Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שמן הראוי שסרט כזה יהיה בדביק.

אני חושב שהדבר הכי חזק בסרט הזה הוא שהם חבר'ה צעירים בדיוק כמונו,זה לא עוד כתבה עם תמונות פספורט של ההרוגים, אלא פה אתה נכנסת לחיים שלהם,ולצחוקים שלהם, ופתאום אתה מגלה שהם עושים בדיוק את אותם שטויות שאנחנו עושים, וצוחקים על אותם דברים שאנחנו צוחקים,וזה רק מראה שאף אחד לא חסין,ואף אחד לא יכול להגיד "לי זה לא יקרה",ושתמיד צריך להפעיל שיקול דעת ולהיות אחראים.

הסרט לא מטיף,הוא פשוט מראה כמה הם היו צעירים ויפים ועם שמחת חיים,ואיך התאונה הזאת פשוט קטעה הכל ויצרה קטסטרופה.

אנשים, סעו בזהירות.

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על הסרט הזה וצופה בו, הוא בהחלט מצמרר ועצוב

איך ככה נקטעו להם חייהם של 4 צעירים מלאים בשמחת חיים. עצוב.

שמרו על עצמכם.

Toyota Yaris TS

פורסם

יהי זכרם ברוך.

במותם ציוו לנו את החיים.

קונדסון, הם לא חיילים שנפלו על משמרתם. הם חבר'ה שנהגו בפזיזות ותוך סיכון חייהם. ולצערם, הם שילמו את המחיר על זה.

לא הבנתי למה אתה מקדש ככה את המוות שלהם.

בהחלט מוות מיותר וכואב, חבר'ה שהיה להם עתיד מבטיח. מלח הארץ כמו שאומרים. אבל מכאן ועד להגיד במותם ציוו לנו את החיים, נראה לי קצת ..צורם.

יש מספיק אנשים שנוהגים ככה, והורגים אנשים אחרים...האם על הקורבנות היית מדבר ככה? או שאתה מדבר ככה רק כי הם "צעירים ויפים כמונו" (מה, אז כל מי שמגיב ככה נהג בטירוף בדרך לאילת?).

אני מצטער אם התגובה שלי נראית מכוערת או מגעילה, פשוט עם כל הכבוד לאירוע הכואב הזה, ולאנשים שנהרגו, זה הרי יכל להימנע. ותגובות כמו שלך קצת מקוממות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שהייתי בטירונות הקרינו לנו את הסרט במסגרת ה"תדריך יציאה" לפני השישי שבת.

הסרט נחרט בזכרוני מאוד חזק במיוחד שיצא לי לראות אותו לילה אחד כמה שנים לפני.

לעולם אני לא אשכח את השיר של DURAN DURAN שמתנגן ברקע שם!....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

סהר5555 , אני מסכים איתך.

לי אישית הסרט ממש לא מזיז , מדובר בנהג מפגר שבגלל הנהיגה שלו הוא נהרג ולקח איתו 3 אנשים.

יש מלא צעירים שנוהגים כמו מפגרים , אבל פה פשוט לחבר'ה האלה לא היה הרבה מזל.זה הכל.:idea:

ואין כמו השיר של שלום חנוך:

מי שפוחד מהמוות לא יודע לחיות

נוסע מהר מה יכול להיות

כל הדרך הביתה את ואני

במכונית החדשה של אבא

אני אוהב את החיים...

בבוקר תקום ותפתח ת'עיתון

בתחתית העמוד שלפני אחרון

פנים של ילד שמצא את מותו

במכונית החדשה של אבא

אוהב את החיים

פורסם

ראיתי את הסרט הזה, משהו כמו 15 פעמים בצבא ועוד בערך 10 פעמים בתיכון.

נכון, זה סרט כואב, כמעט מוחשי, מלמד אותנו רבות ומדמה לנו את החיים שלנו כפי שהם, אבל עם זאת הסרט גם מראה דברים שליליים שלא צריכים לקבל תשבוחות.

-נעצרו פעם אחת על אותו כביש זמן מה לפני התאונה באשמת מהירות מופרזת והמשיכו להשתולל לאחר מכן (כן, להשתולל, מאוד קל להבין מהסרט איזה דירבון היה לחבר'ה ברכב כלפי הנהג המאיץ).

-מהלו את השמחת חיים שלהם באופן שמפריע ופוגע בריכוז הנהג.

-חיזקו את המחשבות האלה כשמתגלה שחלקם כבר מחכים למשפט על עבירות תנועה זהות (מהירות מופרזת).

-לא משאירים כל ספק בין ההתנהגות, לצורת הנהיגה והכביש המוכר והמזמין שכולנו מכירים- הערבה.

-תוסיפו לזה רכב נוסף על אותו משקל (הב.מ.וו) רק שבמקרה שלו מרפי היה עסוק מדי באלפא האדומה והמושכת.

בקיצור, הם חפרו לעצמם את הבור.

לנו נשאר ללמוד מטפשותם של אחרים והטעויות שעשו.

דמעות? צמרמורת? לא יודע.. קשה לי לתאר משהו כזה כשאני רואה את הסרט..ואני ידוע כבחור רגיש מאוד!

ועכשיו, לכל מי שיבוא ויצעק "מתחסד", אני אומר בגלוי:

נסעתי עשרות פעמים גם כנהג וגם כנוסע עם חברים לאילת, מרגע סיום המלווה אי שם בסביבות גיל 17 ועד היום בגיל 24 עם כמעט 7 שנות נהיגה- מעולם לא נראתה (ולא תראה) נסיעה שכזאת לאילת כשאני מעורב בה- זה החינוך שקיבלתי מהבית!

כולנו מעגלים מעט את החוקים היבשים, אבל ישנה נקודה שממנה לא ניתן למתוח יותר את החבל.

אמיר.

פורסם

בהחלט מקרה מזעזע.

אבל לדעתי אנשים כאן לא שמו לב לפרט מאוד חשוב: הם לא נהרגו בגלל מהירות מופרזת. גם אם הם היו פוגשים את המשאית במהירות של 90 קמ"ש הם היו נהרגים במקום.

הגורם לתאונה הוא אחר: היסח הדעת של הנהג. כשנוסעים ארבעה חבר'ה במכונית, עושים בלאגן, כל פעם הנוסע שליד הנהג מסתובב אחורה, שומעים מוסיקה בווליום גבוה, כל הדברים האלה מפריעים לנהג להתרכז בנהיגה. וזו הסיבה שהוא סטה מהנתיב והתנגש במשאית שבאה ממול.

אני יודע את זה כי אני מכיר את הסיטואציה הזו. תמיד כשאני מסיע ברכב מלא חברים אני שם לב שקשה מאוד לשמור על ריכוז בנהיגה. בגלל זה אני תמיד מנסה לשמור שלא יהיה יותר מדי בלאגן, אני מנמיך את המוסיקה וכו'.

קחו את העניין לתשומת לבכם, כי לדעתי זה הגורם העיקרי לתאונות של צעירים.

פורסם

-נעצרו פעם אחת על אותו כביש זמן מה לפני התאונה באשמת מהירות מופרזת והמשיכו להשתולל לאחר מכן (כן, להשתולל, מאוד קל להבין מהסרט איזה דירבון היה לחבר'ה ברכב כלפי הנהג המאיץ).

.

דווקא אם תשים לב, בקטע אחרי שהם צוחקים על זה שעברו ניידת משטרה, מישהו מצלם את הספידומטר,ואז אחד החבר'ה אומר לו לא לצלם את המהירות כדי שזה לא יפתה את הנהג להאיץ.

שורה תחתונה, מה שהרג את החבר'ה האלה זו לא המהירות (בזמן התאונה הם היו על 120 קמ"ש).

יש כאלה שיגידו שהם מטומטמים, יש כאלה שיגידו שהם חפרו את הבור של עצמם ושלא היה להם מזל, אבל השורה התחתונה היא שהם בדיוק כמונו,ובין אם אנחנו מתחסדים יותר או פחות,אנחנו לא חסינים,בדיוק כמוהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
דווקא אם תשים לב, בקטע אחרי שהם צוחקים על זה שעברו ניידת משטרה, מישהו מצלם את הספידומטר,ואז אחד החבר'ה אומר לו לא לצלם את המהירות כדי שזה לא יפתה את הנהג להאיץ.

הדבר נאמר בנימה של ציניות והומור,

לא הרבה אחרי זה גם רואים את הנהג מאיץ, המחוג מתחיל לטפס ואז עוברים לפריים אחר.

שורה תחתונה, מה שהרג את החבר'ה האלה זו לא המהירות (בזמן התאונה הם היו על 120 קמ"ש).

נכון, אבל לא מדובר במקרה של רכב (נהג) שנוסע כשורה ,מאבד שליטה באופן פתאומי (אין דבר כזה) ונכנס במשאית.

צורת הנהיגה שגויה ובזויה! ולא משנה המהירות נסיעה שלהם.

יש כאלה שיגידו שהם מטומטמים, יש כאלה שיגידו שהם חפרו את הבור של עצמם ושלא היה להם מזל, אבל השורה התחתונה היא שהם בדיוק כמונו,ובין אם אנחנו מתחסדים יותר או פחות,אנחנו לא חסינים,בדיוק כמוהם.

מסכים, אני לא חושב אחרת, זה צריך להוות דוגמא אצל כולנו!

12345

פורסם

אני חושב שמה שגורם לסרט לסחוט דמעות ולא כעס

על "נהג מטומטם שהרג את עצמו וחבריו בגלל נהיגה לא אחראית ומזלזלת"

זה שבעצם אנחנו באיזשהו מקום מזדהים עם החבר'ה הצעירים האלה

"שהתחברנו" אליהם בכמה שעות האחרונות בחייהם.

צחקנו איתם, בילינו איתם, ראינו באיזשהו מקום אותנו שם ונהפכנו

לחלק מהם וכשרואים את הסיום זה כאילו הם היו חברים שלנו שעשו

תאונה מחרידה - הרכב מפורק לחתיכות קטנות וחברה צעירים

איבדו את חייהם לשווא.

לפי דעתי בזמן הצילום האחרון על הסקאלה היה 120 אמנם אבל

יש סיכוי טוב שבזמן התאונה היה יותר.

השיר של DURAN DURAN מקבל משמעות חשדה בעיני מאותו

היום שבו ראיתי את הסרט בפעם הראשונה.

הקטע וידאו הזה הוא לא המלא - בקטע המלא יש באמת בסוף

את החבר שנהג בב.מ.וו מספר על הרגע שהגיע לזירת התאונה

ובהתחלה לא ידע שמדובר בחבריו כי הרכב היה כל כך מפורק שקשה לזהות

ולאט לאט מכל השברים זה הכה בו והוא הבין את האסון.

פורסם

המקרה מצער נקודה.

יחד עם זאת, הכביש אמור להיות סלחן למצבים כאלה. אני לא מבין ולא אבין מדוע אין גדר הפרדה בכביש שהינו לכל הדעות כביש מהיר ראשי וחשוב.

לא רק לנו כנהגים ישנה אחריות, ישנה אחריות גם למדינה !.

בקליפת אגוז, המדינה שלנו פטרנליסטית ודואגת שחגורה תהיה עלינו בעת נהיגה ע"פ חוק אך מאידך גם מזלזלת בחיים ב0 השקעה בכביש ובתשתית.

ותחשבו על זה...

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ למטרה טובה.

אחותי הקטנה, שתזכה לאריכות ימים אוטוטו מוציאה רשיון.

אני מעוניין להקנות לה ערכי וכלי נהיגה נכונים. (במיוחד לאור העובדה שיש לה חברה טחונה שהספיקה לרסק X6 וקיבלה חדש. נוהגת כמו חולת נפש)

נהיגה מתקדמת זו לא שאלה בכלל. זה ברור.

אני מחפש את הסרטון המדובר בשרשור והקישור שניתן פה בעבר לא עובד.

יש למישהו פתרון?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

האם יש אפשרות להשיג לינק היום?

עמלתי על הנט ונאדה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...