Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם משתלם לנסוע לעבודה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בת"א וגר ביבנה

אם אני נוסע לעבודה זה 70 ק"מ הלוך חזור ואני מקבל על זה 70 שקל דלק.

הרכב צורך 45 שקל דלק בערך.

השאלה שלי האם משתלם לי להביא את הרכב לעבודה?

הרכב זה הונדה S 1400 ידני.

פורסם

לבלאי יש מחיר.

אתה מקבל 70 שקל לברוטו או לנטו?

אם זה לברוטו - תוריד מזה מיסים.

אם אתה נוסע בשעות העומס, אולי עדיף תח"צ במידה והיא בסמיכות לביתך ולעבודתך, כך גם תרוויח שעת שינה/עיתון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הכי משתלם, רכבת ישראל!! :)

לא תמיד.

הידעת שנסיעה ברכבת בקו ת"א -ב"ש עולה כ-25 ש"ח.

באגד רק 14 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה משתלם רק אם אתה נהג מונית.

אחרת הנסיעה היא תמיד עלות של זמן, דלק, בלאי. נסיעה לעבודה לא אמורה להיות משתלמת או רווחית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גם אני גר ביבנה. למרבה הפלא הדרך הכי מהירה היא אוטובוס ועולה רק בסביבות 8 שקלים אם אני לא טועה...

בכל מקרה רכבת לוקחת יותר מדי זמן. מצד שני , אם אתה עובד ליד תחנת רכבת זה יוצא משתלם.

• תוכן חדש...