Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בתור מעריץ ממש גדול של אינפקטד והייתי בכמה הופעות (הפעם ב.....שנה) שיש להם בארץ, יצא לי לשים לב ממש טוב איך הם מנגנים וזה פשוט לא מסתדר לי.

ראיתי גם מלא הופעות חיות ועדיין לא הבנתי.

יש את אייזון (עם הקוקו) שעומד שם מאחורי הקלידים ופעם בכמה שניות לוחץ על כמה כפתורים, אותם כפתורים שהוא לוחץ זה מתאים לפי קצב הלחיצה לצלילים שיוצאים אבל לא לכולם! נגיד יש את הבאסים, אני לא רואה אותו לוחץ כל שניה על כפתור מסוים ויוצא: "בום בום בום בום" אלא הבאסים באים באופן מוכן מראש עד כמה שהבנתי?

ומה בדיוק עושה השני עם הקרחת? (בושה שאני לא כלכך זוכר, נדמה לי דובדבני משהו לא?) בכל ההופעות שראיתי חוץ מאחת הוא עושה תנועות עם הידיים ומקפיץ את הקהל , בין היתר גם "שר" את המילים הבודדות שיש בשירים מסוימים.

אז מה בדיוק הולך אצלהם? לי נראה שכל השירים שלהם (הטראקים) הם מוקלטים מראש והם במהלך ההופעה מוסיפים צלילים בודדים בשביל לתת "טעם" לשיר, נכון?

יש לי עוד שאלה לגבי האלבומים שלהם, בתור אחד ששמע את כל האלבומים שלהם, יש שם בכמה שירים בודדים בחורות שרות איתם (למשל באלבום IM THE SUPERVISOR וב- Converting Vegetarians), מי זה הבחורות האלה?

ולגבי השירים I WISH, ו BECOMING INSANE וב- INFRONT OF ME וגם בעוד כמה שירים יש גבר שר, מי זה? הקול שלו ממש שונה משל "הסולן" בהופעות החיות.

אוהד.

פורסם

כמו כל די ג'יי הם עובדים עם סטים מוקלטים

דובדב מרים את הקהל על הרגליים

וארז על הסינטיסייזר מדי פעם מוסיף דברים לייב

חוץ מזה הם משתתמשים בנגן גיטרה מעולה בשם ארז נץ ושאר אומנים איכותיים

כל העבודה על הטראקים שלהם נעשית באולפנים , הופעות זה סימפולים ו"אקסטרא" בשביל הקהל

פורסם

אלו כל מיני אמנים שהם משתפים איתם פעולה.

אם זו בחורה שרה רוב הסיכויים שזו מישל אדרמסון - לא בדיוק זוכר את השם משפחה שלה.

ארז אייזון עושה את כל המלודיות

יש להם את הגיטריסט שמנגן בגיטרה כמובן

עמית דובדבני סולן

ויש להם מתופף שאין לי מושג איך קוראים לו שהוא עושה את הבייסלינים

הכול בלייב

במופע עשור שלהם הכול היה בלייב .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ארז נץ אני מכיר בלי קשר לאינפקטד אבל הוא לא ממש חלק מהלהקה אלא רק להופעות בארץ ומסביב, בכל מקרה יצא לי גם לראות בחלק מההופעות ביוטיוב שהוא "מנגן" ואז רואים את אייזון מאחורה לוחץ על הכפתורים בדיוק בסדר צלילים המשתנה של הגיטרה, יכול להיות שהוא ניגן בשבילו?

בכל מקרה מה שאתם אומרים פה זה שאני בא להופעה חיה, אני בעצם משלם כסף לשמוע את הדיסק שיש לי בבית + כמה צלילים שהם כביכול מתנגנים ברגע זה? נשמע לי הזוי וזלזול מוחלט בקהל.

ולגבי הזמרים שלהם, יש למישהו ממש מידע מי אלה? למשל מי הבחור בINFRONT OF ME? יש לו קול בריטי כזה וזה ממש לא נשמע כמו דובדב.

אגב יש למישהו מושג אם יש להם דיסק חדש בקרוב?

אוהד.

פורסם

ארז מופיע איתם לא רק בארץ.

ואם אתה בא להופעה שמוגדרת כלייב אז הכול בלייב.

צריך לצאת להם דיסק לא יודע מתי, אבל הם אמרו שהם עשו כבר את רובו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם היית באמת קונה את הדיסק במקום להוריד, היית יכול לקרוא בתודות שעל גבי העטיפה.

אתה אוהב אותם, אל תוריד.

הדיסקים שלהם לא יקרים.

וניתן לקנות ישירות מהאולפנים שלהם בחולון:).

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אייזן משתמש בסינטי[בכמה, כל הופעה עם כלי אחר] של Calvia הנקרא Nord Lead 2/3/3X,

כאשר הוא אוגר כל מיני צלילים שונים, קשה להסביר את זה על רגל אחת, מה גם שאני לא מבין במונחים הנכונים.

באופן כללי עם יד ימין הוא מנגן סולו[הכל זה סולו], וביד שמאל הוא מזיז לצד ימין/שמאל את הכפתור הכתום[מוקף בריבוע בלבן] מה שמעלה או מוריד את הסולם של הצליל.

nordlead2xoverhq4.jpg

בקטע הזה רואים ומבינים בדיוק מה קורה:

http://youtube.com/watch?v=sWbUve7i5AU, תעקוב אחרי היידים של הקוקו =]

----

פורסם

בשירים

INFRONT OF ME

המילים של :Brandon McCulloch

BECOMING INSANE -Gil Cerezo

I WISH-? דובדבני

IM THE SUPERVISOR - דובדבני , בעקבות ביקור בגרמניה.

Converting Vegetarians-Michele Adamson

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...