Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר מספר ימים כבל RCA נורמלי, היחידים שמצאיתי אשר נראים לי סבירים, הם כבל של סטינגר, וכבל של JL AUDIO

זה הJL

http://mobile.jlaudio.com/products_connections_detail.php?cat_id=6

הכבל השני הוא Singer SHX12

המחיר של שניהם הוא כ260, ושניהם באורך 3.6 מ' (שאפילו זה לא בטוח מתאים, עוד לא מדדתי)

יש לי מספר שאלות ברשותכם:

האם המחירים הם עד כדי כך אסטרונומיים לכבלים נורמלים?

האם יש אלטרנטיבה?

האם כבל אודיו לבית יוכל לבצע את העבודה?

תודה מראש לכל העונים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

למה אתה מחפש כבלים יקירם? יש רעשים?

אופציות טובות זה כבלים של Streetwires וקנוקונזפטס. זולים יותר ואיכותיים לא פחות.

בכל מקרה, יש מבחר גדול מאוד של מנסטר קייבל'ס בארץ. כנס לביג-בוקס וצא מבסוט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבל לפתוח שירשור חדש בשביל השאלה הזו אבל,

יש הבדלים בין כבל RCA לבית לבין כבל לרכב?

מבחינת איכות,טיב החומר וכו...

פורסם

שלילי.

כל מה שצריך לשים לב אליו בכבלי RCA לאודיו הוא רמת הסיכוך.

RCA זה RCA.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נקודה נוספת, כבל RCA איכותי מלבד היותו מסוכך בשלוש שכבות, בד"כ יהיה בנוי תוך שימוש בכבל נחושת פנימי בעובי של לפחות 0.6 מ"מ ויהיה מצויין עליו באותיות קידוש לבנה שהוא 99.99999999999% oxygen free copper.

איתמר.

פורסם

כוונתי הייתה שגם הכבלים שעולים 20 ש"ח רשום עליהם 99.9% נטול חמצן :roll:

RCA איכותי זה מיתוס אחד גדול. שוב, אני ממליץ להתשמש ב RCA איכותי ויקר רק במערכות שבהן יש רעשים המתלבשים על הקו.

איתמר.

פורסם

לא מסכים איתך ב100%!

יש הבדל של איכות שמיעה בין איכויות של RCA.

שים כבל פשוט ועל אותה מערכת שים כבל איכותי ותשמע את ההבדל.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

תנסה גם כבלים של Xסקורפיאון

לי יש כאלו באוטו ו0 רעשים

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

אז כל העניין הזה של RCA לרכב וRCA לבית = פיקציה?

טוב לדעת. בכל מקרה המון תודה למגיבים.

נ.ב.

אני לא מחפש כבלים יקרים, ההפך הוא הנכון. אני חושב שהכי נכון להגדיר את מה שאני רוצה כתמורה מול מחיר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
לא מסכים איתך ב100%!

יש הבדל של איכות שמיעה בין איכויות של RCA.

שים כבל פשוט ועל אותה מערכת שים כבל איכותי ותשמע את ההבדל.

זכותך לא להסכים, אבל לא ניכנס לזה :wink:

במפגש הבא אני מנדב את האוטו והמערכת שלי (אם תהיה כזאת, דואר ישראל ^%#&!!) למבחן RCA . אני אביא RCA הכי זול שקיים ואני צריך מישהו שיתנדב להביא כבל RCA יקר ונעשה מבחן עיוור לכל מי שרוצה.

איתמר.

• תוכן חדש...