Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת רמקולים Seas Lotus Reference

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התלבטות ארוכה וקשה התחדשתי בצמד חמוד של Seas.

הפעם בחרתי להתקין בעצמי, אחרי שהתאכזבתי מכל כך הרבה מתקינים.

אצל יוסי עדיין לא הייתי והוא בטח המתקין הבא שאני אגש אליומה גם שוקצת בושה לעלות תמונות של התקנה כזאת לצד ההתקנות שלו.

בכל מקרה, החלטתי שאני סומך רק על עצמי גם אם זה ייצא קצת פחות יפה.

לגבי מיקום הטוויטרים, המיקום נבחר אחרי הרבה ניסוי ותהייה, נעשו גם פשרות כדי שהטוויטרים לא יבלטו.

תודה רבה לטבעת של הטוויטר הקודם (TN51) שעזרה לי להגביה את הטוויטר :)

שימו לב לקרוס הנפרד לטוויטר ולוופר, סופר גמישות בהתקנה.

DSC01878.JPG

DSC01879.JPG

DSC01880.JPG

DSC01882.JPG

DSC01884.JPG

DSC01886.JPG

DSC01887.JPG

DSC01889.JPG

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

תענוג לראות עוד סט איכותי שמגיע לארץ! תתחדש!!!

לפי מה שאני מבין אז ה"קרוס המפוצל" נועד למעשה לעבודה בבי-ווירינג \ בי אמפ "פאסיבי". מה אומר ה D+ ו D- על הקרוס של הוופרים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דבר ראשון בוקר אור, דבר שני תתחדש :)

דבר שלישי, וזו כבר שאלה, לט פעם ולא פעמיים ראיתי בעיקר בסטים שמוגדרים בעיקרם כ HI-END במיד-ריינג'ים (או שמע זה המיד וופרים? אני אף פעם לא מבדיל :oops:) את החלק/אלמנט שמחובר לממברנה ונראה כמו קליע. רציתי לדעת אם אפשר מה המטרה מאחוריו? האם הוא משפיע באפון ישיר על הביצועים של הדרייבר?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בגדול הצורת בניה של הדרייברים האלו PHASE PLUG POLE משפרת את פיזור התדרים של האלמנט. פה לדוגמא יש הסבר מקצועי של הסוגיה .

(תחילת עמוד 2 מדבר על זה ספציפית).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איתמר, אני משער שזו יציאה לקרוס של הטוויטרים - אך ייתכן ואני טועה.

לזה שמעליי, לחלק הזה קוראים PHASE PLUG ועיקר מטרתו היא פיזור תדרי המיד של האלמנט בצורה טובה יותר, שזה אגב אחד הדברים שהאלמנט הזה אכן מצטיין בו, תדרי מיד.

עריכה: יופי עופר, הקדמת אותי.

פורסם

תתחדש ההתקנה נראת טוב מאוד אבל אני ההיתי עושה ריפוד שיגיע עד לגובה של הטוויטר ושהכול יראה כחלק אחד ושהטוויטר לא יבלוט.

איך אתה מתכוונן להגביר את הסט? דרך הקרוסים?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

איציק, עם כל הצניעות, השכל היה קיים הרבה זמן הבעיה היתה יותר של תקציב :)

העלות הכוללת כולל מיסים משלוח של הסט המלא היה באזור ה-5K+, מי שרוצה חלקים יכול לקנות בקצת זול יותר מ-MobileSQ לפי מה שהבנתי מאיציק.

ה- D בקרוס מציין direct כדי לחבר בין הקרוסים (פשוט מפצל)

כמו כן, איציק, הבעיה שהיתה לך במיקום הוופר עם הברגים נבעה מזה שלא היו לך גרילים, כי הגריל המקורי פותר את הבעיה.

כרגע הסט מוגבר וחתוך אקטיבית ע"י JL 300/2 ו-300/4 (שני ערוצים מיותרים כרגע יופנו בעתיד למידריינג')

בגדול שומעים מדהים, אני מקווה להעלות ביקורת יותר רצינית בתקווה מחר, כרגע אני לומד למבחן ואין לי כמעט זמן, חוץ מזה שצריך קצת לפתוח את הרמקול.

אני מתכוון לנסות לחתוך את הסט עם הקרוס הפאסיבי המקורי בבי-אמפ ולהשוות, נראה מה ייצא.

אורן, לגבי הריפוד, זה היה ביום חמישי, שישי ומאד רציתי לשמוע אותם עובדים, אני מאמין שאני אקפוץ לרפד בקרוב לקנות קצת Sky ולרפד את הכל כמו שצריך.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

סט מעולה. גם אני רוציתי לקנות אותו לפני מה שיש לי עכשיו. אבל באמת אחד הסטים היותר טובים ששמעתי.

אני מבסוט מאוד שרמת הסאונד לרכב התחילה להתפתח פה בארץ.

פורסם

תתחדש, סט מעולה.

אני רק ממליץ לך בחום על הוספת מיד, עושה פלאים עם הסט הזה (תשמע אותו אצל איציק ותבין בדיוק על מה מדובר).

תהנה!.

under construction..

פורסם

תתחדש, respect!

חליתי על הכפפות.. מה הקטע? ומדוע אתה מתכוון להגבירם דרך הקרוס הפסיבי? זה לא נחות יותר מבחינת גמישות החיתוך? או שבסטים ברמה כזו דווקא צריך "לסמוך" על הקרוס המקורי?

• תוכן חדש...