Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר, אני מחפשת בתי קפה באיזור מרכז הארץ שבהם ישנה חניה צמודה שבה ניתן לראות את הרכבים בטווח העין.

הדגש הוא על חניה צמודה וכאן אין פשרות (חשוב לי מאוד).

אשמח לקבל המלצות.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקום מפגש נחמד שפעם היינו פוקדים אותו, קפה בונו בצומת יקום. גם נסיעה נחמדה, גם אווירה נחמדה, גם קפה נחמד.

פורסם

אני עובד בבית קפה במעוז אביב, שכונה בצפון תל אביב ממש צומת לפני גני התערוכה אם מגיעים מכיוון צומת הפיל.

מדובר בבית קפה שכונתי מאוד נחמד, שיש בו חנייה לאורך כל השבוע וספציפית ביום שבת יש ממש ממול המרפסת של הבית קפה חניית עפר שיכולה להכיל עד אני מאמין 15-20 רכבים, כמו כן ישנם הרבה חניות מסביב שהן ללא תשלום כאמור לאורך כל השבוע וזה נורא נוח. יש שם מרפסת גדולה מאוד, שמותר לעשן בה ומומלץ להגיע בשבתות בבוקר\צהריים כזה כשהאיזור שקט לגמרי ולשבת במרפסת ככה בכיף. המקום יכול להכיל גם שולחנות של 20-30 אנשים רק צריך לשים לב להזמין מראש כדי שהמקום יערך לקראת זה.

גילוי נאות - אני כולה מלצר שם, אין לי שום אינטרס כספי בעניין אני לא מקבל אחוזים וכלום.

אם תרצי פרטים נוספים פני אליי בפרטי ואני יוכל לקשר אותך עם מי שצריך.

אבי.

פורסם
מקום מפגש נחמד שפעם היינו פוקדים אותו, קפה בונו בצומת יקום. גם נסיעה נחמדה, גם אווירה נחמדה, גם קפה נחמד.

שמעתי מכמה וכמה אנשים שהיה שם גל פריצות לרכבים.

אני עובד בבית קפה במעוז אביב, שכונה בצפון תל אביב ממש צומת לפני גני התערוכה אם מגיעים מכיוון צומת הפיל.

מדובר בבית קפה שכונתי מאוד נחמד, שיש בו חנייה לאורך כל השבוע וספציפית ביום שבת יש ממש ממול המרפסת של הבית קפה חניית עפר שיכולה להכיל עד אני מאמין

אבי.

מתילדה?

יש קפה ג'ו בנאות אפקה ,

ויש בתי קפה רבים נוספים בצפון תל אביב שם אין בעיית חניה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכיוון שלא נותנים לי לערוך את ההודעה אני רק אוסיף שאני אישית, בתור אחד שהנושא הזה חשוב לו גם, הולך בעיקר למתחם המרינה בהרצליה, שם יש חניה בשפע בחינם בחניון קניון ארנה ,או לסינמה סיטי שם גם לא חסרה חניה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמעתי מכמה וכמה אנשים שהיה שם גל פריצות לרכבים.

.

גם אני שמעתי והבנתי כי יש שם גל פריצות,אתה לא הראשון שמדווח על כך.

כנראה שבינתיים קפה בונו לא יעלה על הפרק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1. מצדה - הרצליה פיתוח. רק אל תשכחי שאם את מגיעה לשם ביום שישי בשעות אחה"צ, סביר להניח שרוב המקומות הטובים יהיו תפוסים ע"י עדר איטלקיות :twisted:
  2. מנטינה - אזה"ת פולג, מול טיב טעם (זה יוצא בדיוק מאחורי איקאה). יופי של תפריט, שירות מצוין וחניה מתחת לאף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כן, כאמור דיברתי על מטילדה, בכל אופן הסינמה סיטי זה אולי המקום האחרון שהייתי הולך אליו אם הפחד שלי היה מפני פריצות. פרצו לנו שם בעבר למאזדה לאנטיס, ושמעתי אין ספור סיפורים על פריצות כאלו ואחרות לרכבים שם. איפה שאני עובד אחד מהיתרונות הוא בגלל שישנה הרבה חנייה באיזור שממש צמוד ואף הרבה פעמים אני חונה ממש מתחת לחלון בכניסה היא שהאזעקת ביפר שלי תמיד בטווח קליטה, וכמו כן עוד לא יצא לי לשמוע על פריצות באיזור.

כמו כן, ארנה הוא גם יחסית מקום עמוס במיוחד בשבתות, להחנות את הרכב בחניון בלי לדעת מה קורה איתו בתוספת חצי מדינה שיושבת איתך ברעש ובבלאגן בבית קפה, היא לא בדיוק החוויה שלי לסופ"ש.

אבי.

פורסם

בגלל זה לא חונים כמו שוקיסטים בחניה ההמונית שם גם יכולים בנוסף לדפוק לך את האוטו , אלא חונים על הגג ויורדים במעלית כמו מלכים.

ובארנה - החניות יחסית רחבות ואפשר למצוא חניות יחיד.

אני משתדל לחנות בחניות יחיד כמה שיותר קרוב למעלית שם יש תנועה של אנשים.

חוצמזה, יש גבול לכמה אפשר להיות פרנואידים....

אפילו ליי, שעברתי דירה בשביל שתהיה חניה תת קרקעית לאוטו (בין היתר), ועזבתי מקום עבודה בגלל חוסר חניה באיזור שהטריף אותי לגמרי - יש קווים אדומים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ומה תגיד על מקרה של חבר שפרצו לו את הרכב בגג, כשהוא חנה מול השומר (כביכול, ברגע שהמשמרת שלו נגמרת הוא אוסף את הדברים והרכבים נשארים לבד).

החנייה בגג היא גם חנייה שהופכת לנטושה ולא פעם יצא לי לצאת מהחניון ההוא כשאין שומר בכניסה ולא באף קומה ורק השער עם הדוקרנים פתוח בדיוק למקום שבו עובר אוטו אחד עבור היציאה.

אין מה לעשות, כל החניונים הללו בקניונים ומקומות שהם עמוסים הם מקומות שמועדים לפורענות, בעיקר עם הישראלי היפיוף שלא אכפת לו להעביר לך ליטוף על הרכב עם הפיאט אונו\מאזדה3ליסינג שלו תו"כ יציאה מהחנייה.

אבי.

פורסם

ארנולד'ס בצמוד לאיצטדיון הדר יוסף. חנייה בשפע ואוכל טוב.

אנחנו יושבים שם אחרי אימונים, להחזיר את כל הקלוריות ששרפנו.

• תוכן חדש...