Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב גם אני התעניינתי בה, הבעלים סיפר לי שהיא עברה תאונה קלה מאחורה והחליפו טמבון כמו שציינו למעלה,

בכל מקרה, היא נמכרה היום בבוקר, ממשיכים לחפש :oops:

פורסם

ירון, אתה צודק בעניין המזגן (מאוד יקר!) והמנוע (עוד יותר יקר!). הגיר, לעומתם, יחסית זול להחלפה. הגיר של הקליאו משותף לגיר של המגאן קופה 2.0 הקודמת (לא יודע לגבי הנוכחית). הגיר גרוע מטבעו, ולכן שדרוג ידוע הוא החלפה של הגיר לאחד מתאים של קנגו שעומד טוב יותר בעומסים. שני הגירים, אגב, זולים יחסית.

עלות החלפת מדחס בחברה הוא 3700 ש"ח כולל מייבש ועבודה. לא זול כלל.

מנוע מייבוא במחיר הכי זול ששמעתי מבחור אחד היה 5K ש"ח. כשאני ביררתי המחירים סבבו את ה-7K ש"ח.

בכל מקרה, בשנה האחרונה רוסקו 4 קליאו כך שככל הנראה ניתן להשיג חלקים שלהן בזול יותר. 2 מתוכן, אגב, נשלחו ל"מאגר" בוודאות. לגבי השלישית והרביעית אין מידע נוסף.

אני מצטרף אליך ירון בגינוי המילה "שאסי". קיימות פגיעות שלא פוגמות בהתנהגות של הרכב ולא תחושו כלל בהבדל. למי שיצא לפרק קליאו מעבר לטמבון, יכול לראות במו עיניו כמה פח החזית קרוב לטמבון הקדמי כך שכמעט כל פגיעה קטנה באזור תסתיים בקצה שלדה. כנ"ל לגבי החלק האחורי, שם העסק דחוס עוד יותר ולא הייתי מגזים שתאונת חזית-אחור במהירות של יותר מ-20 קמ"ש תסתיים ב"קצה שלדה".

תורידו את המחיר בהתאם לנזק שנגרם ותהנו מרכב מהיר, חזק, מתנהג וזול.

פורסם

ZIV, לפי מה קבעת שהגיר "גרוע מטבעו"?

יש לך בעיה בגיר? היתה לך?

שמעת על הרבה בעלי קליאו ספורט שהיתה להם בעיה בגיר?

כידוע לך, אני מכיר לא מעט קליאו ספורט בארץ ובנתיים שמעתי רק עם שתיים וחצי מכוניות עם בעיית גיר, כאשר אחת מהן בוודאות נגרמה משימוש לא נכון בגיר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גיא, אני ואתה מכירים גם מעבר לדפי הפורום כך שאתה יכול לקרוא לי גם בשמי הפרטי.

אין לי שום תקלה בגיר. יותר מכך, הוא שופץ לפני פחות משנה ע"י אחד מטובי המכונאים בארץ.

אני, לעומתך, בדקתי את הנושא בקליאוספורט.נט והמומחים רשמו שהגיר עדין מדי לרכב מסוג זה. סינכרונים של הילוכים 2+3 מתכסחים בקלות. במיוחד הסינכרון של הילוך שלישי שידוע כבעייתי, גם שם וגם בארץ. ואם יש לך ספק אם הם מומחים - כמות הידע שהם שופכים שם תסיר את הספק.

מאחורי עומדים עוד מספר מכונאים של רנו שטוענים שהגיר של הקליאו עדין ועשו כמה וכמה שיפוצי גיר בחיים שלהם. לך תתווכח עם עובדות...

השם הרע שיצא לבעלי קליאו ספורט אצל מועדונים אחרים הוא לא לחינם. בעלי רנו הם לא פעם עיוורים לגבי רכבם. עדיין לא קראתי מישהו כותב משהו רע על הקליאו שלו בפורום הזה. כולם מתחסדים עד אשר נפגשים פנים מול פנים. הפורום הזה צריך להקרא "לוח קידום מכירות" כפי שמתנהגים פה בזמן האחרון.

גיר שהיה בשימוש ברכב בעל 150 כ"ס בשנת 1996 לא צריך לשמש ברכב עם 172 כ"ס בשנים 2001-2003.

היו צריכים לייצר גיר חדש לקליאו ספורט. זה שרנו לא עשו את זה וחסכו בעלויות עומד לרעתם.

כאשר התייעצתי עם מספר מכונאים לגבי הגדשה של קליאו, הם עצמם אמרו שזה לא יחזיק עם הגיר המקורי ויש צורך לשים גיר של קנגו.

כאשר גיר של איביזה טורבו מחזיק גם 150 כ"ס מעל ההספק המוצהר, אני מצפה מהגיר של הקליאו להחזיק 50 יותר.

פורסם
.בכל מקרה, בשנה האחרונה רוסקו 4 קליאו כך שככל הנראה ניתן להשיג חלקים שלהן בזול יותר. 2 מתוכן, אגב, נשלחו ל"מאגר" בוודאות. לגבי השלישית והרביעית אין מידע נוסף.

יש אחת כסופה במעצמת חלפים ליד צומת קרית אתא.

(וגם 2 יאריס TS)

פורסם
גיא, אני ואתה מכירים גם מעבר לדפי הפורום כך שאתה יכול לקרוא לי גם בשמי הפרטי.

אין לי שום תקלה בגיר. יותר מכך, הוא שופץ לפני פחות משנה ע"י אחד מטובי המכונאים בארץ.

אני, לעומתך, בדקתי את הנושא בקליאוספורט.נט והמומחים רשמו שהגיר עדין מדי לרכב מסוג זה. סינכרונים של הילוכים 2+3 מתכסחים בקלות. במיוחד הסינכרון של הילוך שלישי שידוע כבעייתי, גם שם וגם בארץ. ואם יש לך ספק אם הם מומחים - כמות הידע שהם שופכים שם תסיר את הספק.

מאחורי עומדים עוד מספר מכונאים של רנו שטוענים שהגיר של הקליאו עדין ועשו כמה וכמה שיפוצי גיר בחיים שלהם. לך תתווכח עם עובדות...

השם הרע שיצא לבעלי קליאו ספורט אצל מועדונים אחרים הוא לא לחינם. בעלי רנו הם לא פעם עיוורים לגבי רכבם. עדיין לא קראתי מישהו כותב משהו רע על הקליאו שלו בפורום הזה. כולם מתחסדים עד אשר נפגשים פנים מול פנים. הפורום הזה צריך להקרא "לוח קידום מכירות" כפי שמתנהגים פה בזמן האחרון.

גיר שהיה בשימוש ברכב בעל 150 כ"ס בשנת 1996 לא צריך לשמש ברכב עם 172 כ"ס בשנים 2001-2003.

היו צריכים לייצר גיר חדש לקליאו ספורט. זה שרנו לא עשו את זה וחסכו בעלויות עומד לרעתם.

כאשר התייעצתי עם מספר מכונאים לגבי הגדשה של קליאו, הם עצמם אמרו שזה לא יחזיק עם הגיר המקורי ויש צורך לשים גיר של קנגו.

כאשר גיר של איביזה טורבו מחזיק גם 150 כ"ס מעל ההספק המוצהר, אני מצפה מהגיר של הקליאו להחזיק 50 יותר.

לא קוראים לך ZIV? :roll:

בקשר לכל מה שכתבת על הגיר, אחלה. תשובה באמת מנומקת ובהחלט הסברת מאיפה הבאת את זה...

אבל מעבר להתרשמות מאתרים בחו"ל ומכל מיני בעלי מקצוע, כמה קליאו ת'כלס אתה מכיר שעשו בעיות בגיר?

עזוב את זה שהגיר שימש דגם קודם (אז מה?) וחלשה יותר ונסה לעזוב את זה שהגיר שלך עבר שיפוץ...

תבין, אני חושב שאם מתייחסים לאוטו כמו שצריך ולא טוחנים לו את הצורה, הגיר של הקליאו יחזיק מעמד כמו כל גיר אחר. אם לא יתייחסו לגיר כמו שצריך (כמו באיביזה טורבו), הגיר יגרום לך לשלם על כך.

פורום קידום מכירות? די באמת. אני הראשון שיודה בחסרונות של קליאו ספורט, אבל אני מוכן להודות בחסרונות אמיתיים ולא באגדות ללא ביסוס בשטח. ההתרשמות האישית שלי היא שהגיר של הקליאו לא בעייתי במיוחד, אני מכיר דעות אחרות וזה בסדר שיש כאלו, יכול להיות שאני טועה ואתה צודק, אבל זו דעתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שמח לספר שהקליאו הצהובה נרכשה ע"י חבר (בעידודי).

לכל המודאגים היא לא הייתה שייכת לאשקלוני המרסק, כמו שלסלי סיפר היא נמכרה לבחור שקט וחביב, ועכשיו היא מצאה בית חם ואוהב.

היום אחרי סיבוב קצר אני מתחיל להבין על מה כל המהומה בעניין "הכי הרבה כיף לשקל".

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
שמח לספר שהקליאו הצהובה נרכשה ע"י חבר (בעידודי).

לכל המודאגים היא לא הייתה שייכת לאשקלוני המרסק, כמו שלסלי סיפר היא נמכרה לבחור שקט וחביב, ועכשיו היא מצאה בית חם ואוהב.

היום אחרי סיבוב קצר אני מתחיל להבין על מה כל המהומה בעניין "הכי הרבה כיף לשקל".

חרא אוטו :lol:

תפנה אותו בבקשה למועדון רנו ספורט ישראל בתוך מועדון PSI

פורסם

יופנה, לאחר שהוא ראה את יתרונות הפורום כאן ב PSI ובפיאט ישראל (כן, לא האמנו שנמצא קליאו סבירה אז התפשרנו על HGT), אני מאמין שהוא יצטרף בשמחה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מזל טוב לבחור המאושר.

עוד אחד נפל בפח :-P

נשמח לארח אותו במועדון רנו.

מיירן, סבלנות זה שם המשחק. הפזיזות מן השטן, והיא עולה ביוקר.

פורסם

כל אלה שמחפשים קליאו למכירה, בדקתם את כל הקליאואים שמוצעות למכירה ביד 2? יש שם 3 דור 1 למכירה. במידה ובדקתם, מה לא היה בסדר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...