Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,ליפני כמה זמן פתחתי אשכול שאני רוצה לקנות סאב ומגבר ב 1000 , שיניתי את דעתי כי אני יודע ש ב 1000 אני יקנה משהו חרא.

אז החלטתי לקנות מגבר עד 800 שקל עכשיו וסאב חודש הבא...

אז השאלה שלי איזה מגבר אתם ממליצים לי עד 800 ש"ח ?

יש לי מאחורה פיונר 6X9 , ומקדימה קומפוננט של החברה HERTZ לא זוכר את הדגם של הקומפוננט, אבל הוא טוב הוא עלה לי 900 ש"ח בעדי התקנות ברמלה...

בכול מקרה, איזה מגבר אתם ממליצים לי ?

אני רוצה מגבר שיהיה לסאב לעתיד ושיהיה לקומפוננט...

חשבתי על זה :

CS-60.4 JBL

( http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=416544)

מה דעתכם ?

עריכה:

חודש הבא רוב הסיכויים אני יקנה סאב של סרווין ווגה ( HED12)

פורסם

z4200 לטעמי טוב יותר מהjbl

אם תמצא אותו יד שניה ב 800 ש"ח זה יהיה מצויין

לבחור מעליי..אף אחד לא מוכר את המק אאודיו חדש בחנות ב 800 ש"ח

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

ולטעמי ה75.4 יותר טוב ושמעתי את שניהם לא מעט,לא נחזור על עיניין של טעם עכשיו

בקשר למחיר הZ4200 עולה 1000 ש"ח ולדעתי כדאי לגרד עוד 200 ולקבל מגבר חזק יותר שיחזיק גם סאב בעתיד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אוקיי רוב הסיכויים שאני קונה בסוף את ה 75.4 שך JBL ...

בקשר לסאב זה רק עוד חודש חודשיים אפילו.. בכוול מקרה לסאב יהיה לי גם תקציב דל של עד 1000 ש"ח, חשבתי על סרווין ווגה HED12 כמו שכתבתי ליפני דעתכם הוא הסאב הכי מישתלם עד 1000 שקל ? והמגבר יצליח להרים אותו יפה ?

• תוכן חדש...