Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיפור מאחורי מחיר הסולר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://realestate.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20080630_997416&from=haaretz

כן כן, חברות הדלק הגדולות דופקות את האזרח הקטן, אם אתה לא גוף גדול, אתה תספסד את מחיר הליטר ותשלם כ 9.0 שקלים לליטר, אם אתה חברה תשלם 6.9 שקלים לליטר.

יוחזר הפיקוח מיידית על הסולר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה טועה ידידי... יש מספר לא מבוטל של תחנות דלק בירושלים (מה שאני מכיר), ובארץ בכלל שמוכרות סולר בהנחה משמעותית, אני ממלא סולר בתחנה בתלפיות (תחנה גדולה ורצינית), ב 6.7 שקל לליטר.

ויש עוד כמה תחנות כאלה בתלפיות שמוכרות במחירים דומים.

למעשה כמעט ולא נתקלתי בתחנות שמוכרות סולר בלי הנחה, הכי יקר שראיתי היה 7.3 שקל לליטר.

כן... נכנסתי ללינק שנתת, וקראתי בכתבה מה שטענת, אני מודיע חד משמעתית שמה שכתוב זה לא נכון בעליל, לא רק בחוזה ארוך טווח מקבלים הנחה, כבר חצי שנה מאז שיש לי את הגולף אני ממלא במחירים זולים משמעותית (השבוע מיליתי ב 6.7).

וכבר כמה שנים שאבא שלי ממלא בפאסאט שלו גם במחירים זולים כאלה, ללא שום "חוזה ארוך טווח".

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אתה משלם במזומן על תידלוק במחירים הללו, לעומת זאת אם תבחר לשלם בכ"א , תשלם תעריף מלא.

ועוד משהו, מרבית התחנות אינם מציעות הנחות.

פורסם

תשתמשו בביו דיזל-תנקו את המנוע ומערכתיו ותשמרו על איכות הסביבה.

בנוסף לא תממנו איילי הון ערבים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

CX25GTI, אתה כנראה לא ממלא סולר וגם משלם עליו. אלמוג צודק בכל דבריו.

אף אחד לא משלם מחיר מחירון על סולר וגם לא קרוב לזה. ההנחות המקובלות היום לכל דכפין ובאשראי הן באיזור ה2.30-3 ש"ח לליטר.

כואב, אבל פחות.

פורסם

זה לא יאומן, נכנסתי כבר ל-5 תחנות דלק בחיפה כולן מוכרות "מוזל" בקרוב ל-8 שקלים לליטר!

מישהו מאיזור חיפה יודע איפה יש מחיר הגיוני? בינתיים הזול ביותר (7.69ש"ח) זו דור ליד הגרנד קניון.

אם אני אתדלק במחיר של אלמוג אני אחסוך יותר מ-70 שקל כל מיכל!

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

מה הבעיה? תבוא תתדלק בירושלים...

האמת, רוב התחנות שנותנות את ההנחות הגדולות נמצאות באיזורי תעשייה ואיפה שכל המפעלים/מוסכים...

לא מכיר את חיפה, אבל אני בטוח שאם תסתובב באיזור תעשייה הראשי של חיפה אתה תמצא מחירים כאלה.

בטח שלא ליד הקניונים...

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
http://realestate.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20080630_997416&from=haaretz

כן כן, חברות הדלק הגדולות דופקות את האזרח הקטן, אם אתה לא גוף גדול, אתה תספסד את מחיר הליטר ותשלם כ 9.0 שקלים לליטר, אם אתה חברה תשלם 6.9 שקלים לליטר.

יוחזר הפיקוח מיידית על הסולר.

צריך פיקוח בכל דבר במדינה הזאת, במיוחד עכשיו.

המדינה בקצב הזה תדרדר לעוד שפל כלכלי.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
CX25GTI, אתה כנראה לא ממלא סולר וגם משלם עליו. אלמוג צודק בכל דבריו.

אף אחד לא משלם מחיר מחירון על סולר וגם לא קרוב לזה. ההנחות המקובלות היום לכל דכפין ובאשראי הן באיזור ה2.30-3 ש"ח לליטר.

כואב, אבל פחות.

אני מזמין אותך לחיפה והקריות, מרבית התחנות אשר מוכרות סולר מוזל מתנות זאת בתשלום מזומן על העיסקה.

• תוכן חדש...