Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות קודם כל בין 2 קומפוננטים של פוקאל, שהאמת המחירים בינהם כמעט אותו דבר כך שאני לא יודע מה עדיף לי, ההבדל בינהם הוא 20 וואט RMS , אבל יכול להיות שישנם עוד פרמטרים שיש להתייחס אליהם.

קומפוננט 1:

FOCAL 165K2POWER

מפרט טכני :

Max. power handling 200 W

Nom. power handling 100 W

2way system

Woofer 165 mm

Voice Coil 40 mm

Magnet 100 mm

Tweeter Tioxyd 5 inverted dome TN 52

Separate crossover 18dB/octave

Adjustable tweeter and midrange level

Basket reinforcement

Sensitivity (2,83 V/1 m) 92,5 dB

קומפוננט 2:

FOCAL K2 POWER 165KFמפרט טכני :

2way separate 165 mm

Woofer 165 mm

Voice Coil 25 mm

Motor 85 mm

Tweeter Tioxyd 5 inverted dome TN 47

Max. power handlind 160 W

Nom. power handling 80 W

Sensitivity (2,83 V/1 m) 91 dB

Frequency response 60 Hz-20 KHz

-איזה קומפוננט עדיף מבינהם?

-ישנו עוד קומפוננט דומה אבל 70 RMS.

איזה מגבר אתם ממליצים? שמתאים? ( מגבר שמתאים לקומפוננט כזה 70 RMS , ומגבר שמתאים לקומפוננט כזה

80-100 RMS , את הבחירה אני יעשה כבר)

תודה רבה מראש..

פורסם

אם מצאתי חנות שההבדל במחירים בין הדגמים האלה לא גדול (חשוד לא?!) אז הייתי ממליץ לך על הK2P

תמקבל מיד רציני יותר שיודע לעשות תעבודה (אני מקווה ששמעת תקומפננט כבר.. אם לא, רוץ לשמוע! לפני שתקונה!) וטוויטר הרבה יותר מפורט (וצורם) בקיצור, תענוג!

קומפננט חלומי, אני יוסיף שבחרת בחירה מצויינת ליפני שכל חסידי הפורום יבואו להטיף לך!

פורסם

רק לבדוק יותר טוב כי יש זיוף בעיקר לדגם FOCAL 165K2POWER ואתה צריך ללמוד את כל ההבדלים בין הזיוף למקור שיקרה את הנושא הנ"ל טוב טוב. מדובר שם על כל ההבדלים בין הזיוף למקור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195810

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=175252

טל.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

• תוכן חדש...