Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמכרתי את הטווינגו המתוקה שלי, אנחנו מחפשים רכב שישמש אותי ואת אמי לנסיעות עירוניות. התנאי החשוב ביותר הוא שהרכב חייב להיות אוטומטי, בגלל שאמא לא רוצה ידני (אין מה לעשות עם זה). העדפה שלי היא שהרכב יהיה משפחתי או דומה לו ולא קטן כדוגמת שרייד. העדפות נוספות - שהרכב לא יהיה עגלה לפחות ברמזורים, צריכת דלק כמה שיותר אופטימלית (כרגיל), אמינות (אני יודע שזה בעייתי בתנאים שלי). התקציב עומד על כ-10000 ש"ח.

אשמח לקבל מכם עזרה, תודה.

318 86 אוטומטית - איך?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יפני זה קצת בעיה, אין כמעט אפשרויות בתקציב הזה אלא אם כן הולכים על שרייד או סוויפט.

מה בנוגע לצרפתי כמו 306 עם מנוע 1600/1800?

Just daily

פורסם

לא נוגעים אפילו בלי כסף. אלכוהוליסט מטורף וחסר כל ערך בשוק המשומשות.

לפני שנועלים לנו את השרשור, פתח את YAD2, תרשום מחיר מ-100 עד 12000 ש"ח

ותראה מה יוצא ומה הכי קרוב למה שאמרתי לך.

אם תמצא מזדה סדן תוריד אותו ל9-10 וזהו.

פורסם

מיצובישי לנסר דור ראשון מנוע 1500 מודל 1992-93.

רכב אמין אבל לא לחיסכוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אפלאוז אוטומטית?

+1

מדובר ברכב אמין למדי, פרקטי, בעל 5 דלתות אבל ניראה כמו סדאן. נכנסת בתקציב, קצת שתיינית דלק, אבל סה"כ רכב מצויין.

אם רוב הניסעות בעיר, אני לא רואה סיבה לקחת רכב כזה, דווקא שרייד תהיה הרבה יותר פרקטית, אבל אם פותח שרשור צריך רכב בגודל של משפחתית, כניראה אפלאוז בין הבחירות הטובות ביותר.

בתקציב שלך, אפשר למצוא אפלאוז בערך 92-93.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא נוגעים אפילו בלי כסף. אלכוהוליסט מטורף וחסר כל ערך בשוק המשומשות.

לפני שנועלים לנו את השרשור, פתח את YAD2, תרשום מחיר מ-100 עד 12000 ש"ח

ותראה מה יוצא ומה הכי קרוב למה שאמרתי לך.

אם תמצא מזדה סדן תוריד אותו ל9-10 וזהו.

יש משהו בדבריך ...

YAD2 ולעבודה

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile; winning's winning

פורסם
+1

מדובר ברכב אמין למדי, פרקטי, בעל 5 דלתות אבל ניראה כמו סדאן. נכנסת בתקציב, קצת שתיינית דלק, אבל סה"כ רכב מצויין.

אם רוב הניסעות בעיר, אני לא רואה סיבה לקחת רכב כזה, דווקא שרייד תהיה הרבה יותר פרקטית, אבל אם פותח שרשור צריך רכב בגודל של משפחתית, כניראה אפלאוז בין הבחירות הטובות ביותר.

בתקציב שלך, אפשר למצוא אפלאוז בערך 92-93.

אין לי בעיה ללכת על רכב קטן, כמו קולט לדוגמה. הבעיה היא ללכת על משהו כמו ג'אסטי או שרייד.

Just daily

פורסם

קולט זה לא בדיוק רכב קטן, זה למעשה מיצובישי ס.לנסר הצ'בק 3 דלתות. ילדים קונים אותו כי חושבים שהוא ספורטיבי.

ד"א בס. לנסר גיר בדגמים מוקדמים ללא קולר - זה מקור לבעיות בדגם ספציפי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאזדה 323F .

לדעתי יתיאם בול. האוטמטי בא עם מנוע הזרקה. יפני, אמין מאד.

תחפש איזה אחת שמורה ולך על זה. גם ספורטיבי, גם מרווח מאחורה בצורה לא רעה בכלל.

צריכת דלק דיי נמוכה. תסתכל אני חושב שתצליח להוציא משהו במחיר שלך.

• תוכן חדש...