Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על ההצעה הבאה -

אופל אסטרה CDX שנת 2000, יד ראשונה מליסינג 80,000 ק"מ ב 56,000 ש"ח (המחירון המשוקלל הוא 67,000~). היתה לו דפיקה בפינה הימנית אחורית, לא שאסי, שתוקנה.

אני רוצה לדעת מה יש לכם לומר על על האסטרה בכלל ובפרט על האמינות ועלויות אחזקה. פחות איכפת לי מהסחירות שלה כי אני כנראה אחזיק בה הרבה זמן.

תודה, גבי

פורסם
מה דעתכם על ההצעה הבאה -

אופל אסטרה CDX שנת 2000, יד ראשונה מליסינג 80,000 ק"מ ב 56,000 ש"ח (המחירון המשוקלל הוא 67,000~). היתה לו דפיקה בפינה הימנית אחורית, לא שאסי, שתוקנה.

אני רוצה לדעת מה יש לכם לומר על על האסטרה בכלל ובפרט על האמינות ועלויות אחזקה. פחות איכפת לי מהסחירות שלה כי אני כנראה אחזיק בה הרבה זמן.

תודה, גבי

דווקא הסחירות של האסטרה לא כזו נוראה כמו שאר דגמי אופל ...

ההצעה נשמעת מצויין, אני מציע לבדוק ב-7 עיניים כי היא נראת לי מאוד נמוכה ...

היתרונות של האסטרה זה נוחות מצויינת, עיצוב פנים מרשים והנדסת אנוש מצויינת. בשאר התחומים היא לא מתבלטת, המרווח מאחורה רק סביר, ממש לא הרכב לתקיפת פניות אם זה מה שאתה מחפש ...

אני אעדיף לתת לבעלי אסטרה לספר מה האמינות של הרכב כי אני עדיין לא החזקתי אחת כזו, אבל מה שאני כן יודע זה שמוסכי UMI ידועים בחוסר מקצועיות שלהם ועלות תיקונים דיי גבוה, אבל תקח בחשבון שהרכב כבר לא באחריות ואם יש לך מוסכניק שאתה מכיר אז תוכל לעשות אצלו את הטיפולים הקטנים (ורק את הגדולים במוסך מורשה), זה יחסוך לך הרבה.

משהו אחד טוב שיש באופל זה בדיקת חורף חינם ואם מתגלים ליקויים ברכב שלך אתה מקבל הנחה על החלקים הבטיחותיים כגון ברקסים, מגבים, פנסים וכו' (גם אם מתגלים ליקויים אתה לא חייב לתקן אותם) ...

בכל מקרה, לא חסר כאלה בשוק הפרטי, קניה מליסינג לא מבטיחה תמיד ראש שקט למרות שהק"מ דיי סביר לשנתון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...