Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מדובר כאמור ב205 שנת 94 הזרקה, שעברה 174K.

בביקור האחרון אצל המכונאי שעשה טיפול 10 לרכב שלי שכלל החלפת שמן, מצתים, פילטר אוויר, שמן ודלק.

הוא שם לב שהקלאץ' ברכב שלי גבוה והוא אמר שבעתיד אני אצטרך להחליף אותו ואמר לי שהחלפה כזאת תסתכם בכ1000 ש"ח. כמובן הוא ציין שזה הכל תלוי בהתנהגות שלי איתו לדוגמא: לחיצת הקלאץ בעצירות ורמזורים במקום לצאת לניוטראל וכ"ו תאיץ את זמן ההחלפה.

הוא דיבר על קלאץ' של VALEO לא שאלתי את האמת אם זה 180 או 200 מ"מ האם זה משנה? מה ההבדל? ומה דעתכם לגבי העלות? הגיונית או יש מקום להתמקח?

עכשיו עוד דבר, מתי שהוא פירק את המצבר הוא אמר שתושבת הגיר "שקעה" זאת שנמצאת ממש מתחת למצבר, מדובר בתושבת עליונה של הגיר אני מניח? עכשיו מה לדעתכם עלות החלפתה ומצב כמו זה שלה על מה הוא יכול להשפיע?

רב תודות!

פורסם

המחיר הוא יקר.

פנה לשמוליק מספרו 0503000216,הוא עושה את העבודה הזאת ושם לך קלאץ' מקורי של וולאו כולל הכל ב800 ש"ח.

המקום שלו נמצא בחולון,תגיד שאורן שלח אותך.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אל תמהר להאמין לו, ב 205 הקלאץ' מפריד בדרך כלל גבוה, גם לי נאמר ע"י שני מכונאים שהוא גבוה ויש להחליפו בקרוב.

אין קשר בין זה לבין כך שהוא עומד לסיים את חייו ומחליק.

אתה יכול לנסות למתוח את הכבל, פתחתי שרשור שיש בו הסברים על כך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=197743

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

amitt צודק הייתה לנו גם 205 (עד שהלכה טוטל לוס) והיה לה קלאץ' מאוד גבוה , למרות זאת הרכב היה חזק, ונסע מצויין.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תלוי מאיפה מסתכלים על זה:wink:

בכל אופן אני לא הייתי נוגע בזה, כי עד כמה שידוע לי, ברכבים האלה פעם יש הפרדה גבוהה, ופעם נמוכה, לא כדאי לטחון את הקלאץ' עם כיוון שישנה את המרחק, וגם ככה הכל עניין של הרגל.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הכיוון של כבל קלא'צ נמצא מעל הגיר.

עמית צודק...הכיוון משתחרר כאשר אום הקונטרה איננו או לא מהודק.

אך כאשר הוא מהודק הייטב הכיוון לא משתנה.

בהרבה מקרים הוא פשוט חסר.

לפני שאתה נוגע, שחק עם כיוון כסא הנהג.

תתפלא איך לפעמים כיוון של שן שתיים במרחק הכסא משנים תחושה.

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...