Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לבימר שלי (E32) מדחס מזגן מסוג SEIKO, כתוב אליו SS-811PB5 אני מניח זה דגם, כתוב אליו גם O1 : D-90PX R12.

היכן אפשר להשיג מדחס כזה חלופי או רצוי קיט שיפוץ (במקרה של קיט שיפוץ חו"ל גם אופצייה)?

אשמח גם להמלצה על מקום באיזור הצפון (עפולה, חיפה-קריות) איפה אפשר שלפץ את המזגן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה.

האם למשהו ידוע היכן אפשר להשיג קיט שיפוץ או מכיר מישהו שנמצא באיזור הצפון ומשפץ מדחסים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדקתי. לפי מה שראיתי בגוגל, מחיר למשופץ בחו"ל בסביבות 400$. כמובן יש להוסיף לזה מחיר משלוח למשקל לא קטן ועל כל זה מכס ומע"מ.

לכן אם יש אפשרות לשפץ אותו בארץ, מבחינתי זה עדיף. הבעייה, כמו שאמרו לי, בארץ אי אפשר למצוא בשבילו מחזירי שמן.

אם אפשר להזמין לפחות סט של מחזירי שמן ולעשות לו שיפוץ, לפי דעתי זה יצא הרבה יתר זול, מאשר להזמין משופץ מחו"ל.

הבעייה גם, אני לא מכיר מקומות איפה יכולים לשפץ לי את המדחס. אולי, מי שמשפץ מדחסים יכול להזמין גם קיט שיפוץ.

פורסם

אם אתה מחפש משפץ מדחסים .

אז יש במרכז,את עופר קצב, מקצועי , אמין , וממש לא יקר,

אולי הנסיעה מהצפון לאזור ת"א תהיה קצת מיגעת אבל המדחס שלך יקבל טיפול כמו שצריך .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אפשר לקבל טלפון וכתובת שלו?

• תוכן חדש...