Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פורסם היום בעיתונים שאוטו דיפו מוכרים רדיו דיסק DVD ב - 200 ש"ח

אני בדיוק מחפש רדיו כי הרדיו דיסק בסוזוקי ליאנה שלי כבר גמור.

משהו מכיר את הדגם או שקנה אותו כבר? מה אתם ממליצים, ללכת על הרדיו הזה?

זה אומנם דיסק וגם DVD אבל אני אשתמש בו רק כרדיו דיסק.

הבעייה שזה נשמע לי זול מאוד - רק 200 ש"ח.

מחכה להמלצותיכם.....

פורסם

בדקת שלא רשום באותיות קטנות " X 10" ?

אין שום מצב שבעולם שרדיו דיסק די.וי.די ימכר במחיר כזה, ועוד באוטודיפו, אפילו אם הוא מחברת ז'וז'ו אודיו בע"מ.

בהרבה פרסומות שלהם הם מוסיפים את מספר התשלומים בצורה שאתה כמעט לא מבחין בזה, תנסה לחפש את הקאץ' בפרסומת.

פורסם

לא, אין אותיות קטנות. בדקתי טוב.

המבצע אומר כך: קנה ממוצרי החנות ב - 200 ש"ח ותוכל לרכוש את הרדיו ב 200 ש"ח.

כלומר ב- 400 שח אתה מקבל גם רדיו וגם מוצרים לרכב.

נשמע טוב... אבל קצת מפחיד.

פורסם

לא כדאי....אם אתה ממילא לא הולך להשתמש בדיוידי, קנה את הדגם הכי זול מחברה מוכרת (ללא דיוידי).

לא שווה להתעסק בתחום הזה עם חברות קקה.

הייתה לי אותה התלבטות לפני חודשיים כשקניתי את הרדיודיסק שלי, ובהתחלה רציתי לקנות אחד של חברה לא מוכרת ב-350 שקל.

אחרי חשבון נפש ארוך והתייעצויות רבות, החלטתי להוסיף עוד 150 שקל ולקנות פיוניר - אין צורך לציין שזאת אחת העסקאות הטובות שעשיתי ואין בי חרטה על ה-150 שקל שהוספתי למרות שכרגע מצבי הכלכלי לא מזהיר.

פורסם

החלק היקר (ושבו מבוצע החיסכון הקיצוני ביותר במכשירים זולים) הוא הטרנספורט - היחידה שטוענת את הדיסק וקוראת אותו.

במכשיר סיני זול זה יתבטא בעמידות עלובה לזעזועים, ובהמשך בחוסר יכולת לקרוא דיסקים.

צרף לכך את התנאים הסביבתיים האיומים ששוררים ברכב (טמפרטורות של 70 מעלות ויותר), ותבין שזה מקרה קלסי של "זול שיעלה ביוקר".

פורסם

ראיתי את הפרסומת, ממש אבל ממש נראה גרוע.

כנס לפורום אודיו ותראה תגובות על רדיו דיסקים, אפילו על הפשוטים של החברות היקרות. (תשקיע עוד 200-300 שקל ותקנה פיוניר למשל - הנאה מובטחת).

שוב, אני אחזור על משפט שתשמע אותו פה הרבה ואני מחזק - הזול עולה ביוקר, ועדיף לקנות רדיודיסק ב-500 שקל שיחזיק 7 שנים (והם באמת מחזיקים ככה) מאשר אחד עלום-שם ומחיר שיהרס תוך חצי שנה (לא חייב להיהרס כולו, מספיק שהעינית נהרסת ויש לך רדיודיסק חסר שימוש, מנסיון עם רדיודיסקים של Jensen ו-Pilot).

פורסם

אוקי, אז זה התיאור של הרדיו:

חברת MXI, גדם 45658, מחירו בזאפ: 700 ש"ח.

זהו רדיו עם פנל נופל ונשלף, הספק של 55X4

קורא גם קבצי DVD, MP4.

משהו מכיר את החברה \ דגם הזה?

פורסם

למה לקנות דווקא רדיו דיוידי ?

במחיר לא הגיוני ושל חברה לא מוכרת בכלל

שאפשר לקנות באותו מחיר רדיו דיסק רגיל אמין של חברה מוכרת

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

רונלדו17

יש לנו באחד הרכבים של החברה רדיו דיסק מאחד הסוגים האיילו "זבל סיני" מאוטו דיפו. (ניראה מאותה משפחה)

שעלה בזמנו איזה 300 שקל. וזה היה לפני איזה 2-3 שנים. והוא עוד עובד ללא בעיות.

1. אני לא מבין בסאונד בכלל, אם אני שומע ומבין את המילים שבשיר מפחינתי זה בסדר.

אבל יש אנשים שזה יכול ממש להפריעה להם באוזן, אני בטוח שלהם הרדיו הזה לא מספיק! (לי כן)

2.הוא ניראה ממש ז-ו-ל, רואים את זה ישר. איכות של פלסטיק נוראי. וזה מה שכן יכול להפריע לי, יותר מאיכות הסאונד.

אז אם אתה באמת צריך שם עוד דברים בחנות, אבל צריך, לא בשביל להגיע סתם ל 200 שקל ותוסיף עוד 200 שקל לרדיו אז אולי זה עוד איך שהוא שווה.

למרות שאני לא היתי הולך על זה.

פלג

• תוכן חדש...