Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן ידידי, הייתי בסיור חיפוש זוחלים בגלבוע, עכשיו זאת פעילות השיא של הזוחלים בארצנו,

הם פעילים מאוד ומחפשים מזון, מצאתי שם אתמול חרדון מצוי, פרט ארוך ויפה, כשבאתי לצלם הוא נכנס כבר מתחת לסלע.

בלגבוע ניתן למצוא מגוון רחב של נחשים גם ואתה על הדרך נהנה מכבישים מהנים,

מקרה מפתיע במקצת היה שבוע שעבר שחבר דיווח שמצא שם שרף-עין גדי (הנחש בעל הארס הכי מסוכן בארץ).

אם אתה מעוניין להצטרף לטיולי חיפוש זוחלים, תשלח ה"פ.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אתמול בבוקר מצאתי שם "זוחל". זה היה סקודה פאביה דיזל סטיישן. הוא דפק לי את כל העליה כי הוא "זחל" על 40 קמ"ש.

בנוסף באמצע הכביש (מי שמכיר את המקום יודע שזה נתיב אחד לכל כיוון עם קו הפרדה לבן ועיקולים רציניים) עצר איזה אידיוט בהונדה אקורד ובהה בנחש שהיה על הכביש עם חיוך של ילד דביל. עברתי לידו וצעקתי לו שהוא אידיוט, שהוא יגרום לתאונה ושימשיך לנסוע. (הוא היה בנתיב מולי, לא עקפתי אותו בקו לבן)

פורסם

גיל הוא אכן שכיח אבל הפרט שנמצא שם היה גדול ויפה ולא יצא לי לראות כזה יפה במקומות ישוב.

נמצו גם לטאה עינחש וחומט גמדי,

יוסי, איזה נחש זה היה שהבחור באקורד מצא ?

אני רק מקווה שהוא לא היה דרוס.

ואם הוא עצר לפני הנחש כדי לא לדרוס אותו, אני מאוד שמח.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

אכן זאת תקופה שהזוחלים פעילים מאוד- 9 בני אדם הוכשו השבוע...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הזוחלים לא מחפשים אותנו,

כל הזוחלים והנחשים בארץ שחיים בטבע מפחדים מבני אדם, בגלל הגודל.

נחשים הם לא טריטוריאלים, מפריע את מנוחתם זה רק מי שמנסה להחזיק אותם בידים בטבע,

או לאסוף אותם.

אם רק מסתלכים זה בסדר,

צריך לזכור שכל הזוחלים בארץ הם ערכי טבע מוגנים.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

לירן - אשמח אם תוכל לשלוח לי ה"פ בקשר למפגשים הללו אודות הזוחלים. בתור אחד שאוהב מאוד את הטבע (במיוחד על חרקים), זוחלים הם דבר שגם תמיד אהבתי לראות בתור ילד. אשמח לבוא אתכם לתצפת קצת ולצלם.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יוסי, איזה נחש זה היה שהבחור באקורד מצא ?

אני רק מקווה שהוא לא היה דרוס.

ואם הוא עצר לפני הנחש כדי לא לדרוס אותו, אני מאוד שמח.

אני ממש לא מבין בנחשים אבל אלא אם כן זו הייתה אשליה אופטית, הוא היה אדום. הייתי מרוכז בנהיגה אז לא בטוח.

הנחש לא היה דרוס אלא על המסלול שלי וזחל לכיוון הנתיב הנגדי. לאקורד לא הייתה שום סיבה לעצור שם. אני הייתי צריך להאט כדי לא לדרוס אותו.

עוד מקרה שקרה לי לפני שבועיים היה בכביש 6. היה שם נחש באורך 2 מטר בערך והייתי צריך לסטות מהנתיב כדי לא לדרוס אותו.

פורסם

יוסי, בארץ יש כ-40 מינים של נחשים מתוכם 9 ארסיים.

נחשים שחורים בארץ יש 3 :

זעמן שחור, לא ארסי ומועיל מאוד נמצא בכל הארץ.

פתן שחור, ארסי, לא רואה טוב, חי בדרום הארץ.

שרף עין-גדי, הנחש בעל הארס הכי חזק ומסוכן לאדם, נמצא מעין גדי בדרום, דרך הבקעה ועד הגלבוע.

DS 7 CROSSBACK 2019

• תוכן חדש...