Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב FI BTL 15 FULLY LOADED

שומאכר
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנתונים תיכנסו ל-www.ficaraudio.com

הסאב הוא עם כל התוספות שיש באתר כמו מגנט שלישי וקרור וכו' ( כל תוספת זה עוד 10-40 דולר).

מוצהר 2000WRMS בתכלס יכול לקבל הרבה יותר(תראו סרטונים ב-youtube )

נצילות גבוהה-93.4 db

עובד אצלי בתיבה של כ150 ליטר +-.מכוון ל36 הרצ( מנגן באס נמוך כמו שצריך)התיבה בנויה כמו טנק יש לציין

בשימוש כחצי שנה,הוגבר על פחות מ1500 RMS ו

הסאב 15 אינטש ושוקל 28 קילו

מחיר 3600 עם תיבה 3200 בלי תיבה.

המחיר הוא סופי! אין מה לדבר עליו. מקסימום יוריד שקל על כל קילומטר שאתם רחוקים מבת ים(הבית שלי)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק לתשומת ליבכם לאלה שחושבים שזה יקר.

12w7 בחו"ל עולה כ500$ ובארץ 5000+.סאב של 750 וואט

12' t2 בחו"ל עולה כ$450 ובארץ 5000+. סאב של 1000 וואט

הBTL הוא 15 אינטש 2000 וואט עצבניים. בחו"ל המחיר שלו כולל תוספות הוא כ470$,ואני מוכר אותו ב3200 שזה כ60% מערכו בלבד.

אני חייב להבהיר שאני אוהב מאוד את הסאב ומוכר רק בגלל שידרוג,למספר סאבים מאותה משפחה..

אין מה לדבר על מחיר מקסימום יש לו מקום לידי בחדר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקפצה

מגיע עם הסאב למיפגש למי שרוצה לשמוע ולהרגיש..

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבהמה עדיין למכירה. לא לחוצ בזמן אז פניות רציניות בלבד

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...