Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 205 ג'י אל שנת 88 הילוכים . נדלקה לי ונכבתה מנורה ליד המד דלק, בצד שמאל עם אני זוכר נכון. הנורה בצבע כתום עם סימן כזה של אליפסה ושלושה קווים מלמעלה מי שהוא יכול לעזור לי בלהבין מה זה המנורה הזאת ?

תודה מראש

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לא זה לא של הנוזל קרור יש לי מספיק.....יש אולי למשהו עוד רעיון מה זה אמור להיות?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

צביקה צודק. הנורה היא של מפלס נוזל קירור.

אין צורך בחוסר של נוזל ע"מ שהנורה תדלק .

האם התעסקו בזמן האחרון עם מערכת הקירור של הרכב?

עכשיו שמתי לב שפתחת שרשור על ניקוז אויר.

הנורה הזאת תשגע אותך עד שהניקוז האויר יהיה מושלם.

פורסם

הנורה הזאת נדלקה כשהתעסקתי עם המצחיה של הלוח שעונים אולי משהו קיצר בטעות היא נכבתה כבר וכשהיא נדלקה זה היה לפני שהחלפתי מים והתחלתי להתעסק עם המערכת קירור....היא כבויה סתם מעניין אותי מה זה המנורה הזאת....ולא ניראה לי שזה של מפלס המים כי אמרו פה בשרשור קודם שהמנורנ של המפלס המים היא אדומה וזאת כתומה, ועם אני לא טועה המנורה של המפלס המים נמצאת בצד ימין למטה של מד הדלק המנורה הזאת נמצאת בצד שמאל למעלה....

פורסם

יש חיישן כזה ברכב שנת 88???.

חוץ מזה כול המערכת בלמים אבל כול המערכת חדשה מהניילונים 1800 שקל עלתה לי

עוד מישהו אולי???

פורסם

בדגמים הנ"ל משנת 1994 מנורה כתומה הנמצאת ממש ליד מנורת הדלק כפי שהבחור תיאר

היא מנורת בקרת הממיר הקטליטי. מוזר מאוד שהיא קיימת ברכב שנת 1988. אולי פעם, לפניך,

החליפו לוח שעונים...? האם הרכב הוא מדגם GTI ?

אם לא, מה דגם הרכב ונפח המנוע ?

הכי פשוט, תעלה תמונה.

פורסם

המנורה נכבתה כבר זה סתם מעניין אותי(באמת הציור הזכיר צורה של אגזוז)לא האוטו מדגם ג'י אל 1400(הלוואי GTI)

פורסם

היא אף פעם לא נדלקה עם הסוויץ זאת הבעיה אין לי איך לעלות תמונה כי אין לי עם תיהיה עוד הפעם שהיא תדלק אני יצלם אבל כרגע אין לי איך לצלם כי היא לא נדלקת בכלל גם לא בפתיחת סוויץ אותי זה גם מסקרן

• תוכן חדש...