Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בפומפה את הדגם הזה DOTECH OVAITION ואת הדגם הזה DotechMKII6

מה ההבדל בינהם ומי יותר טוב לפי הנתונים ? ואיזה מבינהם עדיף?

(אני דיי בטוח ששאלו את השאלה הזאת בעבר אבל לא מצאתי בחיפוש)

תודה לכל העוזרים!

פורסם

הדוטק אובישן יש לו קרסאובר חדש. עם אני לא טועה כמו של ההיבריד.

הדוטק הMKII הוא גם טוב, (הייה לי אותו) אבל הוא מהדגם הישן, אז בלי לחשוב בכלל לך על האובישן.

הוא יותר חדש,קרוס טוב יותר ואני בטוח שיש עוד כמה דברים שהוסיפו לו .

בהצלחה.

פורסם

כן גם אני שאליתי את השאלה הזו.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

אני בכלל לא בטוח שהדוטק אוביישן טוב יותר.

היום הרבה חברות מוציאות לשוק דגמים "משודרגים" בעוד שכל מה שעומד מאחוריהם הוא מטרה ליצור cost reduction - חסכון בעלויות הייצור.

וגם אם זאת לא הייתה המטרה כאן, לא בטוח שהסט נשמע טוב יותר. יכול להיות שהוא נשמע אותו דבר, יכול להיות שיש לו יותר מיד ופחות באס, יכול להיות הכל. צריך לשמוע אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ההבדל בין האוביישן לMK2 מתבטא בכמה דברים.

1. הטוויטר שונה וחוזקו בו המובילים הפנימיים.

2.הקרוס שונה לפי עיקרון האוביישן, והוא קרוס איכותי יותר מקודמו.

3.הבאסקט של הוופר שונה והוא קל יותר וחזק יותר (יציקת אלומיניום).

בסופו של יום מאז ינואר 2007 כבר לא מיוצר הMK2 ולכן, אם יש למישהו סט כזה הוא כבר יושב אצלו במחסן לפחות שנה וחצי, ומי יודע איזה טלטלות הוא עבר, רצוי סט "טרי" וחדש.

under construction..

פורסם

מפלצת, ידוע לך מה בדיוק השינויים שעומדים מאחוריי ההייבריד אוביישן וההייבריד אוביישן II?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, השוני היחידי הוא בקרוסים.

במקום קרוס בעל חיבור סטנדרטי,בי-וויר ובי-אמפ ישנו רק חיבור סטנדרטי.

במקום הנחתה של הטוויטר ב4DB כמו בקרוס הקודם ישנה רק הנחתה של 3DB, רק נוסף קבל להגנה על הטוויטר.

הקרוס החדש נקרא MX-22.4, והישן נקרא MX-22.2/22.2E.

ישנה ירידה בעוצמת הספיגה של הסטים:

ה6 ירד ל140 במקום 160 וואט RMS.

ה5 ירד ל120 במקום 140 וואט RMS.

ה4 נותר ללא שינוי.

כמוכן, בסט של ה6 אינטש, המצילות של הסט עלתה בDB אחד שזה ממש זניח.

בפועל נראה לי דווקא שהשינוי נובע מיצירת אמינות לסט ולא מבחינת שדרוג הסאונד.

לטעמי אין בזה שינוי של ממש שישפיע על אופי הצליל, שימוש בקבלים חזקים יותר זה לא משהו שמשפיע באופן כזה משמעותי כפי ששינוי תלילות החיתוך מ12 ל24DB\סלופ היה משפיע.

לי זה נראה כאקט שיווקי ודווקא שמיועד להוזלת עלויות הייצור או יצירת אמינות טובה יותר לסט ובכך להקטין את הפניה לתיקונים.

בכל מקרה, לא נראה שיש כאן שינוי דווקא לטובה, או שמדובר על אי-שינוי או שפשוט מדובר על שינוי לרעה.

under construction..

• תוכן חדש...