Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב אבני חצץ קטנות שניתזו על השמשה הקידמית השימשה קיבלה פיצוצים קטנים שמעצבנים את העיניים במהלך הנסיעה.

האם עדיף להמשיך לסוע עם השימשה המקורית ולהתעלם מהסדקים עד כמה שניתן או שאפשר להחליף ללא חשש.

אני שואל משתי סיבות:

1. מניסיון עם מכוניות מהעבר לאחר החלפת חלון קידמי האטימה כבר לא הייתה מוחלטת ובחורף דלפו מיים פנימה.

2. צמוד לשימשה ישנם חיישנים המפעילים את המגבים כאשר יש גשם ומדליקים אורות בחושך, האם הם עשויים להפגע?

פורסם

לגבי הצורך בהחלפה, רק עין בוחנת תוכל לתת לך תשובה מתאימה, נסה להעלות תמונות ברורות לפורום.

לגבי שמשה חדשה, לא אמורה להיות בעית איטום, אם עבודת ההדבקה נעשית כראוי.

כמובן שיש צורך בהתקנת החיישנים מחדש במקומם.

אולם, שים לב שמעבר כל זאת, הדבר שעלול להפריע ביותר הוא סינון קרינת שמש.

אם תחליט להחליף את השמשה הנוכחית באחת שאינה מקורית, יתכן שהיא לא תספק את אותה רמת הסינון הקיימת כעת.

כמובן שאם תחליט להחליף לשמשה מקורית התופעה לא תתרחש.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני הייתי בוחר רק בשמשה מקורית. אגב, בדוק אם יש לך כיסוי שמשות בביטוח הרכב. כמו כן אל תשכח לצלם הרבה תמונות, כולל תקריב, של לפני ואחרי; זאת על מנת שתוכל להראותן בזמן מכירת הרכב בעתיד. תשקיע ותמצא מישהו מקצוען (שאל בפורום לגבי המלצות) בכדי שלא תתפתח חלודה, בכדי שתישמר האטימות ושיוחזרו החיישנים למיניהם בשלום בחזרה למקומם.

• תוכן חדש...