Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כשבועיים הזמנתי רכב הונדה סיוויק חדשה מהסוכנות, שלשום הזמינו אותי לקבל רכב וכשבאתי לסוכנות בנצרת ראיתי רכב עם קילופי לקה בצבע של הגג. לאחר שיחה ארוכה עם מנהל הסוכנות הבנתי שאין הרבה מה לעשות, הרכב כבר שלי, למרות שלא חתמתי עדיין על קבלתו וסוכנות מוכנה לשלם לי עבור פוליש לאוטו. סירבתי בכל זאת לקבל את הרכב, באותו יום שיכחתי עם שרות לקוחות של חברת "מאיר" , הועברתי לשיחת מנהל וביקשו ממני להגיע שוב לסוכנות, טענו שלא היו קילופי צבע - היה דבר מנילון. כשחזרתי לשם שוב , ראיתי דבר מזעזע - נעשה לאוטו פוליש חלקי כך שרואים הבדלי צבע ובמקומות מקולפות נשארו סימנים אגולים.

בקיצור, לא הסכמתי לחתום על הרכב, מנהל המקום אמר שקיימות לי שתי אופציות: לקבל את הרכב או לבטל עסקה, ולא ניתן לקבל רכב חדש אחר ללא צבע מתקלף. אני זקוק לעזרה, למי פונים ומה ניתן לעשות במקרה. אני כן רוצה את הונדה סיוויק, אך לא מעוניין לקבל רכב עם פגמי צבע במחיר של 147000 ש"ח ???

פורסם

כמה אתה אמור לשלם דמי ביטול?

בכל מקרה תזמין שמאי על חשבונך תבטל ותשלם דמי ביטול ואחרי זה תתבע את אמא שלהם פלוס תדאג שזה יפורסם בעיתונות.

צר לי לשמוע ,שיהיה בהצלחה ואל תצא פראייר.

עכשיו גם ראיתי את התמונות, לא ייאמן אפילו לא דאגו לסדר את זה לפני שזימנו אותך לקבל את הרכב בושה.

פורסם

אם אתה מבטל את העסקה את מקבל את כל הכסף חזרה?

אם כן לדעתי תבטל את העסקה!

ואחרי זמן מה שמישהו אחר יקנה את הרכב הזה, או שיתקנו לו את הצבע, כבר יהיה רכב אחר שיציעו לך ותעשה עסקה מחדש.

בכל אופן את הרכב הזה אל תיקח, ועוד עשו לו פוליש יכול להיות שהצבע נהרס.

פורסם

הבעיה, שזאת הייתה מתנה לאישתי והיא כן רוצה את ההונדה סיוויק בגלל זה לא ביררנו לגבי דמי ביטול. אם אני מבטל את ההזמנה אני מפסיד את כל הרביות בבנק של מימון רכב וכל העצבים שלי ושל אישתי. גם מנהל מכירות ארצי שלהם לא ממש רצה לעזור וגם הציע לבטל עסקה.

פורסם

שהשמאי יעריך מה הוא התהליך שהרכב צריך לעבור כדי להחזיר את הגג לקדמותו. אם זה צביעת הגג לפי מה שאני זוכר ירידת ערך מסחרית היא כ-10%, זה אומר הנחה של כ-15 אלף שקל שהיית אמור לקבל. אני לא אומר שצריך לקחת את הרכב אפילו אם יצבעו את הגג, אני פשוט מדגיש על איזה סכומים מנסים לעקוץ אותך.

נראה כמו פגם רציני של השכבה העליונה השקופה של הצבע. אולי הגזימו בשטיפה בהכנת הרכב למכירה, אולי נזק בהובלה, אולי פגם בתהליך הצביעה.

אל תסכים לקחת את הרכב לא משנה מה. כרגע נשמע שהם מנסים לייבש אותך, לשחק אותה ראש קטן ולהצמיד אותך לקיר ללא ברירה. דפוק אותם בחזרה, וחזק. חזירים ללא בושה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שמע איום בפרסום יעשה את שלו. אני הייתי מציע לקחת את הרכב לטיפול שימומן ע"י החברה(טיפול מקצועי לא איזה חאפר) + הנחה משמעותית של כמה אלפים. ביננו עדיף את ההנחה מאשר חתיכת צבע שאחרי טיפול תיהיה כמו חדשה. האוטו יעבור מספיק שריטות בחיים שלו.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות. חשוב לציין שכשבאתי בפעם הראשונה לקבל את הרכב, הוא היה לא שתוף בכלל :-D. לאחר הפוליש מנהל הסוכנות הזמין איזה בעל מקצוע שאמר דבר כזה :אני אעשה עוד פוליש והקתמים יעלמו ואם זה לא יעזור, תבקשו בשתיפה לשתוף את הרכב עם נפט"

פורסם

הייתי מבטל הכל וקונה רכב ממישהו אחר....

אפילו סוכנות אחרת של הונדה, כזאת שיודעת לכבד את לקוחותיה.

אי אפשר להכניס אלמנטים של לחץ וחיפזון בקניית רכב, אפילו שהוא מתנה לאישתך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מפסיד את כל העמלות של הבנק זמן עד להספקת רכב. סה"כ ביקשתי מהם רכב אחר , תקין. במקום זה לא קיבלתי עדיין כלום ו מנהל הסוכנות "מאיר" בנצרת קרא לאישתי שקרנית ואמר שהיא לא מבינה כלום וקילופי לקה בצבע זה דבר רגיל לחלוטין שהיא סתם עושה רעש !

פורסם

זה קשקוש, זה לא מצב תקין .

תפנה להנהלת חברת מאיר, ובמקביל לתקשורת, אני בטוח שזה יזרז את העניינים.

שמעתי שהתוכנית של גבי גזית ברדיו תל אביב יודעת לזרז פתרון לבעיות צרכניות כאלה.

בכמה כסף מתבטאים ההפסדים?

אני הייתי בכל מקרה לא לוקח את הרכב הזה בשום פנים ואופן, מתעקש על רכב חדש ,

ותובע את העמלות האלה דרך תביעות קטנות מהסוכנות.

אני מציע לך כבר מעכשיו, לתעד כל התקשרות ושיחה איתם, כולל עם מי דיברת, מתי ומה נאמר לך.

כמו כן רצוי להצטייד בתמונות נוספות לפני שינסו לשפר את המצב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה, אייל. פנינו כבר למנהל מכירות ארצי של חברת "מאיר", אך לא קיבלנו מענה, גם מציע לנו לבטל עסקה. בכל זאת ביום ראשון אפנה לתקשורת ואשגיש תביעה נגדם על הוצעות כספיות ועוגמת נפש. תמונות נוספות לא אצליח לצלם מכיוון שמנהל הסוכנות בנצרת החזיר את הרכב לחברה. לא חשבתי שלקנות רכב חדש יעפוך מחוויה לסבל.

פורסם

עד כמה שהבנתי, הרכבים מאוחסנים אי-שם ליד ראשון לציון. הסוכנויות של מרכז הארץ מסיעות את הרוכשים עד לשם במוניות, לא שזה משנה משהו. אבל הבנתי כי המלאי הוא בן כמה חודשים והוא עומד בשמש, ונאמר לי כי עדיף כבר לקחת רכב תצוגה מאשר משם. :shock:

עכשיו.... להחליף כך סתם רכב לא ניתן כי קבלתה כבר את המספר. כנראה קיבלתה גם הנחה 5000 ש"ח על צבע בורדו :wink:. הייתי מציעה ראשית כל לא להכנס לפאניקה. בתביעות קטנות על תאיים, זה לא מזיז להם וגם כן המשפט הרי יקח שנים. גם פירסומים בעיתונות... יצא לי במקרה לאחרונה להכיר קצת את המערכת... עזוב, יש סיכוי קטן שמישהו יתעניין בזה בכלל.

עשה איתם הסדר, בטל עיסקה, שלם 200 ש"ח דמי ביטול והזמן רכב אחר. מספר הזמנה אחר ומספר רכב אחר. כך זה עובד. דרוש שימצאו לך רכב במשלוח שהיה אמור להגיעה ב-20 לאוגוסט. היה שם מלא צבע בורדו, גם להיברידים וגם לרגילים.

פורסם

היו כמה מקרים בסיויק דגם חדש של בעייה של קילופי צבע{באתר של הונדה יש כמה תלונות על זה} יכול להיות שהונדה לא יודעים או לא רוצים להתמודד עם זה.לדעתי שילמת מספיק כסף על מוצר חדש ולא פגום.תתעקש שיחליפו לך את רכב או שתבטל את העיסקה.למרות המצב הלא נעים תתעקש ואל תוותר מציע לך להתייעץ עם עו"ד לפני כל מהלך.בהצלחה

• תוכן חדש...