Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך למשפט קח איתך פרוט שיחות פלוס אליבי, במשפט תציג את הפרוט שיחות, והאליבי יטען שבשעה בה נרשם הדוח, אתה בכלל הית איתו בעבודה בבית קפה או מה שלא יהיה חוץ מאשר באוטו. אם השוטר משקר, אין לך ברירה אלא לשקר בעצמך.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא רואה סיבה להסתבך בשקרים.

אם הוא מתחיל להמציא אליבי ולהביא איתו "עד", הוא יכול להגיד שהשוטר ביקש שוחד תמורת ביטול הדו"ח, כך שזה לא אמין, כל עוד אין לו הוכחה ממשית לשהייה בבית-קפה או משהו בסגנון.

פורסם

אז לא בית קפה, הוא התארח אצל אותו חבר, מספיק טוב?

אם הוא לא ימציא אליבי, הסיכוי שלו לזכות במשפט די אפסי. אליבי הוא הדבר הכי טוב שיש, אם הוא היה מדבר בטלפון לא היתי מציע לו לשקר בכלל, אבל בגלל שהשוטר שיקר, זילזל וציפיף על האזרח, אני לא רואה למה לא לעשות כמו השוטר וללכת באותה הדרך. אגב, אין מניעה שאכן הוא היה אצל חבר למשל בשעה שכתובה על הדוח עצמו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחיים, אבל בחיים לא ראיתי כתב כזה.:shock:

אין לי מושג מה הסיכוי שלך לזכות במשפט,

אבל היו ביטולים כתוצאה מדוחות לא קריאים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אז לא בית קפה, הוא התארח אצל אותו חבר, מספיק טוב?

אם הוא לא ימציא אליבי, הסיכוי שלו לזכות במשפט די אפסי. אליבי הוא הדבר הכי טוב שיש, אם הוא היה מדבר בטלפון לא היתי מציע לו לשקר בכלל, אבל בגלל שהשוטר שיקר, זילזל וציפיף על האזרח, אני לא רואה למה לא לעשות כמו השוטר וללכת באותה הדרך. אגב, אין מניעה שאכן הוא היה אצל חבר למשל בשעה שכתובה על הדוח עצמו.

אבל כשאתה משקר, אתה לוקח סיכון שיצליבו את זה ויצא ששיקרת- חבל.

אני חושב שמה שיש לו ביד מספיק.

כפי שאמרתי- באותה מידה הוא יכול להביא חבר שיעיד ששמע את דברי השוטר.

אם יאמינו שהוא היה אצל חבר X, יכולים להאמין שאותו חבר שמע את השוטר אומר את הדברים.

מילה כנגד מילה.

פורסם
לקחתי את הדו"ח, והכתב היה כתב ח-ר-ט-ו-מ-י-ם, תמונה מלמטה.

?

שלח לי בהודעה פרטית את המייל שלך, כדי שאוכל לשלוח לך כתבה שהתפרסמה ב 18/8/08, על כך שדוח בוטל מכיוון שלא היה קריא.

לדעתי תוכל לבקש את ביטול הדוח שלך מאותה הסיבה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השאלה היא אם בעקבות זה, התביעה לא תשב לשחזר את הכתוב, תדפיסו באופן קריא וברור ותשלח לנתבע כמו גם לבית המשפט את התוכן, ובכך תשמוט את הטיעון שהדו"ח אינו קריא.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש לי כמה טיפים:

א. אכן ניתן לערער על דוח שהוא לא קריא, והייתי אומר שהמקרה הזה עונה על ההגדרה. אני מציע לך קודם כל להגיש בקשה לביטול הדו"ח (לפני שאתה בכלל מתחיל עם בקשה להשפט). תדאג להבהיר בבקשה שאתה לא רוצה לבזבז את זמנו של בית המשפט על המקרה הזה, אבל תעשה זאת אם תאלץ. מניסיון - יש סיכוי שזה יעבוד. אם יחשבו במשטרה שכתב החרטומים והתנהגות השוטר יהוו בעיה במשפט הם פשוט יוותרו לך.

ב. במקרה וקיבלת תשובה שלילית או לא קיבלת תשובה והתאריך האחרון לבקשת משפט מתקרב - תגיש בקשה להשפט. במידה וסרבת לחתום על הדוח זה ישחק לטובתך - תוכל להסביר את סירובך בכך שהשוטר סירב לכתוב בדוח את דבריך ואת נסיבות המקרה במדויק (ד"א זו הסיבה שרוב השוטרים מקפידים לכתוב את דברי החשוד במדויק - כדי שלא תהיה לו עילה לא לחתום על הדוח). אם חתמת על הדוח זה קצת יותר בעייתי אבל עדיין יש סיכוי. דבר אחד חשוב מאוד - בשום אופן אל תשקר ותגיד שהיית במקום אחר באותו זמן. השופט לעולם לא יאמין לכך ואתה סתם תאבד את אמינותך.

ג. אין טעם לנסות את הענין של פירוט השיחות מכיוון ש-א': אתה לא יכול להוכיח איזה מכשיר היה איתך ברכב, ב': אפילו אם כן, פירוט שיחות יוצאות לא אומר שאף אחד לא התקשר אליך וג': פירוט שיחות נכנסות זה כבר ענין הרבה יותר מסובך וקשה, ופשוט חבל להשקיע בכך זמן וכסף בגלל א'.

פורסם

אני לא מבין למה ואיך דוח יכול להתבטל בגלל שהוא לא קריא ?

לי יש דוח של שלט נהג חדש שאני מתעצל לשלם והכתב בו יותר גרוע מחרטומים

ממש מילה במילה לא מובן

פורסם
רק לא ענית של השאלה הכי חשובה:

האם אחזת בידך את מכשיר הטלפון, גם בלי לדבר בו?

מה אומר החוק החדש לגבי שימוש במכשירי קשר (מירס)?

ידוע לך במקרה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למיטב ידיעתי, ואני לא בטוח על איזה חוק חדש מדובר, אז נכון לעכשיו - שימוש במכשיר מירס הוא כשימוש בטלפון ולכן זה דו"ח.

כמו שאת בטח יודעת יש שוטרים שלא אוכפים את זה, ויש כאלו שכן (הרי בדיבורית של מירס יש לחצן גם ל"תיקתוקים").

וסתם לידע כללי, לשאר הגולשים, אתם לא חייבים לדבר בטלפון ע"מ לקבל דו"ח.

למעשה אין כלל דו"ח על דיבור בטלפון בזמן נהיגה.

יש דו"ח על שימוש בטלפון.

ושימוש כולל בתוכו החזקת הטלפון, דיבור, שליחת הודעות, לשחק סנייק, לבחור צלצול, להיעזר ב-GPS כאשר המכשיר נמצא בכף ידך ולא מונח על מתקן קבוע ברכב.

התקנה מציינת:"נהגת ברכב הנ"ל, ובעת שהרכב היה בתנועה השתמשת בטלפון קבוע/נייד, שלא באמצעות מיקרופון המותקן ברכב".

מספר סייגים:

1. הראשון כמו שאמרתי, לשימוש יש הגדרה נרחבת מאוד, גם החזקת הטלפון סתם ככה כי בא לכם משקולת ביד זה שימוש.

2. רשום שהרכב היה בתנועה. בפסיקה לא מזמן נקבעה שגם רכב שעומד באור אדום ברמזור, נחשב רכב בתנועה. אפילו שרוב השוטרים לא רושמים דו"ח אלא אם כן הרכב באמת בתנועה.

3. אוזניות, כמו בלוטות' ואוזניה רגילה אינם נכללים בהגדרה של מיקרופון המותקן ברכב. בהנחיית אגף התנועה לא לאכוף את העבירה הנ"ל במידה והאדם נוהג עם אוזניה, אף על פי שאם השוטר החליט לרשום הדו"ח קביל לחלוטין (אלא אם כן הוא היה בלי כובע, ואז...וואי וואי וואי).

פורסם

קצת סדר בדברים :

בעבר היה לי מקרה כזה, שעצר אותי שוטר למרות שלא דיברתי בטלאפון, והלכתי לבית המשפט עם פירוט שיחות נכנסות שנכתב בעצמי על תקופת הזמן שבדו"ח, וניתן לאמת את מה שכתבתי ע"י צו בית משפט לחברת אורנג'.

באורנג' טענו שרק המשטרה \ בית המשפט יכולים לקבל פירוט שיחות נכנסות, אבל יוצאות אינה בעיה.

ולא אחזתי בטלאפון ביד, פשוט הנחתי את ידי על הדלת (ברכב קטן אני רגיל לעשות כך) ועל הראש, נדמה היה לו כנראה שדיברתי בטלאפון, אבל לא.

אם הוא היה כותב לי דו"ח על כך שלא שמתי שני ידיים : מילא. אבל אם הוא נתן לי דו"ח על עבירה חמורה בהרבה ממה שבוצעה, ועוד התייחס אליי בכזה זלזול ! (מצפצץ על האוזנייה, תסתדר עם הדו"ח בבית, לא רוצה לקרוא לך, אני לא בית משפט פה)

ועוד כתב ששמוליק הצייר לא יודע להגיד מהו, יש לי כמה סיכויים לזכות במין משפט שכזה, לא ?.

שנית, נהיגה היא הפרנסה שלי, אני עובד כמחלק מזון בצפון (טיבון ויל - שלושת האופים), ואם ישללו לי את הרישיון (ולפי מה ששמעתי, טלאפון = 10 נקודות = שלילה מיידית במקרה שלי), אני ממש לא יודע איך אוכל לשרוד.

אני ממש יהיה בצרות אם לא יהיה לי רישיון, כי אני פשוט יהיה מובטל לחודשיים (ואני עוד צריך להאכיל 4 נפשות, 3 בניי שאחד מהם לומד במכללה, ואת אישתי). (בעבודה כזאת חודשיים של "מנוחה" = התחלת הקו מ0 + השבת אמון הלקוחות הקודמים + בלאגן תופת).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

טלפון זה לא 10 נקודות.

כתוב לך בדו"ח כמה נקודות זה (4).

נעשה לך עוול?

תכתוב מכתב ללשכת התנועה הקרובה לביתך ותפרט את נסיבות המקרה.

תבקש המרה לאזהרה אם אתה זכאי, או המרה לאי אחיזת הגה ב-2 ידיים (יכול להיות ד"א שזה יותר נק', אם אתה ממש רוצה אני יבדוק).

• תוכן חדש...