Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

שמתי לב שלשלמה SIXT יש הצעה משתלמת במיוחד, לפי מה שאני הבנתי מהסירטון הדגמה שלהם.

מה שבעצם אני הבנתי זה ככה:

משלמים מקדמה בגובה מסויים (נניח 40 אלף).

לאחר תשלום המקדמה משלמים בערך 1350 שקל בחודש למשך 30 חודשים.

סה"כ בערך 80,000 ש"ח.

בתום התקופה הזאת אפשר לבחור בין שתי אפשרויות:

האחת: לקנות את הרכב ביתרה שנותרה.

השנייה והמאוד משתלמת לפי מיטב הבנתי:

את היתרה שנותרה לתשלום (במקרה של הונדה סיויק - 130,000 ש"ח) - 50,000 ש"ח מורידים מהמחיר מחירון של אותה המכונית בתום התקופה של ה30 חודשים (כ 88,000 ש"ח), מה שנותן מחיר של 38,000 ש"ח שהוא מתגלגל לדמי המקדמה לאוטו החדש.

ובעצם... זה יוצא חיסכון אדיר.

מה שאני לא מבין הוא איפה הקאץ'?

זה הגיוני שבעצם אני אשלם סכום כל כך נמוך על מכונית חדשה כל פעם? מה יוצא מזה לחברת הליסינג?

אשמח להבהרות בנושא. תודה :)

פורסם

לא ראיתי את הסירטון (לא עלה אצלי), אבל מהנתונים שהצבת, חברת הליסינג לא מפסידה ואפילו מרוויחה לא רע.

ב-30 חודש שילמת כ-80,000 ש"ח.

אתה טוען שהרכב שווה כעבור שנתיים וחצי כ-88,000 ש"ח.

חברת הליסינג תמכור את הרכב הזה לפחות ב-70,000 ש"ח.

כבר יש להם 20,000 ש"ח רווח. (אם ימכר ביותר, ירוויחו עוד יותר).

אל תשכח שהם לא קונים את הרכב ב-130,000, אלא בהרבה פחות, כך שהרווח שלהם עוד יותר גדול.

והכי חשוב, בסופו של דבר המקדמה המתגלגלת, (כרגע 38,000), גם היא כסף שבסופו של דבר יכנס לקופת הליסינג.

אתה גם צריך לקחת בחשבון שלא בטוח שכעבור 30 חודש, אותם 38,000 יספיקו בתור מקדמה לרכב חדש, ויתכן ותצטרך להוסיף על זה עוד משהו או להגדיל תשלומים חודשיים, או שבסוף תקופה שניה תשאר עם "חוב" גדול יותר.

אל תשכח שבליסינג לעסקים תמיד יש להוסיף מע"מ לכל סכום.

שים לב גם לפרטים הקטנים, עמלת עריכת מסמכים, ביטוח וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא ראיתי את הסירטון (לא עלה אצלי), אבל מהנתונים שהצבת, חברת הליסינג לא מפסידה ואפילו מרוויחה לא רע.

ב-30 חודש שילמת כ-80,000 ש"ח.

אתה טוען שהרכב שווה כעבור שנתיים וחצי כ-88,000 ש"ח.

חברת הליסינג תמכור את הרכב הזה לפחות ב-70,000 ש"ח.

כבר יש להם 20,000 ש"ח רווח. (אם ימכר ביותר, ירוויחו עוד יותר).

אל תשכח שהם לא קונים את הרכב ב-130,000, אלא בהרבה פחות, כך שהרווח שלהם עוד יותר גדול.

והכי חשוב, בסופו של דבר המקדמה המתגלגלת, (כרגע 38,000), גם היא כסף שבסופו של דבר יכנס לקופת הליסינג.

אתה גם צריך לקחת בחשבון שלא בטוח שכעבור 30 חודש, אותם 38,000 יספיקו בתור מקדמה לרכב חדש, ויתכן ותצטרך להוסיף על זה עוד משהו או להגדיל תשלומים חודשיים, או שבסוף תקופה שניה תשאר עם "חוב" גדול יותר.

אל תשכח שבליסינג לעסקים תמיד יש להוסיף מע"מ לכל סכום.

שים לב גם לפרטים הקטנים, עמלת עריכת מסמכים, ביטוח וכד'.

.

הרווח שלהם לא כל כך מעניין.

אני מודע לכך שזה אפשרי שהיתרה שתשאר לא תספיק למקדמה, אבל עדיין זה ייצא שאני אשלם פחות, לא?

בנוסף, אני מדבר על ליסינג פרטי.

ואתה יכול להביא קצת פירוט בנוגע ל"פרטים הקטנים" שהזכרת?

BUZRUM, זו ממש לא פרסומת...

אם הם היו רוצים לפרסם את עצמם אני מניח שהם היו משתדלים קצת יותר מאשר לשלם למישהו שישלח לינקים לאתר שלהם, אתה לא חושב?

פורסם
אני מניח שהם היו משתדלים קצת יותר מאשר לשלם למישהו שישלח לינקים לאתר שלהם, אתה לא חושב?

למה לשלם? כל סוכן יכול לשבת על המחשב חמש דקות ולפרסם את תנאי ה"מבצע" ואז לבקש תגובות.

אבל כאשר אתה מתחיל את הדיון ב:

שמתי לב שלשלמה SIXT יש הצעה משתלמת במיוחד

הכל שקוף לגמרי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אתה מוזמן לבקש ממני תצלום תז, ולהתקשר אחרי זה לחברה ולראות שאני לא עובד שלהם.

תפסיק להכניס לעצמך ולאחרים רעיונות לראש... אם אתה רוצה אני אערוך את המשפט הזה ואמחוק את הלינק לסירטון, אין לי שום בעיה.

אני סך בחור בן 18 שמברר הצעות רכב בשביל אחותי.

פורסם

היי,

ראיתי את המצגת, קודם כל יש לומר שיש להם טעות (או שפיספסתי משהו),

הרכב מאזדה 3

עלות יבואן 111000

מקדמה 33000

עלות חודשית 927 * 30 = 27810

בסה"כ = 61110

כלומר היתרה היא 111000-61110 = פחות מ 50000 ולא 55500 כפי שהם אומרים בכל מקרה זה לטובתם הטעות הזו.

בסה"כ נראה שכרכישה בתום התקופה זה די אטרקטיבי רק יש לזכור שהרכבים הם רכבי ליסינג ששונים באיבזור מהדגם שנמכר ב 111000 + הרכב יהיה עם "כתם" של ליסינג מימוני.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני גם שמתי לב לטעות הזו... אני מניח שהם הוסיפו סכום מסוים כריבית או משהו כזה...

בכל אופן, ה"כתם" לא משמעותי אם תמיד תהיה קנייה של רכב חדש לא? כי הרי לא יהיו את כאבי הראש של מכירת האוטו...

האם אתה יודע במה האיבזור שונה בסיוויק החדשה? (דגם LS - הפחות מאובזר שמחירו 130,000)

תודה :)

פורסם

הבעיה עם המשך התוכנית היא שהם לא מתחייבים כמה הם יציעו לך על הרכב (לא אמרו לפי מחירון לוי יצחק), מה אם יגידו לך שהרכב לא שווה 85000 כמו בדוגמה אלא 60? אז תצטרך להוסיף עוד 20 כדי לעבור לעיסקה הבאה או לרכוש אותו ב 50,000.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...