Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חשבתי על לבנות לבד תיבה לסאב וכך אני יוכל להשקיע יותר בסאב עצמו ולחסוך מינימום 200 ש"ח

מה דעתם , זה קשה/קל ,מומלץ/לא איך אני עושה את זה ? ואפה יכולים לעזור לי (אם יתגלה כדבר קשה) בנגריה .. ?

ואלו חומרים מומלצים ,לריפוד והעץ , איך ולמה? אני יודע הרבה שאלות אבל בשביל זה פותחים אשכול לא? =]

עריכה :

שכחתי לצרייך הסאב שאני מעוניין לבנות לו תיבה הוא Cerwin Vega HED12

פורסם

למה שלא תעשה חיפוש???

תכנס לפה

http://autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

פה אתה יכול לחשב את נפח התיבה שלך...

בהוראות יצרן של הסאב יהיה כתוב כמה נפח הסאב צריך וע"י האתר אתה מחשב את הנפח

אתה תצטרך פלטת עץ MDF 19 מ"מ אם אני לא טועה הרבה ברגים

דבק נגרים..בצבע לבן כזה וזהו ! ואם יש לך מסור חשמלי(גקסון או השולחן הזה עם המסור באמצע) כמובן לחתוך את הפלטות לפי הס"מ שאתה צריך

בהצלחה

אם אתה תצטרך תיבה לסאב הזה דבר איתי בפרטי יש לי כרגע סרווין ווגה הד 12 מותקן התיבה דנדשה !

34 ליטר אם אני זוכר נכון

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
זה יוצא משתלם ? ואפה אני משיג ריפוד?

כ

אממ פלטת עץ של MDF עולה בסביבות ה 80-120 ש"ח

תצטרך ברגים גם עולה כסף...דבק נגרים עולה איזה 13-15 שקל משהו כזה

ריפוד עולה גם כסף אני לא יודע כמה..תכנס לרדפייה ותשאל כמה עולה

תיבה חדשה בחנות עולה בסביבות 250 ש"ח

עכשיו תעשה חישובים שלך מה יוצא לך יותר משתלם !@

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

השאלה היא אם אתה רוצה לחסוך כסף או שמטרתך היא חדוות היצירה. לחסוך, אתה לא תחסוך כמעט, מה עוד שהתוצאה של הפעם הראשונה לא תהיה מושלמת ועלולה לבעס אותך. אם זה אי דיוק במידות עצמן או בהדבקה, בסגירה, בהרכבת הטרמינל וכו'.

כמה כבר עולה תיבה מוכנה? [סטנדרתית, לא מידה משוגעת.]

לעומת זאת, אם אתה רוצה לבנות לשם לבנות, ולחוות את התהליך בידיך, קיבלת אחלה טיפים ולינק שיעזרו לך לחשב את הנפח הרצוי שלך + מדריך לבניה עצמה. יש לך גם כמה וכמה לינקים לת'רדים בנושא בFAQ.

בהצלחה!

פורסם

מי שבונה תיבה מותאמת אישית, זה להדגיש באס מסויים, או למטרת שמיעה מסויימת, ומתכננים את התיבה עם תוכנה.

למתרת חיסכון בלי דגש על הצליל, עדיף שתקנה מוכנה היא תיראה יותר טוב ואולי תשמע יותר טובה מאשר לבנות סתם ארגז לא מקצועי.

תמיר

• תוכן חדש...