Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחיל לעלות את המסלול של קריות - פסגת הכרמל מדי יום במשך 3 שנים, ותספר לי איך הולך לך.

כל עוד הרכב מתוחזק כראוי אין שום בעייה שיחזיק מעמד שנים על גבי שנים, וכמו שsimply nuts יודע ואנוכי למדתי על בשרי, דבר ראשון ברכב ישן, טפל במערכת החשמל קודם, היא המקור לרוב התקלות (בלאי עקב התיישנות ויובש).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סחטיין סחטיין סחטיין! איזה יופי של פרויקט להתחיל איתו. תענוג לראות את התמונות שאתה מעלה.

לדעתי כדאי לך לקנות מיכל קטן של ממיר חלודה וצבע יסוד ולעבור על החלודות שמתפתחות לך בחלון האחורי וליד המגב מקדימה. זה לא יעצור אותם אבל כנראה יאט קצת את קצב ההתפשטות עד שתכנס לפחחות רצינית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי מושג איך לעשות את זה לבד. יש מישהו שמוכן להיתנדב לעזור לי?

היום שראיתי כמה המצב של הדלת האחורית רע. חשבתי ללכת לפחח שינסה להציל לי אותה, למרות שניראה לי שהיא הלכה לעולמה.. אבל אני בטוח שזה יגיע ל1500 מינימום. להשיג דלת כמו שלי במצב טוב לא ניראה לי אפשרי.

כל הגומיות של החלונות מקוריות ובמצב בכי רע, כל הגומיות כם פסי קישוט מ"כרום" וגם הפס מעל הדלתות מקורי.

היכן אפשר להשיג חדשות חדשות? עוד מעט החורף ולא בא לי נזילות ברכב..

והדבר הכי חשוב! איך אני יכול לאשר סאן רוף שעשו אותו לפני 25 שנים?

האם כדאי להעלים אותו? (ז"א ללכת לפחח שיסתום את הסאן רוף)

מחר אני ינסה לפרק את הדשבורד וניראה אם אפשר לסדר אותו.

חשבתי לנסות להשתיל דשבורד של רכב יותר חדש, זה כדאי?

עידכונים והמשך שיפוצים קטנים בקרוב!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

בעבר ראיתי סובארו טנדר 91 שהשתילו בה דשבורד של ליאונה מהמודלים המתקדמים יותר ( 85-93 ).

דשבורד כזה אפשר למצוא במצב יותר טוב מהדשבורד מהמודלים הישנים (80-84 ).

פורסם

יפה, יפה, יפה. התקדמות נחמדה עד עכשיו.

אהבתי את הריענון של הגלגלים :wink:

ובקשר לדגמי 4X4 שהעלו כאן, קצת מפחידים איך שהם נראים. :roll:

פורסם

ככל הידוע לי, אינך צריך לאשר את הסאנרוף. ממילא, חובת הרישום ברישיון הרכב מתייחסת רק למודלים מתקדמים יותר.

אם תמצא גומיה חדשה עבור הסאנרוף שלך, אשמח אם תודיע לי, שכן גם באוטוביאנקי יש בדיוק סאנרוף כזה ואני מחפש גומיה בנרות.

שיהיה לך בהצלחה עם השיפוץ!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ככל הידוע לי, אינך צריך לאשר את הסאנרוף. ממילא, חובת הרישום ברישיון הרכב מתייחסת רק למודלים מתקדמים יותר.

אם תמצא גומיה חדשה עבור הסאנרוף שלך, אשמח אם תודיע לי, שכן גם באוטוביאנקי יש בדיוק סאנרוף כזה ואני מחפש גומיה בנרות.

שיהיה לך בהצלחה עם השיפוץ!

אתה יכול להוסיף על עניין הסאן רוף?

כי רצו להכשיל אותי בטסט, אבל כל אחד והקומבינות..

אמרו לי גומייה צריכה לעלות 200+/-. בכל מקרה חשבתי על חשמלי יותר יעיל ונפתח גם לאחור.

עומר.

פורסם
לרכב שבפרוקיה בחיפה יש דלת קומפלט. כבר אמרתי לך שהוא רוצה על כל האוטו 1300 שח אולי גם בפחות

048727384

בינתיים עד המשכורת אני לא יכול לחשוב על לקנות כלום. אבל אולי אני באמת יתקשר לשאול מה מצב הרכב שם.

לא ניראה לי שאני יקנה רכב קומפלט. ובטח שלא נוסע במחיר גבוה יותר שאני קניתי את הרכב שלי :wink:

עומר.

פורסם

למי שזוכר את החלק הזה ששאלתי איך אני יכול לחדש או למצוא משהו שיחליף את הגומי המסומן, היום צבעתי אותו.

אורי אני ילך לרפד ויעשה חלק אחיר שימתח מהפלסטיק עד קצה המוט של הבלם יד, או ינסה לצפות את הגומי בסקאי שחור.

התהליך:

החלקים שויפו בנייר זכוכית ממש עדין ואז עם נייר זכוכית עדין מאוד עם מים.

הם ניצבעו בתרסיס שחור מבריק, שמתאים לכל סוגי המשטחים ועמיד במים. ניצבעו שלוש שכבות, ובמקומות המועדים לפורענות(היכן שמניחים דברים), ניצבעו חמש.

אחרי הצביעה הצבע פשוט היבריק וניצנץ, אבל אני רוצה שהצבע ישמר אז מרחתי כמות מעטה של סקאי נוזלי.

התמונות מדברות בען עצמן!

DSC00771.JPG

DSC00035.JPG

DSC00038.JPG

DSC00037.JPG

DSC00041.JPG

DSC00042.JPG

DSC00044.JPG

פורסם
אתה יכול להוסיף על עניין הסאן רוף?

כי רצו להכשיל אותי בטסט, אבל כל אחד והקומבינות..

אמרו לי גומייה צריכה לעלות 200+/-. בכל מקרה חשבתי על חשמלי יותר יעיל ונפתח גם לאחור.

עומר.

היות ואינני בקיא בדיוק בלשון החוק, אעדיף להשאיר את הבמה למי שיודע יותר טוב ממני, אולם אני זוכר שהחובה לבצע רישום ברישיון מתייחסת רק לרכבים משנת יצור חדשה יחסית (סוף שנות ה-90' כמדומני). שוב - אל תתפוס אותי במילה בנוגע לזה.

אם אתה מוצא גומיה, אשמח גם כן לרכוש אחת. בבקשה עדכן אותי בעניין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שדרוג המנוע היה תמיד על הפרק, אבל העלות הורידה אותי מזה. קרוב ל-6000 ש"ח הוצאה על האוטו, העדפתי ליישר קו על אוטו אחר.

.

מאיפה המחיר הזה??

מנוע מפירוקיה בראשל"צ (1600) עולה 2600 , תוסיף מע"מ, ו 1000 ש"ח פירוק והרכבה...

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מנוע מפרוק בארץ זה סתם בלגאן. צריך לנסוע לעמדה 1 ורק מתזזים אותך.

או שהוא היתכוון ליבוא, שמנוע מיבוא עולה 3.5K נכון ל 14.7

יכול להיות שהוא היתכוון למוזרק שצריך למצוא מחשב, משאבת דלק, חיישנים צמה וכו..

עומר

פורסם
מנוע מפרוק בארץ זה סתם בלגאן. צריך לנסוע לעמדה 1 ורק מתזזים אותך.

עומר

מה בדיוק הבאלגן? כל עוד יש שטר מכר אישור מוסך על העבודה עוברים בעמדה מס 1, הם מסתכלים על הטופס ומשווים מס' מנוע, את הטופס מקבלים במקום וסלאמת!, הפרוצדורה לקחה פחות משעה במקרה שלי, בלי לקחת בחשבון לחכות בתור שעה שעתיים ולקום ב5 וחצי בבוקר כדי להגיע מוקדם :) ובמחירים של המנוע מפירוק, לפעמים עדיף כבר להחליף מנוע.

דרך אגב, הצביעה שלך יצאה פצצה! נתת לי עוד רעיון לסובי שלי... אתה מגיע למפגש בשישי הקרוב?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני בדעה שאם עושים דברים בסדר גודל שעולה כמה אלפים עושים אותם ביסודיות.

לא מביאים מנוע מסריח מפירוק בארץ. מנוע מייבוא עולה 3500 שקלים לפחות, וזה במידה ומצאת אחד כזה שלא נשחט.

תוסיף לזה את העלויות של פירוק והרכבה ועוד אביזרים נלווים כמו משאבת מים, רצועות, מותחנים ושיפוץ כללי של כל מיני צינורות ופלאנצ'ים - ותגיע בכיף לשישייה.

כמובן שיש את הגירסא החאפרית - להרכיב בפירוקיה מנוע קומפלט מרכב אחר וללכת לאשר. גם את זה ראיתי. אבל כאלה דברים לא יהיו ברכב שלי.

• תוכן חדש...