Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם עשית בדיקה מעמיקה שחלקי החילוף בפיאט יקרים יותר ? לאיזה רכב השוות ? איזה חלקים השוות ?האם בדקת שאכן שעת העבודה במוסך מורשה פיאט יקרה יותר ממוסכים יבואן מורשים אחרים ?

אתה יודע שלפי החוק היבואן בכלל לא חייב להחזיק בחלקים מקוריים לאונו שלך ? נכון שלא צריך למכור אותם במחיר גבוה אבל לפעמים אין ברירה וחייבים חלק מקורי וזה עדיף מאשר מנוע מתחמם או להתרוצץ הלוך וחזור בין מוסכים לפיתרון בעיה פשוטה.

קודם כל הנושא כבר עלה בפורום של מועדון פיאט, לא יודע אם ראית.

בכל אופן- ההשוואה היא בין חלק מקורי של פיאט לחלק תחליפי איכותי, יש הבדל גדול מאוד במחירים (טרמוסטט למשל).

אני יודע שהיבואן לא חייב להחזיק חלפים לרכב שלי, אלא לרכב עד 7 שנים מיום ייצורו.

יפה כתבת: "לפעמים אין ברירה וחייבים חלק מקורי". מסתבר שאין להשיג יוניט תחליפית 2 מהירויות לרכב שלי אלא מקורית בלבד (בעוד שניתן להשיג יוניט רגילה עם מהירות אחת כמו זבל) ולכן נאלצתי לגשת למורשה, שראיתי את הסכום לתשלום אחרי הטיפול נבהלתי...

דרך אגב- יש הבדלים בין מחירי העבודה לשעה בין המוסכים המורשים של פיאט.

בנוגע לגרנדה פונטו- כן, אני אומר מילה טובה, כשמגיע אז מגיע... אם אני אקנה רכב חדש הפונטו תהיה הראשונה שאני אבדוק, אחריה הפביה.

פורסם

גיא, כל הכבוד לפיאט על שיפור האיבזור - זה עדיין לא עוזר להם מול הפביה ושאר המתחרות המאובזרות יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, אני מסכים שהפביה עדיפה בכמה דברים אך היא לא מושלמת. צריכת הדלק בפונטו 1.4 בכביש בין עירוני עומדת על 19.2 ק"מ לליטר. האם הפביה יכולה להתחרות בה בנושא הזה?

פורסם
המאזדה 2 מכונית יפה,

היופי הוא בעיני המתבונן. אני, למשל, חושב שה-2 כעורה למדי, והסיבה היחידה שהיא זוכה להערכה שלי היא אותה דיאטה שהזכרת, ושהיא אינה נכנעת למגמה בעולם הרכב להגדיל את המכוניות ואת משקלן על חשבון ההנאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אוראל, אני מסכים שהפביה עדיפה בכמה דברים אך היא לא מושלמת. צריכת הדלק בפונטו 1.4 בכביש בין עירוני עומדת על 19.2 ק"מ לליטר. האם הפביה יכולה להתחרות בה בנושא הזה?

האמת שכן.

לפי נתוני יצרן פאביה 1.4 ידנית (כמו הגרנדה) עושה 18.9 ק"מ לליטר וכך גם יאריס ידנית. שתיהן אגב עדיפות על הפיאט מבחינת כח.

פורסם

עדיין מדובר בנתון טוב יותר לטובה הגרנדה. אם זה לא היה ברור, הנתון מתייחס לדגם הרובוטי ולא הידני.

פורסם

גם היאריס הרובוטית לצורך העניין מציעה צריכה זהה.

טוב כבר סטינו מהעיקר :)

הפונטו היא באמת רכב מעניין, רק חבל שהיא חלשה כל-כך במכירות.

• תוכן חדש...