Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה נראה לי הוא אחד מאלה שקבוע עושים להם דברים כאלה :-)

יש את אלה ממש כיף ומצחיק לעשות להם שטויות הוא אחד מאלה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יאו אני כבר מת להתגייס.

עוד 6 ימים לגיוס, וזה רק מעלה לי את החשק.

למרות הטחינה, יש תצחוקים בין החברה.

גיוס נעים... לא נראה לי שכ"כ תהנה בהתחלה... :D

אייל, נערך ל21 ימי מילואים בשטח בשיא החום של אוגוסט :roll:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הצבא הוא בהחלט אחד המקומות היותר מצחקים שיש..

בטירונות אצלנו ישנו באוהלים במיטות די משעשעות היה בחור אחד שקרו איתו 2 מקרים שאני זוכר ולא חושב שאני אף פעם ישכח... פעם אחת הייתה כשהרימו אותו באיזה 3 בלילה עם המיטה הורידו את הרגליים של המיטה והפילו אותו לרצפה..

ועוד פעם אחת, בגלל שהבחור יושן נורא אבל נורא חזק, הרימו אותו כמה חברה שוב באמצע הלילה שמו אותו מול החדר של המפקדים, דפקו לו בדלת והבנאדם אשכרה מתעורר כשהוא כביכול עם כל המיטה שלו מחוץ לחדר של 2 מכ"ים!

אבי.

פורסם

נראה לי שאם דבר כזה היה קורה בבסיס שלי,כשהייתי פעם בצבא,

הצלם לא היה מספיק לצחוק הרבה זמן....

פורסם

קורע לחלוטין...

אם זאת, אוצר המילים שלו לא רב במיוחד בלשון המעטה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
TSI-חשבתי על הכיוון של חתך,אבל עם כול העצבים של הבחור חשבתי שהבקבוק כבר היה אמור להיקרע.:shock:

אם עושים את החתך בזהירות, עם סכין יפנית, בתחתית הבקבוק, הפלסטיק שם מספיק עבה כדי לסגור אותו בצורה כמעט מושלמת לאחר מכן בעזרת מצית :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היסטרי, באמת אחד הקטעים היותר מצחיקים שראיתי בזמן האחרון. :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

משעשע.

אני אוהב מתיחות איכותיות, לא כמו הזבל שיגאל שילון היה מוכר לנו.

בארה"ב יש כמה ממש טובים, אחד הטובים הוא ג'יימי קנדי. אני זוכר שתי מתיחות ענקיות שלו , אחת הוא מותח איזה 20000 איש במכה :

-p9PmnzAHjg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

והשנייה, אומנות לשמה , מתיחה של זוג ובובת VOODOO, אני לא מצליח למצוא את הסרטון ב YOUTUBE אבל זה מתיחה ענקית.

פורסם
אם עושים את החתך בזהירות, עם סכין יפנית, בתחתית הבקבוק, הפלסטיק שם מספיק עבה כדי לסגור אותו בצורה כמעט מושלמת לאחר מכן בעזרת מצית :lol:

לא ככה עושים את זה.

מורידים קצת למטה את הניילון עם התווית של הבקבוק, חותכים עם סכין יפנית ומחזירים חזרה את הניילון למקום.

הבקבוק נראה חדש אחר"כ:-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני הייתי שונא שמעירים אותי נגד רצוני בבסיס בשביל בדיחות, האחרון שניסה את זה חבר טוב שלי, שאחרי המקרה הזה קיבל

בעיטות לפנים ומאז הוא אפילו לא ניסה להעיר אותי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...