Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם עם סורק לא מקורי , חיישן תקול או סולונואיד תקול יתגלה בבדיקה.

אבל למען השקט הנפשי שלך חבר סורק מקורי וראה אם מתגלה משהו שאינו תקין.

בייסיק סטינג יעיל לטווח קצר כי לאחריה המחשב לומד מחדש את "התנהגות הנהיגה" שלך ופועל לפיה.

פורסם

שלום

דני אהלן. רציתי לשאול אותך אם במידה ואין תקלה כזאת או אחרת המופיעה בסורק (בוא נצא מנקודת הנחה שאין מפני שחובר אחד במכון גירים כפי שאתה בטח זוכר ולא קפץ שום קוד) האם סך הכל בשורה התחתונה המצב אותו תיארתי בעניין ממיר המומנט ופעולתו המאוחרת יחסית נחשב לא תקין.

מעבר לכך,האם יש דרך כזאת או אחרת לטפל בבעיה כזאת.

בעניין העברת ההילוכים המעט מאוחרת:המצב אינו קריטי,לעיתים מרגיש לי כאילו הרכב היה צריך כבר להעביר הילוך וזה לא קורה.

שוב,הגיר לא בשיאו...אבל גם כאן אשמח לדעת האם יש משהו שניתן לעשות.

שוב תודה לכולם.

פורסם

אני יסביר שוב.

במצב של עומס נמוך על המצערת ( נהיגת סבתא ) הממיר אמור להשתלב מעט לפני הילוך 4 או מעט אחריו. אתה תראה זאת בשעון הסל"ד , צניחה של כ-350 סל"ד.

שאלה: האם במצב הזה הממיר משתלב?

ברגע שאתה מגביר את העומס על המצערת הממיר מתנתק ומאפשר סחיבה טובה יותר. ברגע שאתה שוב מוריד מהעומס הממיר צריך להשתלב שוב וכך הלאה.

בהתנתקות הממיר ישנה תחושה של קיק דאון קטן,הסל"ד יעלה מעט ובחיבור ירד מעט.

הרכב שלך נבדק במכון גירים מכובד ואם אין קודי תקלה אז אין מה לחפור.

פורסם

צהריים טובים דני וכולם

דני, הבנתי אותך,רק שכמו שציינתי,אכן נהגתי נהיגת סבתא כל הדרך ל-90 קמ"ש ורק שם השתלבה פעולת ממיר המומנט.זאת בדיוק הבעיה או הכביכול בעיה שאני מתאר.כראיה לכך,אין מצב שרכב יגיע בהילוך רביעי ל-90 קמ"ש ב-3000 סל"ד,נשמע לי מוגזם.

אז לשאלתך,הממיר לא נכנס לפעולה קצת לפני או אחרי 60 הקמ"שים,אלא רק ב-90 קמ"ש,ובנהיגה רגועה.

אז לפי מה שאתה מסביר,משהו לא מסתדר לי פה.

לכן אני שואל שוב,האם מצב זה כמו שתיארתי תקין,והאם יש מה לעשות בנדון למרות שקודי תקלה לא התגלו.

שוב תודה על הסבלנות

פורסם

רן, את מה שרשמתי יש לבדוק והפעם עם סורק מקורי.

כל האפשרויות למה הממיר אינו משתלב בזמן:

חיישני מבוא למחשב אינם מתפקדים באופן ישיר/מלא: חיישן טמפ' שמן גיר, חיישן מהירות הרכב -VSS , חיישן טורבינה - TSS .

מוצא לגיר/ממיר: מח גיר, קו לחץ לממיר או בממיר עצמו.

חיישן מצערת אינו מתפקד בצורה ליניארית, מתג בלם במצב ON תמידי.

ECT - חיישן טמפ' מנוע אינו תקין או אינו מתפקד בצורה ליניארית.

פורסם

צר לי לקלקל לכם, אבל בתיבה המדוברת, בדיוק כמו שמרק כתב, בנהיגה לא מאומצת, הממיר ננעל לאחר ההילוך השני (בהנחה והכל תקין).

והיוניט חום שהוחלף - במנוע או בגיר?

פורסם
צר לי לקלקל לכם, אבל בתיבה המדוברת, בדיוק כמו שמרק כתב, בנהיגה לא מאומצת, הממיר ננעל לאחר ההילוך השני (בהנחה והכל תקין).

והיוניט חום שהוחלף - במנוע או בגיר?

ספי שלום

יוניט החום שהוחלף הוא של המנוע.

שוב אציין שבבדיקה עם סורק לא מופיעות תקלות כלשהן.

תודה

פורסם

קיבלת תשובה ממומחה לתיבות אוטומטיות המכיר את התיבה של VAG היטב.

לכן הצעתי גש לבדיקה של התיבה אצל ספי.

איזה כייף לי :)

פורסם

לילה טוב

דני,מרק,האם יש סיכוי ששני המצבים תקינים?גם נעילת הממיר בחלק מהרכבים בהילוך כזה ובחלק באחר,כתלות בסוג המנוע אולי?

• תוכן חדש...