Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הדר בתמחור לא פחות גרועים ואני קניתי בסוף מחול (ואני אשבור את הראש עם האחריות לבד).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

10 שנים עם אותה מדפסת HP?

עם המחירי דיו שלהם אתה אמור להחליף מדפסת כל פעם שנגמר לך הדיו

יש לי פה זוג מדפסות (845C וגם 3550) של HP ללא שימוש רק בגלל מחיר הדיו שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
10 שנים עם אותה מדפסת HP?

עם המחירי דיו שלהם אתה אמור להחליף מדפסת כל פעם שנגמר לך הדיו

יש לי פה זוג מדפסות (845C וגם 3550) של HP ללא שימוש רק בגלל מחיר הדיו שלהם.

בשנים האחרונות, אני מדפיס כמה דפים בש-נ-ה.

עוד שנה, בלי נדר, כשאני אתחיל ללמוד, אקנה מדפסת חדשה.

פורסם

WIKING - זה בדיוק מה שאני עשיתי , תקופת מבחנים אחת וכבר השוותי את העלויות (ואני ממש לא צוחק) ובטח שאין את הלחץ של המחסנית דיו נגמרת בדיוק בבוקר של יום המבחן.

אין יום שאני לא שמח על זה שקניתי לייזר ציבעונית של XEROX - פייזר 6130 - מומלץ בחום.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
מי שירצה יוכל למצוא שרשור שלי מלפני כמה חדשים בנושא קניית מצלמה דיגיטלית

השרשור התקדם לנושא היבוא המקביל מול קרט, ובסופו התברר שההפרש עבור 3 שנות אחריות של קרט על מצלמת קנון A460 היה

14ש"ח.

זהו.

אני לא דיברתי על A460 שעולה גם ככה 100$

אני דיברתי על מצלמה שהגוף שלה עולה 1300$ בארה"ב בלי עדשה ובלי תוספות אחרות

ארנון

אין לזה שום הסבר למעט (אולי) פילוח יחודי לשוק הישראלי.

למה?

לקרט הפתרונים.

ליביו

אם אתה חושב שקרט הם עם תמחור שערורייתי - תבדוק מה קורה בהדר (יבואני ניקון)

אבל - מה שלא תגיד - אי אפשר להשוות אותם ליבוא מקביל מכמה סיבות.

1. יבואן מקביל לא נותן לך 3 שנות אחריות

2. יבואן מקביל לא מחזיק מעבדה בארץ וכל תקלה תלווה שליחת הציוד לחול למספר שבועות/חודשים כשעלות המשלוח עליך.

3. אתה מקבל מוצר שאף פעם לא תדע אם הוא ממוחזר/משופץ וכו - ומי יטפל בו במקרה תקלה פשוטה יחסית - שלא מצריכה שליחה לחו"ל.

אצל היבואן הרשמי אתה מקבל אחריות, מעבדה מוסמכת ומוכרת ושירות לקוחות שבאמת עובד.

כל זה עולה כסף מה לעשות.

לי אישית הספיקה פעם אחת רכישה מיבואן אפור מקביל שמייד בתקלה הראשונה האשים אותי בה, ניסה להתנער מאחריות ועשה לי את המוות עד שהסכים לשלוח לתיקון בחו"ל וגם כשהמצלמה חזרה - היא חזרה בלי סוללה ומכסה לעדשה.

וכמובן הבחור אמר ש"אם זה בלי - זה נשלח בלי".

יש סיפורים מסמרי שיער בפורומים שונים בארץ על נפלאות היבוא האפור, על הרמאויות וההתחמקויות

ויש פורום ספציפי שנתבע בבית משפט בבקשה למחוק שרשורים שלמים על שירות מזוויע של יבואן מסוים לאחר שאותו יבואן לא הצליח להתמודד עם הטענות בו בצורה הרגילה של הכפשות ואיומים.

אם באמת רוצים לחסוך - לקנות מ B&H למשל. עדיף מיבואן אפור.

גם ביבוא אפור וגם ביבוא מארה"ב אתה יכול לרכוש אחריות של MACK בארץ שתכסה את לך את המצלמה,האחריות לא יקרה למשל למצלמה שלי 40D אחריות ל 5 שנים עולה 550 שקל,וזה כולל הכל פרט לשבר פיזי.

יש להם מעבדות בארץ מקצועיות ביותר כמו הרליך למשל ואפילו בית הצילום (קרט),זאת סיבה טובה לא לשלם את המחירים המטורפים של קרט,עם כל כבוד אחריות של 3 שנים לא יכולה לעלות 3000 שקל.

פורסם
תעברו ללייזר של XEROX.

בזירוקס הכל נורא נמחד עד שאתה מגלה שהחלפת תנור היא כל 10K דף וכשזה מגיע - עדיף לזרוק את המדפסת לזבל.

אני אישית העדפתי מדפסת לייזר צבעונית של קנון

הם היחידים שנותנים טונר ראשון מלא ולא דוגמית כמו כל שאר החברות.

ובנוסף - מחירי הטונרים שלהם זולים יותר מהמתחרות.

הערת ביניים - קנון מייצרת ל HP את מנועי המדפסת. ככה שאם קנית HP - למעשה קנית קנון בקצת יותר כסף.

גם ביבוא אפור וגם ביבוא מארה"ב אתה יכול לרכוש אחריות של MACK בארץ שתכסה את לך את המצלמה,האחריות לא יקרה למשל למצלמה שלי 40D אחריות ל 5 שנים עולה 550 שקל,וזה כולל הכל פרט לשבר פיזי.

יש להם מעבדות בארץ מקצועיות ביותר כמו הרליך למשל ואפילו בית הצילום (קרט),זאת סיבה טובה לא לשלם את המחירים המטורפים של קרט,עם כל כבוד אחריות של 3 שנים לא יכולה לעלות 3000 שקל.

הכל טוב ויפה. אבל למה אני צריך לרכוש עוד אחריות בנוסף לאחריות שהיבואן נותן לי?

אם גם ככה אני צריך לרכוש MACK - עדיף לקנות במקום באמת בטוח כמו בB&H למשל ולעשות MACK.

אגב - צריך לשים לב שיש כמה סוגים של MACK. הביטוח הביןלאומי שעובד גם בארץ - עולה קצת יותר.

ועוד אגב - את התיקון אתה עושה על חשבונך - שולח לMACK את החשבונית ומקבל החזר. זה לא במקום.

ככה שאם יש לך תיקון של כמה אלפי שקלים - זה נתון שצריך להלקח בחשבון.

פורסם
WIKING - זה בדיוק מה שאני עשיתי , תקופת מבחנים אחת וכבר השוותי את העלויות (ואני ממש לא צוחק) ובטח שאין את הלחץ של המחסנית דיו נגמרת בדיוק בבוקר של יום המבחן.

אין יום שאני לא שמח על זה שקניתי לייזר ציבעונית של XEROX - פייזר 6130 - מומלץ בחום.

ליביו

זהו כבר דגם ישן, 6125 החליף אותו.

רק מהמחשבה שצריך להחליף ארבעה טונרים, אני בחיים לא אקנה מדפסת לייזר צבעונית.

בשביל עבודות נטו (ז"א רק שחור), ניתן לקנות סמסונג 1610 ב-300 ש"ח. הטונר הראשוני שלה מספיק ל-1000-1500 דפים.

כמו שנאמר: : להשתמש ולזרוק.

פורסם

הערת ביניים - קנון מייצרת ל HP את מנועי המדפסת. ככה שאם קנית HP - למעשה קנית קנון בקצת יותר כסף.

אם אנחנו כבר בקטע של הערות ביניים...

המנועים של זירוקס הם המנועים של סמסונג. ז"א שכאשר אתה רוכש זירוקס, אתה למעשה רוכש סמסונג. (ההבדל האמיתי מתבטא באחריות. לפי מה שהבנתי, לזירוקס יש אחריות יותר טובה).

פורסם
זהו כבר דגם ישן, 6125 החליף אותו.

רק מהמחשבה שצריך להחליף ארבעה טונרים, אני בחיים לא אקנה מדפסת לייזר צבעונית.

בשביל עבודות נטו (ז"א רק שחור), ניתן לקנות סמסונג 1610 ב-300 ש"ח. הטונר הראשוני שלה מספיק ל-1000-1500 דפים.

כמו שנאמר: : להשתמש ולזרוק.

ה6125 ממש לא מחליף אותו.

זה גם לא דגם ישן זה דגם בין חצי שנה עד שנה וההבדל ביניהם נעוץ בעיקר באופציה לשליטה מרשת אלחוטית ולתמיכה מלאה במקינטוש (ומה לעשות יש לי מקבוק).

http://www.office.xerox.com/printers/color-printers/phaser-6125/enus.html

http://www.office.xerox.com/printers/color-printers/phaser-6130/enus.html

אתה מוזמן לקרא ולהיוכח שאתה טוה.

ולגבי 4 טונרים , אני רציתי מדפסת צבעונית איכותית עם אחריות טובה , אני אחייה עם זה.

במיוחד לעומת הזרקות דיו למיניהן והעובדה שהם לא ממש נגמרים כולם ביחד , או מהר במיוחד.

Then dying is forgetting

פורסם

הכל טוב ויפה. אבל למה אני צריך לרכוש עוד אחריות בנוסף לאחריות שהיבואן נותן לי?

אם גם ככה אני צריך לרכוש MACK - עדיף לקנות במקום באמת בטוח כמו בB&H למשל ולעשות MACK.

אגב - צריך לשים לב שיש כמה סוגים של MACK. הביטוח הביןלאומי שעובד גם בארץ - עולה קצת יותר.

ועוד אגב - את התיקון אתה עושה על חשבונך - שולח לMACK את החשבונית ומקבל החזר. זה לא במקום.

ככה שאם יש לך תיקון של כמה אלפי שקלים - זה נתון שצריך להלקח בחשבון.

קודם כל ניתן לרכוש אחריות של MACK בארץ ודבר שני רק במקום אחד אתה משלם ואז מקבל החזר מMACK וזה בבית הצילום (קרט),מפתיע? אני לא חושב.

אם אתה הולך להרליך אז אתה לא משלם על התיקון אלא MACK משלמים למעבדה כי מדובר במעבדת הסדר שלהם.

בנוסף אחריות שאתה מקבל מהיבואן היא שנה,כשאתה רוכש אחריות של MACK מדובר ב-3 או 5 שנים והיא מתחילה באותו רגע שאתה רוכש אותה,אתה יכול לקנות את האחריות עד 30 יום מרגע ביצוע הקניה,שיקול שלך במה להשתמש באחריות יבואן או באחריות של MACK

פורסם
עזבו שטויות, אין כמו BROTHER 235C

אני כ"כ שונא את השיטה של חלוקה לצבעים !

אם נגמר הצהוב ואתה רוצה להדפיס בשחור, אתה לא יכול. אותי זה יכול להטריף.

ה6125 ממש לא מחליף אותו.

זה גם לא דגם ישן זה דגם בין חצי שנה עד שנה וההבדל ביניהם נעוץ בעיקר באופציה לשליטה מרשת אלחוטית ולתמיכה מלאה במקינטוש (ומה לעשות יש לי מקבוק).

http://www.office.xerox.com/printers/color-printers/phaser-6125/enus.html

http://www.office.xerox.com/printers/color-printers/phaser-6130/enus.html

אתה מוזמן לקרא ולהיוכח שאתה טוה.

ולגבי 4 טונרים , אני רציתי מדפסת צבעונית איכותית עם אחריות טובה , אני אחייה עם זה.

במיוחד לעומת הזרקות דיו למיניהן והעובדה שהם לא ממש נגמרים כולם ביחד , או מהר במיוחד.

ציינתי בעבר שכרגע אני עובד בחנות מחשבים בתור עבודה זמנית.

אני יודע על מה אני מדבר ויתרה מכך, אני מכיר את הסוכן של זירוקס בארץ.

לא אמרתי לרגע ש-6130 היא לא מדפסת טובה, אבל אני כן אומר ש-6125 החליפה אותה לאחרונה.

דרך אגב,

האם אתה משתמש בטונרים מקוריים? אם לא, כמה עולים לך הטונרים? (אם בא לשתף:))

פורסם

עדיין לא החלפתי טיונרים.

וכמו שכתבתי - אתה פשוט טועה ה6130 היא אותה מדפסת טכנית כמו ה6125 רק עם עוד כמה תוספות.

זה שאולי עכשיו מעדיפים לשווק בארץ רק את ה6125 כי היא עולה פחות ורוב האנשים לא צריכים את התוספות שלה זה משהו אחר לגמרי.

בקשר לידע של סוכנים , אני מביא לך לינקים מהאתר הרשמי של זירוקס , הם יודעים קצת יותר טוב מאיזה סוכן של מפיץ בארץ עם כל הכבוד.

ולגבי זה שאתה עובד בחנות מחשבים , נו כבר בתרד הקודם כבר ראינו שזה לא אומר יותר מדי, חבר , אני "בתחום" קצת יותר מעבודה זמנית בחנות מחשבים ובתחביב בצורה רצינית כבר די הרבה שנים (גם אקדמית , לא שזה קשור בכלל).

ידע ויכולת מחקר יש לי - ה6125 לא מחליפה את ה6130 , נקודה סוף פסוק.

כשמדפסת מחליפה אחרת - זירוקס כותבים את זה באתר (תחפש 6110 לדוגמא ותראה מה כתוב בעמוד שלה , שהיא באמת מדפסת שהוחלפה).

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...