Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לרכוש רכב, אך מתלבט בין רכישת רכב חדש (פולקסווגן ג'טה ECONOMY) לבין רכישת רכב יד שניה שנתון 2007-8 (מאזדה 6/הונדה אקורד/ ניסן פרימירה) . בהיותי אבא לתינוק חשובים לי בעיקר הבטיחות (חוזק הפח של הרכב ושתהיה מערכת בקרת יציבות ברכב), אך אשמח לקבל המלצותיכם גם בשאר הנושאים- צריכת דלק, טיפולים, אמינות מכאנית וכו'.

שאלה נוספת- האם בתור אנשים שמבינים בתחום , לדעתכם שווה לקנות רכב חדש בכלל? או שעדיף יד שניה , שספג כבר את ירידת הערך הראשונית?

תודה מראש על עזרתכם,

גילי

פורסם

ת'אמת, כמעט ולא משנה איזה רכב, תמיד אני יעדיף רכב חדש לגמרי :

ההיסטוריה שלו ידועה לכולנו

אחריות יצרן מלאה

ללא פגיעות\בעיות מכניות

נקי, ללא שריטות משום צד

היד הראשונה בהחלט תעזור בקנייה.

אמינות, רוב הסיכויים שבכל זאת היפניות יפגינו אמינות טובה יותר כל עוד טופלו נכון (מניסיון, הבורה שהייתה לנו עשתה בעיות חשמליות [מכנית הייתה מעולה] אין סוף, אבל הדור החדש של פולקסוואגן אמין יותר מכל בחינה).

פולקסוואגן המקומי ידוע באמצעות חלקיו הדיי יקרים, אבל לא משהו מרגש עד השמיים.

ג'טה הכי בטיחותית, אבזור מלא, 5 כוכבים, ESP.

אם יש לך תקציב לג'טה, והוא מספיק מרווח בשבילך, לך עליו בלב שקט.

הונדה אקורד לא מומלצת למי שמחפש בטיחות : 4 כוכבים לפי זכרוני, ורק 2 כריות אוויר (באימפרזה 2007 שלי יש 4, נשמע הגיוני ?)

נפסלת מההתחלה.

מאזדה 6 : גם כן לא בטיחותית ברמת הג'טה, אבל לא רעה. ביצועים סבירים ומרווח טוב, אבל עיצוב שכיום נראה מאוד סתמי, ואבזור לא משובב לב.

ניסאן : משווק מגעיל ויחס שירות גרוע, לא משהו שהייתי קונה אחרי שכבר נכוויתי. חוץ מזה, יצור מכוער (לטעמי), לא מספיק "אוטו" להיום, אם כי כשיצא בשנת 2002 הוא נחשב לרכב דיי טוב, ומפתה.

אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם הבטיחות חשובה לך רד מהמזדה ובטח שמהאקורד ולך על צרפתי או גרמני.רכב חדש תמיד עדיף אבל רכב בן שנתיים עם 20-30k זה עדיין חדש ובאחריות אבל פחות עד 30% מהמחיר כחדש.

פורסם
אם הבטיחות חשובה לך רד מהמזדה ובטח שמהאקורד ולך על צרפתי או גרמני.רכב חדש תמיד עדיף אבל רכב בן שנתיים עם 20-30k זה עדיין חדש ובאחריות אבל פחות עד 30% מהמחיר כחדש.

האומנם?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

חברים,

בהמשך להמלצותיכם- האם סקודה אוקטביה או פורד פוקוס מתאימות למה שאני מחפש. כמו כן, מה אתם יודעים על מצב שוק של כל אחת מאלו שהזכרתי?

תודה,

גילי

• תוכן חדש...