Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי נוסעת ברכב הנ"ל, בו מותקן HU מקורי של קוואלייר שלאחר בדיקה עם פורומים בינלאומיים מתסבר שהמערכת אחראית לעוד פונקציות ברכב ולכן לא ניתן להחליף אותה באחרת.

לפיכך אני מחפש דרך להתקין HU נוסף (אולי בתא הכפפות?) אני לא מחפש משהו מאד משוכלל - אלא רק רוצה לצ'פר את אשתי ביכולת שמיעות של דיסקים ו-MP3 מבלי להתעסק עם כל מיני קלטות מחברים וכו'

תודה לעונים,

צביקה.

אני אמנם מאוד ותיק בפורום אבל מבין קטן מאד במערכות שמע בכלל ומערכות ברכב בפרט, אני מתנצל מאד אם השאלה נראית למישהו :roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תנסה להתייעץ עם התמיכה הטכנית של א.ד.י מערכות לגבי הרכב שלך משום שהם מתמכים ברכבים אמריקאיים בתחום האודיו.

ייתכן ואפשר לרכוש מתאם לצמת הסטריאו של הרכב שלא יפגע בשאר הפונקציות או מערכות שעוברות או יותר נכון מגושרות דרך הHU של הרכב.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...