Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני באמצע ההתקנה של המערכת ברכב.

חיברתי את הציוד שיש לי כרגע כי נמאס לי לחכות למגברים החדשים ויש לי בעיה (הציוד עבד בלי בעיות ברכב הקודם).

המגבר הוא Kicker KX850.4, יש לו 4 יציאות. בגלל הבעיה שחוויתי חזרתי לבסיס, ניתקתי את כל הרמקולים וכל חיבורי ה RCA.

כרגע מה שמחובר זה כבל RCA מזוג יציאות של כרטיס הקול במחשב לכיוון זוג יציאות במגבר. אל המגבר חיברתי רק ליציאה אחת CROSSOVER פאסיבי של הרמקולים של מורל וניתקתי את הרוקולים מהקרוס.

כאשר המגבר מכוון על מינימום GAIN הכל תקין, כשאני מעלה GAIN מעל רבע בערך המגבר נכנס ויוצא מפרוטקשן כל כמה שניות...

ניסתי להחליף את הקרוס עם הקרוס השני ואותה התופעה חוזרת על עצמה. אם אני מנתק את הקרוס או האת ה -RCA המגבר לא נכנס לפרוטקשן כשמרימים GAIN. ניסתי גם לחבר את הקרוסים על ערוצי ההגברה האחרים והתופעה חוזרת על עצמה.

לעומת זאת כשאני מחבר מידבאסים ישירות ללא הקרוס המגבר עובד נהדר ואני יכול לשחק ב GAIN כאוות נפשי.

מצורף תרשים של פריסת החשמל כרגע, הוא מראה בדיוק איך חיברתי כל כבל. זה המצב ההתחלתי ועוד יהיו שינויים בהמשך אבל לא לפני שאני פותר את הבעייה.

תודה מראש לכל העונים...

Electrical.jpg

פורסם

בטוח שאתה מחבר את הקרוסים כמו שצריך?

אם בחיבור ישיר הרמקול והמגבר עובדים תקין

ורק כאשר הקרוס נכנס לסיפור , המגבר נכנס להגנה,

אתה עושה משהו לא נכון עם הקרוס:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה ישמע מוזר אבל אני שומע מוזיקה מהקרוס עצמו... בווליום מאוד נמוך אמנם אבל עדיין יש מוזיקה.

הקרוסים עבדו תקין בהתקנה האחרונה, לא יודע למה יש לי בעיות כאלה פתאום :(

מבחינת חיבור הקרוסים למגבר, לא נראה לי שאני מחבר לא נכון, אני פשוט מחבר פלוס לפלוס ומינוס למינוס.

מפחיד אותי קצת חיבור החשמל של המינוס לכיוון המגבר... לקחתי מינוס עם כבל 2G מאיזה בורג שמתברג לשלדה (שייפתי את האיזור), וחיברתי לקבל, בערך 0.3 מטר של כבל. מהקבל העברתי כבל של כ 0.1 מטר ל distribution block שנותן 2 יציאות של 4G ומשם, כבל של 4G עוד כ-0.3 מטר.

פורסם

אתה שומע מוזיקה פיזית מהקרוס עצמו??

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן...

בווליום מאוד מאוד נמוך.

אני יודע את זה כי בזמן הבדיקה אף רמקול לא היה מחובר רק קרוס אחד... שמעתי זמזום מציק כזה וכשהצמדתי את האוזן אל הקרוס הופתעתי לגלות מוזיקה :)

חשוב לציין כי אלו הקרוסים Morel MX33.3 עבור סט 3-חלקים של הדור הקודם של מורל.

• תוכן חדש...