Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מעולם לא סבלתי אותו ומאז ומעולם חשבתי שהוא שחצן, ברברן, גזען ומתנשא. ללא שום קשר - הבנאדם היה מבריק במשחק ששמו שנקרא כדורגל.

שלשום תקף אותו אלמוני (?) ניפץ על ראשו בקבוק זכוכית והשחית את פניו בשבריו. זוהר הזדקק ללא פחות מ-56 תפרים לכל אורך פניו (!!!) וסביר להניח שתשאר לו צלקת מכוערת בפניו לכל החיים.

יש כאלה שסוברים שהתקיפה על רקע רומנטי אולי, זוהר בחר בכל מקרה לא להגיש תלונה במשטרה (?!).

פתחתי שרשור זה ע"מ לאחל לו רפואה שלמה ושיחלים במהירות, כי בלי שום קשר למה שאני חושב עליו - זה לא מגיע לאף אחד.

ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כנראה שזוהר יוצא/יצא עם בחורה שהיתה בקשר/אקסית/גרושתו של פלוני, פלוני קינא ומימש את נקמתו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קראתי על זה והבנתי שהו בידיוק היה עם חברים שלו

השאלה היא למה לא חלק מהחברים נרתמו לעזרת החותך שאגב נמלט מהמקום ולא יודעים מי זה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

משהו מאוד מסריח בסיפור הזה...

זוהר היה עם חברים, הותקף ע"י אלמוני ששבר לו בקבוק על הראש ואז חתך אותו עם הבקבוק.

כל הזמן הזה הוא נשאר מאוד רגוע ושליו, וחבריו עמדו מנגד והסתכלו כיצד חותכים לחבר שלהם את הפרצוף.

בסיום הערב, הם לקחו אותו לבית החולים שם נתפרו פניו והוא כלל לא הגיש תלונה במשטרה.

הסיפור נשמע מסריח מאוד. מאוד מאוד.

לדעתי יש משהו בסיפור שדואגים לא לספר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן סיפור מוזר מאוד ואני בטוח שבימים הקרובים נקבל עוד מידע שיודלף

לתקשורת..

בכל מקרה, החלמה מהירה.

פורסם

לא מבין בכדורגל ולא מכיר את השחקן אבל אולי :

משחק שהיה אמור להיות מכור , אותו השחקן לא מלא את תפקידו (אפילו שהבטיח) , עבריין מסוים הפסיד הרבה כסף

כנקמה הוא תקף את השחקן , השחקן לא רוצה להגיש תלונה כיוון ששיתף פעולה עם העבריין מראש (כנ"ל החברים)

בכל מקרה, החלמה מהירה

פורסם

השחקן פרש ממשחק פעיל לפני למעלה מ5 שנים.

מה שכן, דובר בזמנו שהוא היה בחובות והעלים מיסים מהכנסות שהיו לו ע"י הפקדת הכסף בחשבון של דודתו (או משהו כזה).

אולי הוא היה בחובות לאנשים הלא נכונים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה יודע, אני גם לא אוהב אותו במיוחד, אבל עדיין אני לא חושב שמגיע למישהו כזה דבר (לפחות אם זה רק על רקע של השתייכות לקבוצה).

אני אגיד לך את האמת, בזמנו התפללתי כל לילה שוויל ביינום יכנס לכלא ולא יוכל יותר להרוס את הקבוצה שאני אוהד כל כך הרבה שנים. ועדיין לא הגעתי לרמה של משפט כמו שזרקת עכשיו..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

איציק זוהר לא היה כזה שחקן מבריק כמו שתיארו אותו (הוא היה מלך בעיטות העונשין,זה כן),ואת זה אני אומר בתור אוהד מכבי ת"א שבה הוא שיחק לא מעט שנים.

היו לו שנים יפות,אבל זה חלף לפני בערך 10 שנים.

מאז הוא התעסק ביותר מדי פרשיות,בין אם זה הבעלות\שותפות שלו במועדון בנמל ת"א,בין אם זה הסתבכויות בהימורים וחובות לשוק אפור,בין אם זה העלמות מס וכו'.

בקיצור, לא חסרים אנשים שיכלו\רצו לעשות לו את מה שעשו לו.

לא סתם בנאדם עובר כזה דבר ומחליט לא להגיש תלונה,לכל דבר יש סיבה.

חבל עליו, שיהיה בריא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...