Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אני עדיין לא מחליפה את הפיג'ו שלי.8)

הרכב מיועד לחברה טובה שמעוניינת לרכוש רכב בסכום של 30-35K.

הרכב צריך להיות משנתון 2002-2003, על מנת שיבקר כמה שפחות במוסך.

שיהיה אמין, וישמש בעיקר לנסיעות קצרות עירוניות, ובין עירוניות (עד 20 ק"מ ליממה).

כמובן מזגן וגיר אוטומט.

תודה למסייעים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה כל כך מיוחד בה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפשר למצוא יונדאי גטס בשנתון הזה פחות או יותר, אולי מחירון טיפה יותר גבוה ממה שהיא מחפשת אבל בתחום ההשקעה שהיא מחפשת. אישית אני יכול לומר שהרכב יספק אותה מאוד.

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם
מה כל כך מיוחד בה?

במחיר של 35K אין ממש רכב "מיוחד", אך כפי שציין Philip R, הרכב הנ"ל עולה על כל הדרישות שהצבת.

לחבר הפורום "איש המערות" הייתה כזו, הוא יוכל לשתף מנסיונו.

עדיף לקנות את גרסת ה- 80 כ"ס, אגב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה גם שהשנתון ביחס למחיר גבוה רצוי לבדוק הסטוריה של הרכב מפני שחלק לא מבוטל מהספייסים הגיעו מהשכרה (לא עלינו).

פורסם
לא אני עדיין לא מחליפה את הפיג'ו שלי.8)

הרכב מיועד לחברה טובה שמעוניינת לרכוש רכב בסכום של 30-35K.

הרכב צריך להיות משנתון 2002-2003, על מנת שיבקר כמה שפחות במוסך.

שיהיה אמין, וישמש בעיקר לנסיעות קצרות עירוניות, ובין עירוניות (עד 20 ק"מ ליממה).

כמובן מזגן וגיר אוטומט.

תודה למסייעים.

ל'

אני מקווה שידוע לך, שהעובדה שהרכב אמור להיות מ2002-2003 לא תבטיח לך לא להיכנס למוסך.

יותר מזה, אני אישית גם לא מכיר מכונית כזו ש"לא רואה מוסך".

(כן, אני יודע מה אנשי טויוטה ומאזדה מספרים).

פורסם

כמובן שעובדה זו ידועה לי :-)

אנחנו פשוט מנסות למצא רכב בתקציב הזה, שיהיה גם כמה שיותר חדש על הכביש באופן יחסי.

אין מכונית שלא רואה מוסך, השאלה היא התדירות, אני מאמינה שרכב ככל שהוא חדש יותר ובעל ק"מ נמוך, מן הראוי שיהיה בעל פחות בלאי באופן יחסי למכוניות ותיקות יותר.

כמובן שיש גם יוצאים מן הכלל, רכבים ישנים שבעליהם דואגים לטפל בהם באדיקות וממזערים כמה שחות נזקים.

ל'

פורסם

הי,

היתה לי את הספייס המדוברת משנתון 01 לפני שהתחלתי לגדוש.

אומנם היתה לי ידנית שהיתה מאוד מאוד חסכונית, בנוגע לאמינות גם הייתי מרוצה ולא ביקרתי כמעט במוסך במשך השנתיים שהיא היתה אצלי.

מצטרף להמלצה על חיפוש יד פרטית שבהחלט ניתן למצוא עם קצת סבלנות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אפשר למצוא יונדאי גטס בשנתון הזה פחות או יותר, אולי מחירון טיפה יותר גבוה ממה שהיא מחפשת אבל בתחום ההשקעה שהיא מחפשת. אישית אני יכול לומר שהרכב יספק אותה מאוד.

מה חסכוני בגטס?

פחית קוראנית,לא בטיחותית,משחטה של דלק וגם לא אמינה במיוחד

• תוכן חדש...