Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 קושיות לי יש....

שאני יבין... למגבר יש 2 יציאות זאת אומר שאני יכול לחבר כל יציאה לרמקול אחד?

או שאני יכול לחבר את הרמקולים ליציאה אחת ועוד 2 רמקולים ליציאה אחרת?

כמו כן... קומפוננט של jensen 150W שווה בכלל לקנות או לא?

* הודעתך נערכה. פעם הבאה תנסח כותרת מדוייקת יותר ולא הודעתך תימחק*

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

מגבר שיש לו שתי יציאות, אפשר לחבר לזוג רמקולים אחד.

כל יציאה במגבר מורכבת מפלוס ומינוס ולכל רמקול אחד יש כניסות פלוס ומינוס. משמע רמקול אחד ליציאה אחת.

בקשר לקומפוננט, הכל שווה, תלוי במחיר ובתקציב שלך.

פורסם

מגבר בעל 2 יציאות אתה יכול לחבר ל 2 רמקולים (רמקול לכל יציאה)

או שאתה יכול לגשר את שני הערוצים לערוץ אחד חזק (בעיקר לצורך חיבור סאב).

מגבר 4 ערוצים הוא בעיקרון כמו 2 מגברים של 2 ערוצים

מגבר 5 ערוצים הוא בדרך כלל 4 ערוצים לרמקולים וערוץ אחד חזק לסאב

לגבי הרמקולים של הג'נסן לא היה לי ניסיון איתם אבל ג'נסן היא חברה לא הכי הכי

עדיף לך משהו יותר אמין כמו קנווד ופיוניר.

מקווה שעזרתי

פורסם

ההבדל הוא שקומפוננט של ינסן אני יכול לקנות ב 375 שקל ופיוניר וקנווד עולים הרבה הרבה יותר...

ככה שכל עוד הצלילים יהיו ברמה נורמאלית ומעלה אין לי טענות...אני לא מחפש פה מערכת מפוצצת של 3000 שקל...

רק שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אז נסה קומפוננט של מגנאט או אלפיין...

אתה מתכוון לחבר את הקומפוננט למגבר?

(ג'נסן לא מומלצים לא במגברים ולא בקומפוננטים מבחינת איכות)

פורסם

קומפוננט של מגנאט יותר טוב מינסן?

אז אני אקנה אותו...

מגבר בנתיים אין לי...

אבל אני פוזל לכיוון ה 4*225 של redsound ב 400 שקל...

זה הכי יקר שאני יכול להרשות לעצמי..

למרות ששמעתי שזה זבל סיני....אז להשקיע את ה400 האלה או לתת להד יוניט שלי להגביר את הקומפוננט??

ההד יוניט הוא 4*50 של JVC

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אם אתה מתכוון ל-ProSound ולא לרד סאונד (אני לא מכיר מגבר שנותן הספק כמו שציינת) אז באמת באמת, שההד יוניט ירים יותר טוב את הרמקולים.

ישנם מגברים בסביבות ה-500-600 שקל שנותנים לפחות קצת עוצמה, מה שברור ש-prosound לא נותנים בכלל. אם זה בכל זה רד סאונד, אני לא יכול לתת לך תשובה טובה כי לא יצא לי לשמוע הגברה שלהם. דווקא לגבי סאבים שלהם יש לי חוות דעת לא רעה, אבל אין קשר.

פורסם

הממ.. אפשרי לחבר 4 רמקולים ל 2 יציאות למיטב ידעתי... מוריד את היציאות ל 2 OHM...

חיבור במקביל.

לא כך ? או שאני טועה איפה שהוא, כי זה יושב אצל חבר שלי כבר למעלה משנתיים על מגבר 600.5 שבו מחוברים 6 רמקולים וסאב. ז"א 4 רמקולים על 2 יציאות ועוד 2 על 2 יציאות ועל יציאת סאב , הסאב.. שלא לדבר על זה שהציאה גם נתנה בעבר לשני סאבים והמגבר סוחב כמו גדול. זה שהוא מתאמץ יותר זה משהו אחר, אבל מבחינת האפשרות זה אפשרי.

פורסם
מגבר בעל 2 יציאות אתה יכול לחבר ל 2 רמקולים (רמקול לכל יציאה)

או שאתה יכול לגשר את שני הערוצים לערוץ אחד חזק (בעיקר לצורך חיבור סאב).

מגבר 4 ערוצים הוא בעיקרון כמו 2 מגברים של 2 ערוצים

מגבר 5 ערוצים הוא בדרך כלל 4 ערוצים לרמקולים וערוץ אחד חזק לסאב

לגבי הרמקולים של הג'נסן לא היה לי ניסיון איתם אבל ג'נסן היא חברה לא הכי הכי

עדיף לך משהו יותר אמין כמו קנווד ופיוניר.

מקווה שעזרתי

תוספת קטנה לשטויות שאתה אומר... ג'נסן חברה מאוד טובה, זה שבארץ 90% מהמגברים\רמקולים הם זיופים זה משהו אחר.. החברה מאוד טובה ובעלת שם ידוע בעולם..

אולי שמעת מזוייפים וכו', אבל מקורי גם יעלה בהתאם.... ככה שאתה טועה כאן ובגדול.. רק הבעיה הקטנה היא להשיג מקורי.. כי אני לא מכיר יותר מידי אנשים שמביאים את האורגינל.

פורסם
כן ג'וקר, אתה צודק. הדבר לא מומלץ עם מגברים זולים ובכל מקרה מאבדים את היכולת לשלוט בנפרד על עוצמת הקדמיים והאחוריים.

בין הפעמים היחידות אייל שאתה לא שולל אותי.. אני מרגיש כבוד מסויים.. תודה :).

פורסם
כן ג'וקר, אתה צודק. הדבר לא מומלץ עם מגברים זולים ובכל מקרה מאבדים את היכולת לשלוט בנפרד על עוצמת הקדמיים והאחוריים.

בין הפעמים היחידות אייל שאתה לא שולל אותי.. אני מרגיש כבוד מסויים.. תודה :).

רק שלא תתרגל לזה :wink::D

• תוכן חדש...