Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם מומחים יקרים,

חייב ייעוץ לפני קניית רכב , את האמת עבר המון זמן מאז שקניתי רכב יד שנייה ואני קצת לא בענייניים...

1. לגבי רשיון הרכב - בבעלים קודמים לא רשום שום דבר האם זה אומר שהוא יד ראשונה (פעם אני זוכר שהיו רושמים 00)

2. האם "חייבים" לחתום על חוזה מכר ? , האם לאחר הבדיקה במידה ואני מחליט לרכוש אנו מעוניים לגשת לדואר ולבצע העברת בעלות, האם ניתן לעשות זאת ללא החוזה או שכדאי לחתום על משהו או האם בכלל הוא מגן עלי מפני משהו לאחר הרכישה...

3. הרכב רשום על שם העסק , אך הרכישה נעשתה באופן פרטי מול הסוכנות (כנראה לצרכי מס..) האם זה בסדר ?

4. לרכב יש שעבוד בבנק שצריכים להוריד, כיצד אני מוודא שאכן ירד ?

5. מחפש מקום טוב לבדיקת רכב באזור השרון (רעננה / נתניה)

6. האם העברת הבעלות בדואר מספיקה ? או שיש צורך לגשת למשרד הרישוי ולוודא העברת בעלות ?

7. האם בעל רכב שמעוניין למכור וקנה את הרכב מתצוגה צריך להגיד את זה ובנוסף להוריד משהו מהמחירון ?

"המסמר הבולט הוא בדר"כ זה שחוטף על הראש"

פורסם

קראתי את זה לפני פרסום השאלות שלי והכתבה לא ענתה על השאלות שלי.

מה הבעיה עם הכותרת ?

"המסמר הבולט הוא בדר"כ זה שחוטף על הראש"

פורסם

נתונים על הרכב היו עוזרים:ק"מ, שנתון, מס היד וכו'.

לעצם העיניין.

אל תמהר לשום מקום, לא קונים לעולם רכב תוך כדי לחץ.

במקרה שלך יש רבה דברים שצריך לברר, וחבל ליפול בגלל לחץ כזה או אחר.

עצם העובדה שרכב משועבד אומרת הרבה מאוד, אתה יכול לקנות את הרכב, אבל למעשה הרכב עדיין שייך לבנק.

לגבי חוזה מכר, שרצוי מאוד לחתום עליו, זהו חוזה בינך לבין המוכר, ולא קשור בשום צורה לגוף אחר(מ.רישוי/דואר).

אני במקרה שלך, הייתי מבצע בדיקה במשרד הרישוי, לברר את הסטטוס של הרכב(הבעלים של הרכב, מס' היד ועיקולים).

(00=יד מס 1 , 01=יד מס 2 וכו').

בשורה התחתונה:יש הרבה דברים שצריך לבדוק ברכב הספציפי הזה, קח באיזי את הזמן ותבדוק היטב את הדברים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לגבי השאלות האחרות שטרם נענו,

2. לא חייבים לחתום על זכרון דברים/חוזה מכר. זה מומלץ בכל מקרה גם כמוכר וגם כקונה, ואני לא רואה שום סיבה שלא להדפיס אחד ולחתום עליו.

4. אתה צריך להוציא תדפיס מרשם המשכונות שלרכב אכן הוסר השיעבוד. אל תקנה רכב כל עוד לא קיבלת אישור כתוב ורישמי מהם.

5. שמעתי דברים טובים על מבדק בהרצליה פיתוח.

6. אין צורך לגשת למשרד הרישוי כדי לוודא את העברת הבעלות.

7. יפה מצידו להגיד את זה. זה לא רשום בשום מקום כך שבאותה המידה הוא היה יכול להעלים את המידע הזה ממך וכנראה שלעולם לא היית יודע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...