Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאונה הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משהו קטלני, אבל בכל זאת.

נסעתי בכביש ומולי היה רמזור, לפני הרמזור הייתי בטוח שעלי לפנות שמאלה ברמזור עצמו, אז אותתי שמאלה ועברתי לנתיב השמאלי והתחלתי להאט, בו זמנית חבר אומר לי שעליי להמשיך פה ישר ואחר כך לפנות שמאלה. כיביתי את האיתות (כ100 מטר לפני הפנייה עצמה), עמדתי בנתיב שהוא גם שמאלה וגם ישר, אז הסתכלתי במראה הימנית והאחורית וראיתי רכב שנע דיי מהר, ולא מאותת נוסע בנתיב מימיני, אז התחלתי להאיץ וליסוע ישר, ואז האוטו שראיתי מאחורי החליט שהוא פונה שמאלה במהירות 50 קמ"ש אם לא יותר בלי לאותת והכי חמור שהוא החליט שהוא פונה מנתיב שהנסיעה בו מותרת רק ישר, ואז יוצא שאני מתנגש לו בדלת השמאלית עם הצד הקידמי ימני של הרכב שלי.

שנינו עוצרים בצד, מהרכב עם ניפוחים מפה ועד להודעה חדשה יוצא אדם ממוצא בדואי\ערבי וטוען שזאת טעות שלי, אחרי וויכוחים הוא אומר לי שהוא רגיל ליסוע ככה כי הוא נהג משאית, לבסוף סגרנו הכל בלי ביטוחים וכו.

הרכב שלי (מאזדה 323F) קיבל עיקום קטן בצד הימני קידמי של הרכב, והרכב שלו מיצובישי גאלאנט קיבל עיקום לא קטן בדלת האחורית והקידמית מצד שמאל.

תיהיו זהירים בכביש.

פורסם

טוב שזה נגמר בנזק לא ממש גדול.

לצערנו זו טעות נפוצה, ולא אחת אני רואה אנשים פונים שמאלה מהנתיב הימני המיועד לנסיעה ישר, וגורמים ל"כמעט" תאונה, או תאונה ממש. אנשים כבר לא מסתכלים על החיצים שעל הכביש? :x

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
לצערנו זו טעות נפוצה, ולא אחת אני רואה אנשים פונים שמאלה מהנתיב הימני המיועד לנסיעה ישר, וגורמים ל"כמעט" תאונה, או תאונה ממש. אנשים כבר לא מסתכלים על החיצים שעל הכביש? :x

לא עבור "בני המיעוטים", שעבורם כל חוק תנועה כלשהו הוא בגדר המלצה בלבד.

פורסם

לא נורא חביבי זה קורה לכולם:-)

הבעיה הנוספת היא שאין סימון ברור בחלק מהמקרים

אני מקווה שלא תשמע מהבחור עוד

קוף שלג - הכינוי שלך מתאים

סעו בזהירות!

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
לא משהו קטלני, אבל בכל זאת.האחורית והקידמית מצד שמאל.

למזלנו זה לא משהו קטלני. אם זה היה קטלני, לא היית כותב את ההודעה.

פורסם
מתאים למה?

אני מאמין שהוא התכוון שהכינוי מתאים להתנסחות שלך,

אבל למרות ההצהרה הלא נעימה הזאת, אני נאלץ להסכים איתך.

• תוכן חדש...