Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב..

רציתי לשאול שאלה על הכומפוננט הנ"ל

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProdRecorderd.asp?order_id=EDECE28B069D4E69AEBD892AA2&ipp=6F1DF322DAC841188F34A936887348B6

רשום שם שהוא מיועד לעבוד ללא מגבר.

השאלה שלי היא אם מחברים אותו למגבר הוא ישמע יותר טוב או שזה יכול להזיק לו.?

פורסם

למרות שהוא מיועד לעבוד בלי מגבר ( נותן תוצאה טובה עם מגבר ) אפשר להגביר אותו.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

נראה משהו פשוט, לא מכיר את החברה.

מה שגם אם תכננת להגיש הצעה בנענע , לא כדאי לך כי הכל רמאויות שם.

פורסם

גם בוואלה. הכל קומבינות עם ההצעות האלה. יש אנשים של האתר עצמו שם כאילו שולחים הצעה וגורמים לך להציע יותר כסף.

הצעות פיקטיביות בקיצור. לא ממליץ בכלל.

פורסם

זו חברה מוכרת מאוד אבל ירודה מאוד אבל אתה תקבל תמורה יפה להשקעה למרות שאני אישית הייתי הולך על המוראל פולס\טמפו בערך באותו מחיר ואז אני בטוח שאתה תהנה גם עם מגבר וגם בלי. בהצלחה.

נ.ב אל תקנה כלום בוואלה הם לא הכי" ישרים" בוא נגיד.

תבדוק בזאפ אני בטוח שתמצא משהו טוב.

בהצלחה.

פורסם

את האמת כבר הזמנתי במכרז יצא לי 200 ש"ח כולל משלוח ניראה לי שזה שווה את המחיר מורל עולים 500 ש"ח ומעלה וזהו סכום שלצערי אינני יכול להרשות לעצמי נכון לעכשיו.

• תוכן חדש...