Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש עד 15K ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.. ב"ה עברתי טסט ובקרוב המלווה שלי נגמר ואני מתכוון לקנות אוטו לעצמי

התקציב הוא 10-15K אפילו שעדיף כמה שיותר נמוך..

אני מבין שעדיף לי ידני בגלל שזה יותר חסכוני ופחות רגיש לתיקונים.. ובכלל ידני זה כיף :D

אני נהג חדש שאוהב כוח.. אבל בתקציב כזה אי אפשר לדרוש יותר מדיי

אני רוצה אוטו שיחזיק לי הרבה זמן וגם להנות ממנו ! ולקחת בחשבון שאני אמור להחזיק אותו ממשכורת של 2-3K בחודש [על הביטוח אבא משלם.. ובכל זאת עדיף גם את האוטו עם הביטוח הכי זול]

חשוב לי מאוד אמינות.. אני לא מתכוון ללכת למוסך פעם בשבוע [זה פוסל את הפג'ו למיניהם]

אחר כך בא העניין של ההנאה מהנהיגה.. אני לא מתכוון לקנות אוטו עם מנוע קטן מ1400 סמ"ק

מה שמצאתי בתקציב:

-פורד אסקורט - נראה לי האופציה הכי טובה בתקציב הזה.. חסכונית אמינה מנוע 1600.. פורד.....

-פונטו - נראה לי שקשה להשיג בתקציב הזה אחת שהיא לא מנוע 1200-1300

-פיאסטה - כנ"ל

-כל מיני סוגים של סיטרואן שהבנתי שזולים לאחזקה [AX ZX SAXO וכו'] אבל מעדיף חברה יותר איכותית

-קליאו שהבנתי שהוא גם קל לאחזקה אבל מעדיף מכוניות עם שנתון כמה שיותר גבוה

-חשבתי אולי על לחסוך עוד כמה חודשים וללכת על מאזדה 323F.. השאלה כמה זה שווה את זה ?

אני בעיקר שמתי עין על האסקורט.. דעות ועצות יהיה נחמד[:

פורסם

פגיו זה צרפתי אך כך גם רנו וסיטרואן.

פגיו וסיטרואן חולקים המון במשותף כי זה אותה חברה.

הנעה בנהיגה זה בדרך כלל צרפתי , נסיעה בקו ישר ומהר זה כל הרכבים.

אף אחד לא מבטיח שפורד תהיה אמינה מרכב זה או אחר אבל בהחלט תהיה בזבזנית.

מזדה 323 גם יכולה להתקלקל מאזדה 323F יכולה להתקלקל אפילו הרבה יותר כי זה רכב הנחשב לספורט אצל צעירים חסרי תקציב ולכן גם היחס לרכב היה בדרך כלל כזה : מקסימום לשחוט ומינימום להשקיעה.

תקנה אוטו שנפוץ מכיוון שאז לא תהיה לך בעיה של להשיג חלקים בזול וברכבים כאלו בהחלט שתזדקק לחלקים מפירוק.

לדעתי הכי מתאים לך איזה 205 למרות שזה פזיו וזה עדיף על הסיטרואן כי פשוט נפוץ הרבה יותר.

ממשכורת שציינתה לך על לא יותר ממנוע 1400 מכיוון שבהוצאות הדלק בהחלט מרגישים בהבדל.

היה לי פונטו 1.6 ועכשיו 205 1.4 והפזיו יותר חסכונית, ובמחירים של היום זה הרבה כסף.

מניסיון הפונטו עשתה יותר בעיות אומנם בקטן אבל עדיין מציק.

לפזיו עשיתי יישור קו גדול מאוד אחרי הקניה אבל מאז טפו טפו טפו רק ממלא דלק ונוסע וזהו יש לי אותה כבר שנה ואני מאוד מרוצה מהרכב.

פיאסטה גם תהיה אמינה וחסכונית אך היא בעלת 60 כ"ס לעומת 75 בשאר וזה די מורגש לפעמים.

תקנה 205 באיזה8K תעשה יישור קו בעוד כמה אלפים, חשוב לתקן הכל ולא למרוח ולהשאיר דברים עד שיתקעו אותך עם הרכב באמצע כביש כדי שלא תחזור לפה ותגיד שפזיו זה לא אמין.

פורסם

סוזוקי סוויפט 1.3. כמובן שאני מתכוון לדגם ה GL.

מומלץ בחום! נהנתי מאחת כזו שנה וחצי. 0 תקלות. צריכת דלק מצוינת. יחסית זריזה ונעימה על הכביש.

הנדסה פשוטה וטובה במיטבה.

תהנה ובהצלחה!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

ממש לא אהבתי את ה205.. אם כבר 106 בשבילי

האמת שאהבתי את הפיאסטה גם אבל מה אתם אומרים על המנוע 1400 שלו? חזק יחסית וזול לאחזקה?

ומה עם האסקורט בכללי?

פורסם

בקיצור, נראה לי שאתה יודע יותר מדי שטויות.

אם ניקח את כל הבקשה שלך ביחד נגלה שאתה לא ממש יודע מה אתה רוצה.

אני יכול ל מצוא לך סוזוקי סוויפט 1300 סמ"ק ידנית שנת 88 שמגיעה ל 140 קמ"ש. 2000 ש"ח. איך זה בשבילך?

נראה לי מצוין בשביל אוטו ראשון ויישאר לך הרבה כסף לצבוע את האוטו כמו שאתה רוצה ולהוסיף מערכת חדשה.

או לחילופין פיג'ו 306 GTI6 - גם יפה, גם נוחה, וגם ביצועים מצויינים. רק צריך למצוא אחת מחוץ למשחטה ולהוסיף קצת כסף. אה אבל שכחתי - פיג'ו זה כל שבוע בתיקונים.

לא משנה, נחזור לסוזוקי.

בריאות לכולם!

פורסם

אין לי שום דעה על המגאן , אבל בתקציב שלך , למרות שדעתי קצת משוחדת , סופר לאנסר ידנית תתאים לדרישות שלך , הרכב לא עגלה אבל גם לא מטוס , צריכת דלק של 1:11 משולב

פורסם
קצת גדול עליי סופר לאנסר.. לא נראה לי טוב להתפשר על שנתון כזה נמוך...

סופר לאנסר גדולה עליך ומגאן לא? שתיהן שייכות לאותה הקטגוריה בדיוק ושתיהן גדולות עליך.

הנאה מנהיגה? נסה להתמקד בפאן הצרפתי של הספקטרום, להלן 205-106-ZX ושות' ותתשפר מעט על האמינות. הרכבים האלו לא גרועים כמו שאתה אולי חושב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מגאן מודל 96 ידנית מנוע 1400 כן נכנסת לתקציב.

רכב נוח, מפנק אבל אין לצפות ממנו לביצועים, למרות שהמנוע לא חלש.

מגאן 1400 יותר חיסכוני מסופר לנסר וגם הביטוחים יותר זולים.

אם תמצא מגאן שמורה שלא נסעה יותר מדי קילומטרים תקבל רכב שנותן הרבה נוחות יחסית לתמורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...