Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוץ מזה שהיא מתוצפת כבר די הרבה זמן ע"י החבר'ה במועדון שלנו - אין לי הרבה מה להוסיף

נראית שמורה ובמחיר הנכון.

אתה מוזמן להצטרף אלינו למועדון רנו ספורט ישראל

פורסם

ואם מכירים ?

האוהבים של בעל הרכב יגידו לך האוטו חדש

השונאים יגידו גמור

אתה קונה אוטו לא ?

קח לבדיקה ואם מתאים לך תקנה...

תקשיב לעצמך ולבדיקות הרכב ולא לדעות מהצד..

המון הצלחה

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

רוי, כמה זמן הרכב מתוצפת על ידיכם?

אני פשוט יודע שצהוב זה מאוד נדיר (אישית ראיתי בודדות), והייתה אשקלונית צהובה שרוסקה על עמוד לפני 9 חודשים.

בכל אופן ובלי קשר - בדוק את השלדה היטב. אפשר גם פשוט לבדוק בהיסטוריית בעלים במשרד הרישוי שהיא לא הייתה לפני שנה שייכת לבחור תושב אשקלון. בדוק גם כמה זמן היא אצל היד האחרונה.

פורסם
ואם מכירים ?

האוהבים של בעל הרכב יגידו לך האוטו חדש

השונאים יגידו גמור

אתה קונה אוטו לא ?

קח לבדיקה ואם מתאים לך תקנה...

תקשיב לעצמך ולבדיקות הרכב ולא לדעות מהצד..

המון הצלחה

כוונתי הייתה לראות אם מישהו מכיר את ההיסטוריה של הרכב או רכב דומה, גם כי אני יודע שנותרו בודדות בצבע הזה, והרכב הזה גם ככה לא נפוץ יותר מדי. ראה תגובתו של AA123.

פורסם

שמע, כשאני נזכר גם לאשקלונית היה מספר יפה יחסית כמו לזו.

אל תוותר על לבדוק אם היא הייתה של מישהו אשקלוני, וכמה זמן היא אצל הבחור הנוכחי. בהצלחה.

כמובן לבדוק שהבחור שמנסה למכור אותה הוא זה שרשום ברישיון.

ושלא תבין אותי לא נכון - אם היה לי הכסף הייתי בודק שזו לא אותה אחת ומתקדם איתה הלאה.

אגב הפגיעה בזו שאני מכיר הייתה מקדימה.

פורסם

אין שום פגיעה.(מכה קלילה אני הייתי עד)..רק החלפה וצביעה של טמבון - הבעלים הקודם היה ככל הנראה (לא בטוח)מישהו מהפורום.

הבחור שמר עליה מאוד ובזמן צביעת הטמבון כבר צבע על הדרך את פסי הקישוט.

אם תרצה עזרה אתה תמיד מוזמן לפנות אלינו.

אין לי יותר מה להוסיף.

פורסם

אם איני טועה הבעלים הקודם נקרא alesly(משוטט בעיקר בפורום של הספורט המוטורי),אני אישית כמעט קניתי אותה,ראיתי את האוטו עשיתי סיבוב(נראתה שמורה מכנית וחיצונית קח בחשבון שעברה שנה מאז) ובזמן שהתמהמתי היא כבר נמכרה.

הקילומטרז' בזמנו עמד על 97000.

באמת זכור לי איזה דיבור על מכה (לא רצינית) מאחורה.

בכל אופן אני מציע שתפנה אליו ב-ה.פ הוא בחור נחמד ואני מאמין שהוא ישמח לתת לך מידע על ההיסטוריה של הרכב.

שיהיה בהצלחה

turboy

פורסם

שלום לכולם...

אכן זאת היתה שלי...:cry:

מכרתי אותה כי היא היתה פשרה גדולה מדי בשבילי מכמה בחינות: מרווח (אני לא בחור צנום במיוחד), דלתות מאחור (אי אפשר להכניס אופניים), דלק 98 (לא זול במיוחד), אוטו יחיד (80 ק"מ ביום רק לעבודה), חזרתי לפינוקים של הליסינג (מאזדה3 2.0 ליטר).

האוטו נמכר במצב מעולה! אכן "נישקו" לי את התחת (של האוטו:twisted:) ועל הדרך כבר צבעתי חלקים דהויים (השמש הישראלית הארורה וצבע צהוב לא הולכים ביחד) ואת הפסים בצד.

יש לבעלים העכשויים את כל הניירת של הטיפולים שעשיתי וכולם נעשו במוסך שנבחר גם בגלל שהיה מחובר למחשב של "רנו" כדי שהכול יהיה מתועד.

אם הבעלים לא עבר תאונה או "קרע" את האוטו למוות (מאיך שהכרתי אותו, הוא איש נחמד מאוד ו"ילד טוב") אני ממליץ לקנות את האוטו...

תהנה...מי שלא תהיה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

עדיין לא הלכת לראות את הרכב? למה אתה מחכה? ;-)

לך, בדוק קודם כל שהבן אדם מולך זה מי שכתוב ברישיון - בקש ת.ז. בדוק שהוא אכן יד רביעית (בעלים 03) כפי שפורסם. בדוק שהכתובת שמופיעה ברישיון לא באשקלון.

בדוק שלסלי הוא אכן הבעלים שהיה לפניו - ושהרכב אכן לא עבר תאונה אצל בעלים אמצעי נוסף שהעביר אותו לבעלים הנוכחי.

אמנם אני נשמע חשדן מדי, אבל אלה דברים שלוקח כמה דקות לבדוק ויכולים לחסוך לך את עלות הבדיקה.

לבסוף - תעשה בדיקה מסודרת. אני ממליץ על קומפיוטסט ראשון איזור תעשייה ישן. (איפה שעמית מהפורום עובד). אם אני לא טועה ברחוב משה בקר.

אגב לסלי, אתה היית יד שלישית על הרכב?

פורסם

אני בהחלט מתכוון ללכת לקומפיוטסט בראשון, הבעיה היא שאני בעבודה בבקרים ולא יצא לי לקבוע איתו, אני מקוה שבשבוע הבא, אם זה יהיה עדין אקטואלי.:-(

• תוכן חדש...