnk&cd=7&gl=il

יפה - עכשיו אנו מתקדמים .

שם לב יש חברים הזורקים דגמים ומונחים לדיונים , ויש המצרפים גם הסבר מדוע כדאי א' ולא ב' .

( בהתאם לנתוני המנוע, וצריכת השמן שלך )

לידע כללי - במנוע הנ"ל אפשר 10-40 , 15-40 , ו 20-50 , ולפי הנתונים במנוע שלך , כדאי 20-50 .

( אתה חייב למצוא מוסך שיהיה אמין עלייך , ולדעתי למכונאי שלך יש את הידע , ובצע את הטיפול הנכון )

המוצרים של מוטו קראפט מעולים , אבל יש גם חליפיים טובים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

דיברתי שוב עם המוסכניק והוא אמר שאין לו בעייה לשים כל שמן שאני אחליט עליו , לדבריו , הבעייה של ה 10/40 שזה נהיה כמו דליל כמו מים.

דרך אגבב מוזר מאוד שבחברה אמרו לי שחשוב שהפילטר שמן והדלק שיהיו מקוריים אבל לגביי הפילטר אוויר זה לא כל כך משמעותי אם זה מקורי או לא .

המכונאי אמר שבפיאסטה שלי בכלל היה פילטר של אריקה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
דיברתי שוב עם המוסכניק והוא אמר שאין לו בעייה לשים כל שמן שאני אחליט עליו , לדבריו , הבעייה של ה 10/40 שזה נהיה כמו דליל כמו מים.

דרך אגבב מוזר מאוד שבחברה אמרו לי שחשוב שהפילטר שמן והדלק שיהיו מקוריים אבל לגביי הפילטר אוויר זה לא כל כך משמעותי אם זה מקורי או לא .

המכונאי אמר שבפיאסטה שלי בכלל היה פילטר של אריקה.

יפה , למכונאי שלך יש ידע בצמיגות שמני מנוע .

ה 10-40 דליל יותר ,ולכן ה 20-50 הוא המתאים למנוע ישן , הצורך שמן .

ברכבים מסוימים פילטר האויר תואם מספר דגמים של החברה

התקן את הפילטר אויר המתאים - ואפשרי חליפי טוב .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ולכן 10-40 מתאים לחורף (אם היה לנו חורף).

שמן סינטטי תמיד יהיה עדיף על מינרלי ובעיקר במנוע ישן. עדיף להוציא עוד 150 ש"ח ולהשקיע בשמן איכותי מאד שבהחלט יאריך את חיי המנוע ,מאשר להשיע אלפי שקלים בהחלפת מנוע. לחילופין אפשרי להחליף שמן מינרלי בתדירות גבוהה (5000 ק"מ).

בכל אופן נראה שפותח השירשור זה אדם שהייתי שמח לקנות ממנו רכב...

• תוכן חדש...