Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סיויקSR אוטומאטית של אבי, שנת ייצור 1998 ,נסע כ 100000 ק"מ בלבד .

היום החלה איזו דליפה של מים לאחר נסיעה ,מסתבר שהנזילה היא ממיכל העיבוי ,שנמצא ליד הרדיאטור ואליו מחובר הרדיאטור ע"י צינור עודפים .

המכסה של מיכל העיבוי מפלסטיק כנראה לא אוטם את המיכל כך שבזמן התחממות של המים הם פורצים החוצה .

פירקתי את המיכל וישנו איזה אטם שנמצא בתוך המכסה וכנראה התעוות עם הזמן והשנים כך שאין אטימות מלאה.

היכן אני יכול להשיג אטם זה ,ללא זה אני מעדיף כלל שלא ינהגו ברכב.

פורסם

שלום

המיכל עיבוי לא צריך להיות אטום, להפך הוא הנכון.

ואם יש פריצת מים בלחץ מהמיכל, מים ולא בועות,

אז אני מכיר שני אופציות: עודף מים, הכניסו יותר מידי מיים במיכל עידוי והם יצאו והכל היה בסדר לאחר שהם יצאו.

והאופציה השניה היא אטם ראש מנוע, ראש מנוע.

זה מה שאני מכיר

אבל בוא נשמע עוד דעות.

פלג

פורסם

יכולה להיות גם בעיה ברדיאטור שהמים מתחממים יותר מדי ופורצים החוצה. אם כך אז המיכל יכול להיסדק. האם כל המים נעלמים או רק חלק קטן? האם מלאת מעל לקו MAX?

פורסם

הבדיקות לאיתור בעייה פריצת המים ;

1.בדוק אם המאוורר נכנס לפעולה

2.בדוק את מכסה הלחץ אם הוא תקין

3.בדוק לחץ במע' הקירור (בעזרת מכשיר יעודי)

בהצלחה

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

יש לבדוק האם הרכב מתחמם, אם כן, למה? - מאווררים, רדיאטור, מכסה רדיאטור וכו,

יש לבדוק שאין פריצת קומפרסיה למע' המיים.

בדיקות אלה להדגשה, לא במקום מה שרשמו עד כה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש לבדוק האם הרכב מתחמם, אם כן, למה? - מאווררים, רדיאטור, מכסה רדיאטור וכו,

יש לבדוק שאין פריצת קומפרסיה למע' המיים.

בדיקות אלה להדגשה, לא במקום מה שרשמו עד כה.

דני

דני שלום , הרכב לא מתחמם,לא בעיר ולא בנסיעה בין עירונית, בדקתי בזמן עמידה אם אכן המאוורר נכנס לעבודה ואכן זה קורה .

ולאחר נסיעה פשוט המים פורצים החוצה ממכסה מיכל העיבוי ,מיותר לציין שלא נשארים מים במיכל העיבוי .

האם ישנו קשר למכסה רדיאטור שאולי לא יוצר לחץ מתאים .

בתודה .

פורסם

עידכון , החלפתי את מכסה הרדיאטור באחר תואם אותו מס', בצעתי נסיעה ארוכה כולל עמידה בפקקים ונסיעה מחוץ לעיר מאומצת , אין כלל נזילה והכל תקין .

במכסה הקיים הקפיץ לא היה תקין .

• תוכן חדש...