Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה התקציב? אני חושב שעליך לבחור בי שרייד וסויפט בתור מכונית לעבודה כזאת. קח רק עם גיר ידני.

סובארו DL גם אופצייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תבחר בין שרייד, סוויפט או ג'אסטי (כולן ידניות) - מה שתמצא במצב יותר טוב.

לסובארו לאונה יהיו יותר הוצאות דלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב כזה אתה מדבר על מכוניות מתחילת שנות ה90. סביר להניח שרובן יעמדו על משהו באזור ה200K וצפונה, וסביר להניח שברובן הוחלפו או שופצו רוב המכלולים העיקריים.

הקילומטראז' פחות צריך לעניין אותך. בדוק בציציות של הרכב המיועד וקנה את זה שבמצב הטוב ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה יכול תתחיל מהבדיקה של מצב הצמיגים, לראות עוד כמה זמן הרכב צריך לעבור טסט.

אחר כך מומלץ לבדוק את הרכב או במוסך שאתה מכיר או ע"י בעל מקצוע שמוכן להתלוות אליך ולהעריך את מצב הכללי של הרכב.

אם תקנה רכב ללא הערכת מצב יש סיכוי שתצטרך להוציא לתיקונים סכומים אפילו יותר גדולים מהמחיר של הרכב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם

אני חפשתי סוזוקי סוויפט, עכשיו יש דגם עם מנוע 1000 סמ"ק ומנוע 1300 סמ"ק

השאלה שלי האם אני ירגיש הבדל משמעותי בינהם? והאם מנוע 1000 הוא לא חלש מדי

שלא יסחוב? פשוט אני גר בנצרת עילית ויש כאן חתיחת עליות שיש מצב שיהיה קשה לאוטו הזה לעלות אותן

תודה

פורסם

אם מצאת את שני הרכבים עם קילומטראז' דומה,

תעדיף מנוע 1300 סמ"ק, גם בגלל הכוח, וגם בגלל שמנוע 1000 סמ"ק יהיה יותר עייף.

פורסם

תקנה פיאסטה משנות השמונים ב-3000 שקל, תשקיע את ה-2000 הנותרים (שזה סכום מכובד ביותר) על יישור קו רציני והחלפת צינורות יבשים וכד', וקיבלת יופי של אוטו.

פורסם

לא עדיף לקנות רכב בשנתון גבוה יותר?

וחוץ מזה נראה לי שיהיה קשה למצוא פיאסטה בשנתון כזה במצב שידרש רק 2000 שקל לישור קו

פורסם

רכב ב-5000 לעבודה? רק אם אין שום פתרון אחר. רכב כזה הוא מועד לתקלות ובעיות ויחזיק די רע בתור רכב שליחויות שבוודאי עובד קשה. אם אתה משלם בעצמך את ההוצאות עליו תתכונן להוציא לא מעט כסף, מה שבוודאי יפגע בהכנסות שלך. אם יש אפשרות הייתי ממליץ לקנות קטנוע ולהתנייד עליו - חסכוני פי כמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...