Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בקשר למאזדה 323 98.

כאשר רוצי לסגור את האטו מהשלט הוא מצפצפ ולא תמיד הכפתורים נסגרים.

כאשר פותחים את הדלת אחרי שסגרתי כמובן שהאזעקה מתחילה להרעיש.

לפעמים הכפתורים נסגרים לפעמים לא..אז אנחנו פשוט סוגרים בשלט וא עם המפתח בלדת של הנוסע...

יש לזה פיתרון?

ובקשר למנוע..

לפי מה ששאלתי כאן אומרים שהמנוע הולך לשפוך ובמצב ממש נוראי.

עכשיו רציתי לדעת האם בנאדם בלי ידע קודם במנועי שסטומים 4 פעמיות(יש לי ידע קצת במנועי צילינדר אחד 2 פעימות..) מסוגל לפתוח ראש מנוע לבד ולהרכיב אותו חזרה שזה יעבוד כמו שצריך או שלא מומלץ?

פשוט לא מוצא סיבה להכניס אוטו למוסך שיפתחו אותו כדי להסביר לי מה יש לו ולהתחיל לזרוק כסף, פשוט הדבר הבא שאני מתכוון לעשות זה לשלם קצת על שמן ולחכות שהמנוע ישפוך..

בנתיים אני ינסה לארגן מנוע מיבוא וכששלי ישפוך נחליף..

בקיצור, כדאי או לא?

תודה מראש.

מתן

פורסם

השאלה היא מה הם הסימפטומים לפיהם קבעת שהמנוע נגמר.

אם הוא מעשן קבוע צריך לעשות רינגים ועוד כמה דברים וזה כבר אוברול.

פתיחת ושיפוץ ראש מנוע לא תעזור לך במקרה הזה.

יש לבדוק אפשרות החלפת מנוע לחדש\מיבוא כמו שאמרת.

פורסם

אין לך למה לעשות ראש כי זה לא יעזור!

הדבר היחיד זה או להחליף לאחד מיבוא או לקחת סיכון בהחלפה של רינגים בלבד.(ואז לא ידוע משך הזמן שהמנוע יחזיק)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...