Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דימה תמונות יפות

נתראה מחר.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
האם מדובר בקאטלס סופרים מפרדס כ"ץ?

שנים שאני עובר עם האוטו בז'בוטינסקי, זורק לעברה מבט עצוב וחושב מתי כבר מישהו יאמץ אותה.

אגב, היום פגשתי בנאדם עם קאטלס סופרים אחרת משנות ה-70 ליד הירקן השכונתי. הוא התלהב מהכלב שלי ואני התלהבתי מהאולדס, שקלנו לעשות טרייד :)

כן בהחלט, זהו האוטו המדובר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קודם כל תודה לכולם!

המון תודה לגנה על התיעוד, והעזרה בלהוציא אותה מכוך ההוא, למראת שהיה לחוץ בזמן, ועמד לקבל מכות מהמנהל שלו... :lol:

תודה לצורי מגרר ירון, על העבודה הנהדרת, והסבלנות, וכמובן המחיר... :wink:

לגבי הקוק הפרסי... האאא... האוטו, זוהי קטלאס סופרים ברוגהם, שנת ייצור 79, עם חזית של 80', אני רציתי את האוטו הספציפי הזה מגיל 16 (שלי, לא שלו).

היא עמדה בפרדס כץ, על כביש ז'בוטינסקי, ואני לא חושב שיש חובב אמריקאיות שלא מכיר אותה.

היא יבוא אישי, בודי במצב יפה מאוד, שעבר צבע, אבל לא עבר פחחות.

ומעבר לשמשה קדמית שבורה, צריך להחליף דלת ימין, (די דחוף) ומכסה תא מטען (דחוף מאוד), מעבר לזה יש מעט רקבונות במקומות המועדים לפורענות.

הסלון, כמו שניתן לראות, שלם לחלוטין, ורק דורש ניקויי יסודי. אפילו הגג לא נפל.

לגבי המנוע, הוא טוען שיש שם 5700 סמ"ק, עם גיר 450, אבל ברשיונות המנוע רשום כ-4300 סמ"ק, מה יש שם, נקבע בהמשך.

לגבי הסיפור שלה,

כאמור, נדלקתי על האוטו הזה כבר בגיל 16, אבל כמה שעברתי לידו, אף פעם לא העזתי להיכנס.

שמעתי המון סיפורים על הבן אדם, שהוא רחוק מלהיות נחמד, שהוא אנטיפט מוחלט, שהוא חי בסרט, והוא חושב שיש לו אוצר, וכו... וכל הסיפורים התבררו כמופרכים.

יום שלישי נכנסתי עליו להתעניין, כמו כל מטרידן בעלי ענתיקות טיפוסי :wink:, רק בגישה קצת שונה.

הוא (דני) אמר שהמון באים להתעניין, לחלקם הוא סתם זורק מחיר, לחלקם הוא אומר שהוא לא מוכר, והוא בעצמו עוד לא יודע מה לעשות איתה.

דני זרק מחיר, 2500$, דיברתי איתו קצת יותר, הוא ירד ל-7000 ש"ח.

אמרתי לו אני אחשוב, לקחתי מספר טלפון והלכתי.

יום רביעי באתי עליו עם הצעה שנראתה לי יותר הגיונית מבחינתי,

לאחר מיקוח קטן סיכמנו על מחיר סביר.

יום חמישי בבוקר כבר העברנו בעלות, ובערב היא עברה עלי הבייתה.

דני, אגב, אמר שהוא לא האמין שמישהו יצליח להוציא ממנו את האוטו.

ליאור (מה שלום האימפלה שלי לשעבר?), ברגע שאני אראה את הסט גלגלים השני שדני הבטיח לי, אני אחליט עם מה להשאר.

ושוב תודה לכולם...

נ.ב., עקב רכישת הרכב, אני מודיע על צימצומים בצי האופנועים :cry:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עוד קצת תמונות:

DSCF0931.JPG

DSCF0929.JPG

DSCF0937.JPG

DSCF0942.JPG

DSCF0943.JPG

DSCF0944.JPG

DSCF0947.JPG

DSCF0945.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דימה

שיהיה במזל :beerchug:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• אחראי פורום
פורסם

מז"ט דימה!

אחד האהובים עליי.

כל הכבוד לגנאדי על העזרה :mm_yeah:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ליאור (מה שלום האימפלה שלי לשעבר?), ברגע שאני אראה את הסט גלגלים השני שדני הבטיח לי, אני אחליט עם מה להשאר.

האימפאלה חיכתה וחיכתה ו.. זהו, הגיע הזמן להכין אותה לינואר הקרוב. הרכב כבר מפורק מבפנים לחלוטין, המנוע מניע בנגיעה, הפחח כבר ביקר ונתן מחיר ועכשיו אני משחיז צבע מהאוטו לקראת הכניסה לפחח כי כל הלכה התפוצצה בכל הרכב ובמילא צריך להשחיז עד לצבע יסוד ואצלי העבודה כמובן יותר זולה מאצלו :lol:.

הנה תמונה מלפני שבועיים בערך אחרי שהחלפתי לה צינורות דלק:

20080718_140732_17072008004.jpg

פורסם

תתחדש, היא ממש שמורה מבפנים, באיביי יש מלא פריטים לרכב הזה.

שלי מושבתת בינתיים (חוסר במזומנים).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

היום אחה"צ עברנו על הרכב כולל בדיקה אחרי הורדת הויניל מהגג. לא מעט עבודה מצפה בשיפוץ הרכב.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• תוכן חדש...