Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ליאיביזה קופרה חדשה, חודש וחצי על הכביש,

היום נדלקה לי נורית הכריות אויר שיש בלוח המחוונים...

יש למישהו מושג למה ומה זה יכול להיות ?

האם זה רק מוסך?

אגב, זה לא מהכיבוי הידני שאפשרי. בדקתי שם. שם זה על ON

פורסם

ממש לא, כלום.

האוטו נכבה לי בזינוק בעליה ממש תלולה וכשהתנעתי אותו בחזרה הנורית דלקה.

בכל התנעה היא נדלקת לשתי שניות ונכבית. עכשיו כשיש את הבעיה, היא נדלקת ולא נכבית בכלל.

פורסם

הייתה לי תופעה דומה במזדה של אימי, התקלה נבעה מנפילת מתח / תקלה במחשב הרכב, לא מבין מספיק בשביל להסביר אבל

יש לך קופרה חדשה, חודש וחצי על הכביש, מציע באדיבות לא להתעסק בעצמך עם מחשב הרכב או ניסיונות איפוס אחרים למיניהם כי:

א. הרכב באחריות ועדיף לגשת למוסך מפאת התקלה בטח ובטח מפאת גילו הצעיר של הרכב, לך תדע מה עוד (חס וחלילה) ימצאו לו.

ב. אם תתחיל להתעסק במכונית רוב הסיכויים שבמוסך יעלו על כך ואולי זה יפגע לך באחריות.

בברכה,

ארז.

נב: אחלה רכב, מאד אוהב את העיצוב שלו, במיוחד בצבע השחור הוא מאד מרשים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני לא מבין כלום במחשבים של רכב ואני בכלל רגיל לרכב עם קרבורטור. :wink:

אז בכל מקרה לא הייתי עושה את זה לבד אם זה יותר מסובכך מלחיצת כפתור RESET כמו במחשב...

מחר אני אקח אותו למוסך.

תודה על הייעוץ והמחמאות ארז.

פורסם

אני רק מעדכן לכל מי שיתקל בבעיה הזאת גם אצלו,

כשנכבה לי האוטו היתה נפילת מתח ואיזשהו סליל שאחראי על הכריות אוויר נשרף כנראה...

הזמינו לי וכשזה יגיע יסדרו את זה. בינתיים אני נוסע עם נורית דולקת.

אגב, איפוס המחשב לא עזר...

משהו שמבין בחשמל יכול בבקשה להסביר איך נפילת מתח גורמת לסליל להשרף?

• תוכן חדש...