Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עולם תחתון לא ינפץ לו בקבוק על הראש ויברח, עולם תחתון ירים את הג'יפ שלךו באוויר.

אנחנו לא התחנה המרכזית פה...

כנראה מעריץ קנאי, כמו שירו בג'ון לנון, וכמו ש"נשרף" הבית של אביב גפן.

גם אם הוא פרש לפני כחצי עשור. אנשים חולים וקנאים נפשית יעשו את זה.

לגבי החברים שלו הגיבו, יכול להיות שזה היה שתי רגעים בלעדייהם, ולנפץ בקבוק ולשרוט עימו לוקח כשניה וחצי, עד שמבינים מה קרה ויצאים מההלם, התוקף מזמן בעיר אחרת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מעריץ שרוף של איציק זוהר? הצחקת אותי!

למה לא להרים לו את הג'יפ באוויר?

כשאתה רוצה את הכסף שהוא חייב לך - אתה תפגע בדבר הכי חשוב לו, אבל לא תעלים אותו (כי אז לא תראה את הכסף). ומי שבעניינים קצת יודע שאיציק נהפך לדוגמן ומרוויח מזה סכומים נאים.

המקרה הזה לא קרה "סתם" ככה. אני מאמין שיש סיבה ואיציק יודע מי מנסה לפגוע בו ולמה.

בשקט בשקט, המדינה שלנו נהפכת למן קולומביה של שנות ה-2000. פיגועים, פיצוצים, היעלמויות, סחיטות ואיומים. מי שקרא את הטור של נתן זהבי היום, יודע מה אני מרגיש.

• תוכן חדש...