Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הראשון שחושב שטוב לעזור וליעץ אבל כדאי לתת עצות צריך לדעת את המקצוע ולכתוב דברים שיש להם אחיזה במציאות ולא להטעות את השואל .

שלום.

לא רק שרצוי אלה חובה להחליף גם משאבת מים וגם מיסב מותח.

בברכה בני ל.

שאלתי התייחסה לשורה המסומנת באדום.

איזה כייף לי :)

פורסם
הרי הם בנויות אם אימפלור מפלסטיק שנישבר כול הזמן הרי מחלה ידוע היא משאבת המים בכול הפוציוואגן למיניהם.

נתקלתי בזה גם בקנגו דיזל מנוע F8Q, אומנם לעיתים נדירות, אך האמת שאין לי הסבר לתופעה הזו.

מרק בחורי הטוב, זו תהיה שטות לא להחליף את משאבת מים אם היא על מערכת התיזמון. אם הק"מ נמוך אני משאיר זאת לשיקולו של הלקוח תוך שאני מציין לפניו את ההסבר המחייב בעבודה החוזרת עם כל המשתמע מכך, במידה ולאחר מכן מתגלה נזילה. לרוב יש הסכמה.

פורסם
שלום מרק.

קודם כול הסיכוי שאני יקנה גולף שואף לאפס

אני לא נוסע בעגלות!!!

בני הצלחת להצחיק אותי כ"כ.

הנכם (אתה ומרק) מתבקשים לשמור על דיון ענייני ולא לרדת לפסים אישיים. כמו כן להשתמש בפונט הסטנדרטי (כללי הפורום).

לגבי הסוגיה שציינת- יש עבור רכבי VW משאבות תחליפיות שנחשבות טובות יותר כיוון שהאימפלר שלהם עשוי מתכת והוא לא נשחק. נו אז מה? אז המשאבה נוזלת מהציר לאחר כמה שנים.

האימפלר מפלסטיק לכשעצמו איננו הכשל אלא בחירת חומר לא מתאים או תכנון לקוי.

פורסם

ושוב תודה רבה לכל מי שענה - למדתי שלל דברים חדשים!!

אם לסכם: שאלתי האם רכב ישן עם קילומטראז' נמוך צריך טיימינג.

מתשובותיכם הבנתי שייתכן והרכב יזדקק לטיימינג, בהתאם להגדרות היצרן לגבי ק"מ/זמן בין הטיפולים.

כמו כן, הבנתי שהטיפול כולל יותר מהחלפת רצועת טיימינג - גם מחזירי שמן, ואת האלמנטים השונים שקשורים במתיחה ובפעולת הרצועה.

משאבת המים, עשויה לדרוש החלפה כתוצאה מסתימות וכו' אך ברנו קליאו זה לא קשור למערכת הטיימינג.

אם מישהו מזהה איזו טעות חמורה במה שהבנתי, אשמח אם יאיר את עיני.

ושוב תודה לכולם

שבוע טוב

איילוו

כל יום דבר חדש

פורסם

הוראת היצרן מחייבת להחליף טיימינג כל 5 שנים או כל 120 אלף ק"מ, מה שמגיע קודם.

אם המוכר לא מציג לך חשבונית על החלפת טיימינג, שנעשתה ב 5 השנים האחרונות, רצוי מאוד, שתחליף טיימינג + כל הנלווים מייד לאחר הרכישה.

• תוכן חדש...