Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מפעיל מזגן הרכב ממש נחלש. התחלת נסיעה קשה צריך לתפוס קלאצ למטה ובשילוב טורים ואז הוא מתחיל נסיעה וגם משתעל קצת. אני יציין שבלי מזגן מתחיל די חלק והקלאצ לא מחליק או משהו. בנסיעה תגובת המנוע ממש נחלשת ואני לא מדבר בעליה ואני לבד ברכב.

שאלה נוספת אולי קשורה צריכת הדלק גבוהה עשיתי 200 קילומטר על 20 ליטר,נסיעה משולבת אך רובה הגדולה מחוץ לעיר חצי מהזמן עם מזגן . צריכה של 1:10 עם רוב נסיעה בין עירונית ? הרכב כשבועיים אצלי אני מופתע לרעה אך לא נראה לי שאמור להיות ככה לא יודע אם .

ושאלה אחרונה שמתי לב שיש קורוזיה ואפילו יש נזילה קלה מהסעפת האם אני יכול להתעלם מזה בינתיים(כמובן לשים לב למים) או שיש לזה השלכות חמורות.

נתון אחרון שמתי לב שמילו חצי קילו שמן עודף אמרו שעד חצי קילו זה לא נורא ?

פורסם

האם כשאתה מפעיל את המזגן, הסל"ד יורד ואתה צריך ללחוץ כל הזמן על דוושת הגז? כי אם כן, אז כנראה שמרים הטורים (אם נמצא בכלל ) אינו עושה את עבודתו.

ובקשר לשמן, רצוי לנקז, תשים כמה שצריך ולא יותר, עדיף פחות אבל לא יותר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לבדוק מגביר טורים.

בעניין השמן - לא מומלץ לנסוע עם שמן עודף, מכיוון שהמנוע מתאמץ יותר כי הוא "טבוע" בשמן ויותר קשה לו לעבוד, וגם גורם נזק לממיר קטליטי.

פורסם

יוסי על איזה מגביר טורים בדיוק אתה מדבר??? יש לי בדיוק אותו רכב וגם אצלי המזגן רוצח את המנוע...בשביל להתחיל נסיעה צריך להיות על לפחות 2.5 טור כי אם לא האוטו פשוט לא יזוז... אחי לגבי צריכת הדלק,אל תילחץ,סע בלי מזגן ותראה שהאוטו עושה 1 ל 14 לפחות! ד"א בוא אני אתן לך מידע על הפיאסטות ומחלות הילדות שלהן: מחלה עיקרית מס' 1- טורים לא יציבים בלירה ונטייה לטורים גבוהים בהעבדת ההילוכים או בעמידה. 2. מזגן שחונק את כוח המנוע ובוא לא נשכח שהוא חלש גם ככה-60 כ"ס בקושי. 3.לא תמיד נכנס הרוורס 4.חיישנים בעייתיים ונטיה לקורוזיה בחיבורים שלהם. בקיצור,אוטו זול מכל הבחינות וכמה שאתה משלם ככה אתה מקבל. לפי דעתי אפילו האסקורט הרבה יותר מוצלחת!

אייל

פורסם

היי אייל

שמתי על בעיות הטורים לשמחתי לא נתקלתי בזה אך ראיתי שדיברו פה הרבה על זה והבנתי שאפשר לפתור את זה.

סך הכל אין לי קורוזיה בכל החיבורים והצינורות למעט מאחורי הבלוק החיבור מתחת למערכת ההזרקה. חשוב לי לשמור על הרכב

השאלה אם אתה יודע אם דבר כזה יכול להרוס את הבלוק או הראש, או שזה לא דחוף לטפל בזה.

חוץ מזה בלי מזגן אני מרוצה מהרכב נוסע לא רע יחסית ל60 כוח סוס .מהירות גבוהה ב120 בערך הוא מתקשה לחצות.

פורסם

זה לא יכול להרוס את הבלוק או את המנוע אבל קח בחשבון שהמנוע מתאמץ הרבה יותר עם כל החסרונות שבדבר. אני מפעיל מזגן כשממש חם או שאני נוסע במהירות קבועה כי להאיץ כשהמזגן עובד זה ממש קשה למנוע. וד"א האוטו הזה אמור לעבור את ה 120 בקלות ואם אתה לא מצליח לעבור את המהירות הזו יכול להיות שיש לך בעיה אחרת.

אייל

פורסם

אם הרכב לא נוסע טוב, אז כדאי לבדוק את תקינות מערכת ההזרקה, ופילטר האוויר (אם הוא סתום זה מורגש משמעותית).

פרטים בה"פ .

פורסם

יש מצב שהרכב לא נוסע טוב (וגם בעקבות כך צורך הרבה יותר דלק ) בגלל ליקויים כמו:

1. עודף של חצי קילו שמן

2.נזילת מים מאחורי המנוע מתחת לאזור של מערכת ההזרקה /סעפת יניקה לא יודע בדיוק.

3.פלגים המוסכניק היה אמור להחליף לפני שבועיים כשקניתי את הרכב ,אך משום מה הם לא נראים לי חדשים,בנוסף אני מתכוון להחליף פילטר דלק כי אני לא יודע מתי הוחלף בדיוק.

מה שאני מרגיש שהרכב לא מגיב הכי טוב במיוחד במהירות גבוהה ב110 מתקשה לטפס וצריך לסחוט את הדוושה. האם כל אחד מהסעיפים יכול להשפיע?

פורסם

1.נקז את השמן העודף כי זה יכול לפרוץ לך מחזירי שמן ולעשות בלאגן בגלל שהשמן עלול להגיע לאן שהוא לא אמור להגיע

2.יכול להיות שיש לך נזילת שמן מאטם מכסה השסתומים? בעיה נפוצה,הדבר הראשון שעשיתי זה להחליף אותו,15 ש"ח 20 דק' עבודה

3.אחי זה עדיין 60 כ"ס,אל תצפה לפורמולה 1. גם לא ל...בעצם אל תצפה לכלום כי אם אני לא טועה זה הרכב הכי חלש בשנתון שלו. שביזות...לפחות נשארה התנהגות כביש מעולה והגה מתקשר.

אייל

פורסם

השאלה אם אני יכול לעשות משהו על מנת לשפר את צריכת הדלק הלא הגיונית .1:10 הרוב בין עירוני?

K 44 יכול לעזור לבדוק מערכת הזרקה? מה אני לא מוכן לקבל צריכה כזאת נראה לי ממש מוגזם?

פורסם

אם אתה מתכנן לעשות טיפול למערכת ההזרקה, אז רק במקום מקצועי , דהיינו פירוק וניקוי המזרקים , ואם צריך אז מסננים ,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...