Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לשאול האם יש כזה דבר ביטוח מערכת באוטו ? (פעם אני חושב ששמעתי משהו בסגנון, רק לא יודע אם הוא אומת בסוף)

אם כן, האם הוא כדאי והאם חברת הביטוח אכן מפצה במקרה של גניבה?

תודה מראש.

פורסם

שמע לבטח היום אפשר כל דבר ואני מדבר איתך בשיא הרצינות.

זה תלוי בתקציב שלך ובמערכת שלך..

אם זה משתלם זאת אני ממש לא יודע את זה אתה אמור לקבוע ,

תהיה בטוח שזה לא זול (אני מאמין שלא תבטח מערכת זולה ומכאן גם יעלה המחיר..)

מקווה שעזרתי , נתן.

פורסם

ביטוח למערכת אפשרי כן, אך רוב חברות הביטוח מעדיפות לא לבטח!.

אתה תוכל למצוא חברת ביטוח שתבטח את המערכת,.

אם זה משתלם? תלוי את מי אתה שואל..בדרך כלל לוקחים בסביבות ה 8-10% משוויה של המערכת המותקנת!בהצלחה

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

השאלה אם חברת הביטוח עומדת בזה ואכן מחזירה כסף, או שמתחילים להשתמש בכל התירוצים המקובלים ולשכנע אותך שמערכת ששילמת עליה כמה אלפי שקלים, שווה בלחץ כמה מאות.

פורסם

המערכת עוברת הערכה ,ככה שבמידה והמערכת תגנב

אתה תקבל את השווי שלה.

העלות של הפרמיה גבוהה ולא משתלמת וחברות הביטוח

חשדניות ובודקות את התביעות בנרות.

Peugeot 208GTI

פורסם

אתה צריך לשמור את קבלות הקניה של הרכיבים שלך בשביל לעשות את הליך הביטוח בדרך הכי קלה.

תיקח בחשבון שלשלם על מערכת שעולה 40K למשל 4 אלף שקל בשנה ביטוח - זה כבר שיקול מאוד כלכלי.

או לשלם עוד 1000 שקל למערכת שעולה 10K - אפילו אם זה שיקול פחות כלכלי - האם זה באמת כדאי?

אם התקנת את המגברים בצורה בטוחה מאוד שממש מקשה על גנב להוציא אותם, אז אולי כדאי לך לבטח רק את הHU, למרות שהוצאת פאנל כהרגל פותרת את הבעיה הזאת. ואז אתה נשאר בדרך כלל רק עם סאב ומגש אחורי שהם מאוד גניבים.

רמקולים קדמיים - נדיר שגונבים.

תחשוב על זה.

ופעם הבאה - חיפוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני כבר מבולבל.

מישהו מעלייך ציין שדווקא רמקולים הם דבר פחות גניב, ואתה, לעומת זאת, אומר שסאב ומגש אחורי מאד גניבים.

בקשר למגש האחורי- סדין על הרמקולים יכול למנוע בעיות.

כך שהדבר היחיד שנשאר הוא להסתיר את הסאב ולקוות לטוב.

בעבודה שלנו חונה באופן קבוע אודי A3 עם מערכת דיי רצינית בתוכה ולא נוגעים בה, אבל זה בגלל שהיא שייכת לתושב אום אל פאחם :]

אכן דילמה בעייתית.

פורסם

אתה יכול לעשות ביטוח.

אתה משלם 14 אחוז משווי המערכת ( משתנה בין חברות הביטוח ) , אתה שולח קבלות של המכשיר ויש לך ביטוח לרכיבים שלך.

אני הייתי ממליץ לך לעשות ביטוח אם כבר רק על חלקים שיותר קל לגנוב אותם כמו רדיו דיסק , מגבר והסאב.

במקומך על רמקולים הייתי מוותר כי בשביל לפרק אותם יכול לקחת יותר מדיי זמן.

לדוגמא סאב יותר קל לגנוב ולא צריך לפרק עוד דברים, אלא אם כן הוא מחובר למשהו שיקשה על הגניבה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
אתה יכול לעשות ביטוח.

אתה משלם 14 אחוז משווי המערכת ( משתנה בין חברות הביטוח ) , אתה שולח קבלות של המכשיר ויש לך ביטוח לרכיבים שלך.

אני הייתי ממליץ לך לעשות ביטוח אם כבר רק על חלקים שיותר קל לגנוב אותם כמו רדיו דיסק , מגבר והסאב.

במקומך על רמקולים הייתי מוותר כי בשביל לפרק אותם יכול לקחת יותר מדיי זמן.

לדוגמא סאב יותר קל לגנוב ולא צריך לפרק עוד דברים, אלא אם כן הוא מחובר למשהו שיקשה על הגניבה.

אפשרי, מסכים איתך.

• תוכן חדש...